Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 20:43

hej!

no odpiszę Wam później...bo jestem w trakcie sprzątania...wyprałam Hani wykładzinę, umyłam drzwi, grzejniki, a teraz czyszczę balustrady na korytarzu...

Glizdunia no nonono zbita...ale lepiej stracić 100f niż 3000...szkoda mi, przykro...ale chyba dobrze, że tak się rozwiązało. No i że nie sprzedaliście auta!
Sikorka faktycznie jakieś baba jagi a nie panie od nauczania przedszkolnego :ico_haha_01: ratunku! ale ja to znam...moja sąsiadka polonistka, z wadą wymowy, i mówiła "pośli" itp,,, no cóż, taka nasza rzeczywistość.
Juli ale super!!!!!! jak ja bym chciała tak móc wsyzstko od nowa urządzac....hm...marzenie. ale jak będę mogła chociaż popatrzeć jak Ty kreujesz wnętrze, to mi wytarczy. Miło popatrzeć na coś fajnego.
Massumi mnie też boli, a antybiotyk już zżarłam! :ico_olaboga: do tego dopadł mnie ten katar co opuszcza już Hanutę :ico_sorki: z dwojga złego lepiej że ja go mam niż ona... A Massumiątka słodkie!!!
Gosia ja nie widziałam nigdy takiego psiaka...ale przeszukaj ebay...moze znajdziesz? powodzenia
Jagódka no to miło że mama Ci pomogła...

a reszta wieczorem...
wiecie co moje dziecko mówi ciagle? "mikołaju..." a ja chcesz po... ona- "jaju'!!! :ico_brawa_01: no niech to święty usłyszy :-D
poza tym ok, w miarę. Na początku spania była maruda, ale potem ładnie spaliśmy do rana prawie, wiec luz....co prawda jak ona tylko płacze, to J od razu wściekły i mi mówi, że ostatni raz ona tu śpi...to mnie :ico_zly: i mam ochotę go wywalić na zbity pysk! przecież mnie ona też męczy, ale to moje dziecko nie? chyba on o tym zapomina...
dobra, lecę sprzątnąć do końca...

jutro jadę do fryzjera!!! :ico_olaboga: robię się na zaczarowany ołówek chyba z ciążowej gwiazdki...co myślicie?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 20:53

o no to chociaz z Hanka juz lepiej :ico_sorki: a zapodaj focie fryzurki zeszlorocznej to Ci powiem..nawet nie wiem jak teraz wygladasz bo sie nie pokazujesz :ico_nienie: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 gru 2008, 20:58

Zborra- daj zdjecie ołowka! Ja nie pamietam Twojej fryzurki.
Ja tez ide do fryzjera- 23ego.. z Duzym. I scinam w cholere.Odrosly mikudlyinie da sie nic z tym zrobic.Wiec chlasne raz dwa i po rzyku.Cale zycie mialam dlugie, to teraz eksperymentuje ;P
Mnie strasznie bola plecy.. Chyba od tego odkurzania na szybko. :/ Mis juz wykąpany i po mleku.. Zobaczymy jak dzis z zasypianiem.
Ja mam jakas gastro-faze i zjadlabym doslownie wszystko :/
I okres powinnam dostac. Odstawilam tabsy i moze sie spozniac... Ale ja jakos sie i tak obawiam.. bogdyby teraz byla fasolka.. byloby ciezko, bardzooo ciezko :(
Ide cos zjesc, bo padne..

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 21:15

zborra, ja pamiętam tą twoją fryzurę i szczerze ci powiem, że teraz lepiej wyglądasz niż wtedy. tzn ja pamiętam cię z mikoszewa

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 21:21

Maya juz spi ale w dzien drzemki nie miala :ico_noniewiem:

Juli,Tobie pasuje w takich odwaznych fryzurkach,ja to lubie "bezpieczne"ulozenie wloskow...i z frycem mam zawsze problemy bom niezadowolona :ico_noniewiem: chyba sama sobie grzywke przytne przed swietami bo tylko po 2 ruchy nozyczkami mi sie nie oplaca umawiac z ta nieslowna fryzjerka :ico_noniewiem:

Zborra,no zapodaj cosik aktualnego i cos z zeszlego roku to mnie natchnie i doradze :ico_oczko:

uff,jutro znow dzwonie po wyniki :ico_noniewiem:

Kamila,odezwij sie bo chcialabym wiedziec jak wasze przemyslunki?cos postanowiliscie nowego czy trzymacie sie wczesniejszego planu? :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 21:24

Juli, jak dla mnie to obecna twoja fryzura jest ok i nie wygląda abyś miała za dużo na głowie

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 21:31

Dziewczyny chyba zostajemy ... :ico_noniewiem: :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 21:32

kamizela, pisz coś więcej. bo umieramy z ciekawości

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 gru 2008, 21:34

a co powiecie na taka mate-musze cos Mayci kupic za kase od mojej mamy na swieta :ico_noniewiem:
http://www.elc.co.uk/toy/rainbow-aquadraw/

Kamila,zostajecie? :ico_szoking: :ico_noniewiem: to juz pewne?poczyniliscie jakies kroki juz?szkoda mi bardzo :ico_noniewiem: wiesz....jakos juz przywyklam do mysli ze bedziesz blisko :ico_noniewiem: :-) ale tak moze bedzie lepiej ,spokojniej i bezpieczniej...ale rozumie ze macie plan zamieszkania gdzies osobno?
Ostatnio zmieniony 16 gru 2008, 21:35 przez GLIZDUNIA, łącznie zmieniany 1 raz.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2008, 21:35

wiecie co?? oglądam zdjęcia tego mieszkania które mamy wynajęte i już się nie mogę doczekać kiedy się tam urządzę :-D
no i mój A. jutro lub pojutrze odbiera klucze :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-16, 20:36 ]
GLIZDUNIA, ja żadnej maty nie widze :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”