moj sie zajmuje głównie ogladaniem swoich rączek chwytaniem wszystkiego,ostatnio chwycil moj palec i wsadzil sobie do buziBabki wrześniwe, zapodawajcie co wasze bejbiki potrafia, bo musze wiedzieć co mój powinien juz kumać

moj sie zajmuje głównie ogladaniem swoich rączek chwytaniem wszystkiego,ostatnio chwycil moj palec i wsadzil sobie do buziBabki wrześniwe, zapodawajcie co wasze bejbiki potrafia, bo musze wiedzieć co mój powinien juz kumać
u mnie to samo a najlepiej mi sie podoba jak płacze a jednym okiem patrzy co sie będzie działonaśladowanie dziwiekow typu gu ,aa grr piekne usmiechanie sie do mamusi i obserwowanie moich reakcj na jego wymuszony placz, no juz powoli sobie nas ustawia cholerka jedna
niesamowite Antek ma to samo , może leżeć goły 1h i jest zachwycony a już najbardziej jak sika na mamusieAle najgorsze, ze wyrasta z niej mala eksybicjonistka :) jak tylko placze, to jej sciagam spiochy i pieluche i odrazu usmiech na twarzy ... nie wiem po kim to ma :P
oj to chyba wszystkie maluszki tak maja moj tez na golaska uwielbia sie bawic i nie raz siusial sobie na główkeniesamowite Antek ma to samo , może leżeć goły 1h i jest zachwycony a już najbardziej jak sika na mamusie ):)
Masz racje z tym przybieraniem na wadzeNO TO KOCHANA DOBRZE TO WIEDZIEC
a Natacia ma tak z tym jedzeniem jak ta moja starsza Adunia tez tak nie jadla bo tez wlasnie mialam z nia takie akcjie jak sie urodzila chorowala mi w ogole bardzo czesto
A dzieci roznie przybieraja na wadze jedne wiecej drugie mniej
Natalie dziekuje Antkowimiszka na te 3 miesiące dla córeczki od Antka
Wiecie ja mam rozne problemy z Natalie,ale za jedno jestem wdzieczna losowi-Ona spi mi od 7 wieczorem do 9.30 rano z przerwami na jedzenie o 2 w nocy i 6 ranoNocki mamy koszmarne mały zasypia o 20 i spi do 1/2 a potem wstaje na mleczko co 1;30i nie idzie go oszukac smoczkiem .
Oj rozumiem Cie kochana,ja odzylam po przejsciu na butelke,no i w koncu sie wyspalam bez tych balonow,tym bardziej ze sypiam na brzuchutylko moje piersi są już zmasakrowane i coraz cześciej mam ochote przejsc na butelke .
Dolaczam zdjecie Niny z wysoko uniesiona glowa
poki co zamawiam przez internet prezenty :) uwielbiam 21 wiek! :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości