A daj Tobie kogo pragniesz, tylko niech zdrowiutkie będzieto bratowa walnęła wtedy tekstem, że pewnie będzie córka przez cc

Karola.. staram się jak mogę... juz mówiłam dziś Chłopu, że chyba pojdę na ogród kamyki liczyć, żeby czas minąłTrzymaj te myśli mocno na uwięzi, bo wiesz... Z takim bimbołkiem ciężko biegać i się schylać będzie, żeby je pozbierać...
miłego spacerkuJaks udalo mi sie wyszykowac wiec wychodzimy na krotki spacer. zamelduje sie pozniej
no to żeby żadna mokra kropla na Was niespodziewanie nie spadłaJaks udalo mi sie wyszykowac wiec wychodzimy na krotki spacer. zamelduje sie pozniej
Na łeb bym dostała od takiej aury... Podziwiam, że jeszcze nie dostałaś świrajak to tu bywa o tej porze roku, jak w kawale: "padało tylko dwa razy w tym tygodniu. za pierwszym razem trzy dni, za drugim cztery"
trzyma mnie na powierzchni tylko myśl, że mi Chłop karnet do solarium obiecałNa łeb bym dostała od takiej aury... Podziwiam, że jeszcze nie dostałaś świra
no nieAnake- no ja też u Ciebie Pestka nosem wyczuwamA jakie imieona macie przygotowane? No chyba że to tajemnica
jak będzie Pestka to będzie Amelia Aleksandra, a jak Pestek to Alan Aleksander
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość