czesc dziewczyny

ja juz nie spie od 3 rano maly zasonl i spi a ja kuźwa nie moge

wygladam jak jakas mumia cienie pod oczami grzywke mam tak dluga ze nic nie widze eeeeee masakra
Bylismy wczoraj w miescie sama nie wiem po co a po choinke ale nie kupilismy bo zxostaly same koszmarki lyse na gorze i geste na dole
wiec Piotrek powiedzial ze dzis po pracy kupi bo maja przywiesc nowe
kupilismy ten bujaczek dla mlodego tn co ty masz Pati bo jak ogladalam to ma lepszy material od tego co wczesniej wybralam
Agusia1982, ale Nicolasek fajniutki taki prawdziwy chlopczyk juz

, super ze jedziesz do Pl na świeta
niedziele spędzilismy na zkupach podarków , a ja kupiłam sobie butki i kurteczke
fajnie sobie kupic cos nowego odrazu humorek inny
I powiem wam ze Weronisia byla niesamowita spala 4 godziny krotka przerwa na jedzonko i kolejne dalej spanko jak nigdy za dnia tak nie spi tak w tym chalasie zgielku ,dzieciaczkow krzyczacych do okola i glosnej muzy poprostu jest niezla i tak zlecial dzionek.
brawa dla weronisi

moj jak jedziemy gdzies to ma taka czuwajaca i potem w odmu marudzi reszte dnia i tak wczoraj bylo myslalam ze oszaleje

z przemeczenia nie mogl zasnac tak sie wydzieral

kupilismy mu taki slodki stroj reniferka , nowe smoczki, ale jeszcze nie daje bo to od 3 miesiaca

i jakies duze sie wydaja
miszka, Natalka slodka w podpisie, matko ale ty sie masz malutka ciagle choruje mam nadzieje ze niedlugo wszystko sie unormuje i spedzicie mile świeta

duzo zdrowka dla Nati
a mnie wczoraj w miescie spotkalo cos milego wogle taka śiwąteczna atmosfera

podeszla do mnie irlandzka babcinka i mowi ze mam taki piekny skarb ,że to nasze pierwze wspolne świeta i napewno jestem szczesliwa i ma nadzieje ze to szczescie moge z kims dzielic

, normalnie jak mi sie milo zrobilo i przypomnialam sobie co tak naprawde jest wazne