chyba tak, ale też musisz być konsekwentna i nie brać go jak będzie płakał...bo jak będzie wiedział, że go weźmiesz to już lipa...To chyba kwestia przyzwyczajenia.. wiadomo z początku będzie płacz ale po jakichś kilku dniach się przyzwyczai.
No ja na roczek będę robić takie tradycyjne potrawy, sałatka, bigos, leczo...a na szybko to może koreczki dla dorosłych...Klaudia ja na urodzinach mialam tort i ciasto a dla dzieci jeszcze paluszki i kruche ciasteczka tylko ze u mnie byly same maluchy do tego mialam dwie salatki takie na szybko robione jedna z pory a druga z ryzem i tunczykiem do tego zimna plyta ale tylko tak troszke dalam
gdybym byla w polsce i robila dla rodziny to tez bym sie bardziej postarala z jedzeniemNo ja na roczek będę robić takie tradycyjne potrawy, sałatka, bigos, leczo...a na szybko to może koreczki dla dorosłych...
Same maluchy? Bez rodziców?Klaudia ja na urodzinach mialam tort i ciasto a dla dzieci jeszcze paluszki i kruche ciasteczka tylko ze u mnie byly same maluchy do tego mialam dwie salatki takie na szybko robione jedna z pory a druga z ryzem i tunczykiem do tego zimna plyta ale tylko tak troszke dalam
Dziękuję Ci bardzo za tak miłe słowajesteś najlepszą matką jak może być dla Uli oraz najlepszą żoną dla Jarka,
Niekurcze i ona tyle zjadaja nie chcę dawać więcej niż 210wody bo może ciężko mu późne będzie spać z takim przepełnionym brzuszkiem a Ula tyle szama, dzisiaj chyba zrobię mu w takim razie więcej, napewno nie pogardzi.
Może próbuj różnych smaków...Jak ja mam go przekonać do jedzenia?
Też mnie to czeka.... 2 tygodnieco do spania to aniulka ma racje jezeli postanowisz ze ma zasypiac w lozeczku to niewiadomo jak mocno bedzie plakal nie mozesz go wziasc az w koncu sia przyzwyczai u nas trwalo to ok 2 tygodni
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość