Witam serdecznie,ja od wczoraj od godziny 7 sama siedzę w domu,mąż wróci po dyżurze dwudziestoczterogodzinnym i po dzisiejszym ośmiogodzinnym szkoleniu około 17. chałupka posprzątana,pranko już drugie robię.Wymalowalam się już i wystroiłam bo dziś mija nam z męzem półtora roku od ślubu.ale jakoś niczego specjalnego nie szykuję,bo mężuś wróci pewnie z pracy padnięty jak nie wiem,zje obiad i pójdzie spać.Ewentualnie wieczorkiem obejrzymy razem jakąś komedyjkę.
Aha,znalazłam moje wykresy które moj mężuś schował przede mną.Wiecie co,schowalam je z powrotem. Mam już dość. Należy mi sie odpoczynek psychiczny chociaż w tym jednym cyklu.Nie będę wariować, bo jakoś mi sie nie chce.Od nowego roku może znowu mnie ruszy.Nadzieja wciąż jest,że kiedyś tam się uda,ale chwilowo sił mi brakuje na to wszystko.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2008-12-16, 12:00 ]
a co do twoich boli jajka:)...to mnie wlasnie lewe bardzo pobolewalo i czasem klulo,
Mnie też czasem jajniki bolą,zaczynają z tydzien przed okresem.Chyba się przygotowują do nowego cyklu.Ale to mam dopiero tak od kilku cykli.Przed ciażą i w czasie jej krotkiego trwania nigdy jajniki nie dawały o sobie znać.
Ale kobiety są różne,jeśli u Ciebie nigdy bólu jajników nie było to może to właśnie jest jeden z pierwszych objawów ciaży? kto to wie.Powodzenia Sabcia.Trzymam kciukasy oby to jednak była
[ Dodano: 2008-12-16, 12:07 ]
Nie daje dziś rady ...... mam masakrycznego doła
Kochana,glowa do góry.Olej to wszystko.Mnie tez sie trafiają takie beznadziejne chwile,kiedy nic mi się już nie chce.Wszystko nagle traci sens. Z resztą same dobrze o tym wiecie,bo nie raz smęciłam Wam tu na forum.Machnij na to wszystko ręką.Ja tak z robiłam.Staram sie odseparować od tych ciaglych mysli o dziecku,o tym że pracy znaleźc już od 5 mcy nie moge, o tym że mamy kupę kasy za kredyt do spłacenia.Staram sie o tym nie myśleć.
Tobie radzę to samo.Bo i tak będzie dobrze,ja w to wierzę.