Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 18:20

czekam na tego mojego lubego z obiadem...i tak mi przykro troche ze bedzie nie w humorze,ja mysle ze jeszcze jakies autko sie trafi no tylko musi znow szukac...i budzet sie zmniejszyl troche....no zal mi najbardziej A. w tym wszystkim :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 18:22

GLIZDUNIA, no pewnie że żal faceta. napalił się. był zadowolony, że bedziecie miec nowe autko, a tu nonono wyszła :ico_noniewiem: a pisałaś, że ktoś miał przyjść oglądać wasze autko - coś z tego wypaliło???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 18:25

no wlasnie nie i tyle dobrze,chlopak nie zadzwonil i A. wczoraj w nocy wywiesil ogloszenia ale jeszcze nikt sie nie odzywal na szczescie :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 18:27

GLIZDUNIA, to dobrze, że nie sprzedaliście już swojego autka... bo to by dopiero było :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 18:34

ello :ico_chory:

boli mnie gardło :ico_placzek:
dzieci brykają a ja si ę zastanawiam kiedy pęknie mi głowa :ico_noniewiem:

GLIZDUNIA, kurcze szkoda, ze tak wyszło... a gościu nie mógł opuścić tych 300f z ceny samochodu, żebyście mieli na pasek??? :ico_noniewiem:

doris, ale bym gościa wyprostowała... ostatnio jestem w bojowym nastroju, więc przychodzi mi to yyyy bez trudu :ico_oczko:

Juli , fajnie masz :ico_brawa_01: i tak jakby wszystko od nowa... urządzanie... kreejszyn wnętrz... mmmm wiem, że dużo zachodu, ale warto... bo fajnie jest wracać do miejsca, które się lubi :-)

Sikorka nasza rozbiegana, jeszcze Radom chcesz zaliczyć? Dawaj tu Karola poetę :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 19:22

massumi, kuruj się kochanie.

a ja jutro mam super zaplanowany dzień. rano idę na paznokcie, potem spotkanie z Juli i Krzysiem. potem zakupy, posiedzę chwilę w domku i do pracy będę szła. więc nie wiem czy jutro znajdę czas na tt, ale na pewno dzisiejszy wieczór spędzam z Wami!!!

[ Dodano: 2008-12-16, 18:37 ]
a Was znowu nie ma???

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 19:46

halo,ja jestem...Massumi,no kurka Wy sie chyba jeden od drugiego nawzajem zarazacie co? :ico_noniewiem:

a ja juz po rozmowie z A. nie jest zmartwiony a szczesliwy i zmeczony,poszedl odsypiac nocke ...
szczesliwy bo ktos nad nami czuwal bo bysmy chyba wtopili te 3000 :ico_noniewiem: a tak jako tako uratowani jestesmy....ej czujecie ze on rozpoznal spesek po tym ze jak ogladal ksiazke serwisowa to mu przy tym pasku kolor nonono sie odbil w miejscu gdzie byl zaznaczony ten pasek...i zczail ze ktos sam sobie dopisal,potem kazal zadzwonic do serwisu i koles przy nim dzwonil...i na poczatku twardy ale potem zaczal sie mieszac w tym co mowil...i sie okazalo ze 2 serwisowania byly nielegalne,podrobione pieczatki ze wogole bylo serwisowane tylko raz :ico_szoking: na poczatku a potem niewiadomo skad pieczatki byly,pozniej sie okazalo ze kazde kolo z innej beczki bylo i ze numery seryjne na szybach jakby zdarte ze nie dalo sie odczytac a one takie sa nalane na szybie....i A. doszedl do wniosku ze nawet kradzione moglo byc...nic juz do siebie nie pasowalo a jak byl ogladac to takich rzeczy nie zauwazyl....drobne szczegoliki ale jak juz koles chcial oszukac to A. podziekowal a ten z pretensjami ze mu tax zaplacil-a kasa za dojazdy nasza to co?i mowil mu ze pytal sie o pasek a ten niby probowal odkrecac ale A. mowi ze nie wie co go oswiecilo normalnie szczesliwy....i spi....

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 19:54

Ja jestem :): Wjechalyscie mi na ambicje z porzadkami i przygotowaniami doSwiat.. wiec wlasnie poodkurzalam chalupe.. Teraz Mis sie bawi odkurzaczem i oglada bajke, a pozniej, jak pojdzie spac porobie male porzadki z plytami ipapierami - a mamy tego miliooon! A pozniej zapakuje prezenty :-) Kupilam piekne papiery i wstazki w Ikei, wiec juz nie moge sie doczekac. Prezenty skompletowane, wiec sama radocha została :-) Ale kasy nie licze, bo jak podsumuje.. to mnie cos trafi :/
Wiec jeszczetroche wysiłku zaplanowalam na wieczor..a potem relaks ileń.

Glizdunia-nonono z tym samochodem. Duzy juz by sie wsciekał i załamywał. Wiadomo-kady jak sie na cos napaliinastawi..a pozniej sie zawiedzie, czuje sie okropnie.
Ale dobrze, ze nie daliscie sie zrobic w balona. Ityle.
A wlasnie, facet nie mogl po prostu tego opusic o 300 f?

Wlasnie sluchama radia i powiedzieli ze euro wzrasta i znow bije rekordy.Dobrze! Duzy zarazbia w euro wiec dla nas to swietna stawka! :):

Mis swiruje. Zaraz kapiel i lulu.

[ Dodano: 2008-12-16, 18:57 ]
Aaaa...Czyli jednak dobrze. Szczescie w takimrazie ze nie kupiliscie! Byscie teraz mieli kolejny problem i skarbone bez dna! Super.. A okazja- jeszcze sie jakas trafi;)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 20:07

GLIZDUNIA, no to dobrze, że go oświeciło!!! ma ten twój chłop oko!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 20:31

no ma chyba oko,ale mowi ze jak juz sie zorientowal o tym oszustwie to poczul jakby mu rozum wrocil :ico_haha_01:
i juz teraz nauczony doswiadczeniem wie na co zwracac uwage i mowi ze najpier do serwisu bedzie dzwonil potwierdzic przeglady.... :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”