Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 11:43

ach Juli,ale ja tu nie lubie jezdzic moze dlatego ze malo tu jezdze,w PL za to ciagle rajzowalam ale tu? :ico_nienie: :ico_wstydzioch: najpierw strona mi byla dziwna,potem auto za szerokie na te ich waskie drozki...a teraz juz sie boje zMaya ruszac bo ona czesto mi robi cyrki i nie mam poprostu tyle siely fizycznie zeby ja ujazmic :ico_noniewiem: wole jak A. tez jedzie bo wtedy jeden ja niesie a drugi pcha wozek i zakupy a tak sama to masakra :ico_olaboga: wiec cale te wyprawy o ile dochodza do skutku to sa okupione niezlymi nerwami :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-17, 10:56 ]
ach no nic,nonono...musze sie umowic do tej lekarki i pogadac z nia bo juz jestem zdezorientowana..ilez mam czekac jeszcze?niesamowite :ico_haha_01: :ico_noniewiem: za to panie w przychodni mile bardzo,oddzwaniala 2 razy jedna i wogole starala sie znalezc..no ale nic...hmmm

Maya ubiera "tutë"kurtke...i gumowce ma juz na nogach i ostro sie tak gdzies wybiera....no nic,ubieramy sie i jedziemy :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 12:04

GLIZDUNIA, :ico_olaboga: ja tego nie qmam jak można zgubić czyjeś wyniki :ico_puknij: nie dość, że czekasz długo na nie to jeszcze takie numery :ico_puknij:

Juli ja nie jestem zła. innym razem pójdziemy

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 12:44

Ale cudnie! Zadzwonil nasz kumpel i powiedzial ze wzial sobie kredyt i troche moze nam pozyczyc na urzadzanie sie.. Dlugoterminowa pozyczka hehe :): A wczoraj w praktikerze babka powiedziala, ze Duzy na dzialalnosc gosp dostanie od 3-5 tys na 1% na rok.. Wiec za ta kaske, napewno sie prowizorycznie urzadzimy!
Zlozylam wypowiedzenie i do konca stycznia sie wyprowadzamy. Hurrraaa!!!
Wiec zaraz Mis pojdzie spac, a ja bede buszowała po necie i wybierała kafelki, tapety itp.. Ach.. Marze i marze! Ale duzo pracy mnie czeka :-)

[ Dodano: 2008-12-17, 12:29 ]
Hahaha.. Wiecie co?
Zadzwonilam do tej firmy, od moich upatrzonych kafli - a raczej od mozaiki szklanej.. I zaspiewali mi 525 zł za m kwadratowy!!! Hahaha!!! potrzebuje z 8 metrow wiec wyszloby ponad 4 tysiace... nono... Posrało ich :):

[ Dodano: 2008-12-17, 12:29 ]
http://mosavit.com/html_ingles/mosaico_ ... idis&r=358
Chcialam kolor Cobalto, albo Jacaranda. Zobaczcie jakie cudo..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 14:39

Juli,no baardzo ciekawe wzory maja i ceny odpowiednie :ico_haha_01: a gdzie je chcesz,do lazienki ?mi sie marzy ciepla lazienka najlepiej piaskowa i ogromnych plyt....chyba bym chciala cos takiego jak moi rodzice sobie w PL zrobili ...z duza"lada"przy umywalce i lustrem na cala szerokosc sciany :-D :ico_haha_01:

wogole to juz jestem po wycieczce :-D :ico_brawa_01: no Maya grzeczna byla,przeszlam sie po sklepach ale sobie nic nie kupilam za kase od mamy bo i tak przymierzyc nie bylo szans...a kupilam Mayci te mate,naszczescie mieli je jeszcze...i spoko,Mayci prezenty czekaja jeszcze niezapakowane w bagazniku auta....jak kupie reszta to trzeba bedzie zapakowac i juz!!!jeszcze mi zostalo kilka rzeczy do kupienia,cos drobnego dla dzieci sasiadow,dla kuzynki A. i jej meza i dla takiego maluszka 4miesiecznego co bedzie tez w swieta u sasiadow :ico_noniewiem: najwazniejsza Maya i ona juz wszystko ma :ico_sorki: kimnea mi sie 10min. w aucie wiec dzis juz drzemki nie bedzie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 14:47

O matko! A ja zapomnialam zapakowac prezent dla Misia! Ale ze mnie wyrodna matka :/
Wszystko wczoraj popakowalam i prezenty czekaja na choinki i mikołaja. Uwielbiam pakowanie, przygotowywanie.. A potem patrzec na twarze obdarowywanych i na te zachwycone,podekscytowane spojrzenia:-)
Chce dzis jeszcze cos dokupic dla Misia, widzialam takie drewniane ksiazeczkiDisneya z Kubusiem puchatkiem- ze wskazówkami zegara, klockami, puzzlami. Mam nadzieje ze jeszcze to dorwe :):
Glizdunia-a Ty, co bys chciala pod choinke? Gdybys miala sobie zazyczyc.. ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 14:54

ja co bym chciala czy co potrzebuje? :ico_oczko: potrzebuje skarpetki,legginsy,ze 2 bluzki i spodnie jeansowe,apaszke w koncu jakas do czarnej kurtki i jakis fajny beret :-D i jeszcze sandwich bym chciala.....a juz nie mowie ze chcialabym byc zdrowa ale tego kupic nie idzie :ico_noniewiem: ....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 15:00

helo
przeprosin sie jeszcze nie doczekałam, wiec gadka sie nam nie klei..
tescie jak tescie, uwazaja ze za jedna wypłate da sie wyzyc (no wyzyc sie da a gdzie reszta :-/) i ja powinnam byc z dzieckiem a nie cudowac z praca jeszcze tak słabo płatna :ico_noniewiem: szkoda gadac..
prezentow nie daje Mili przed swietami, ta farme co jej dałam to kupiam na niby swieta jakbym tej duzej nie wylicytowala, a skoro mam juz duza (bo nawet dzis doszla) to mała jej dałam wczesniej, bo chciałam sprawdzic jak zareaguje :ico_noniewiem: :-)

Daria nosz szlag by mnie trafił z tymi wynikami, dobrze ze chociaz ten jeden jest ok :ico_sorki: :-)
Karola no no, ale bedziesz odlotowa, a czyzbys wcigneła nieco brzuszek na tym drugim zdjeciu :ico_oczko:
Julii a to ty juz nie bedziesz pracowac jak sie wyprowadzicie??a kafelki ładne, ale kurde wspołczuje temu co bedzie je kładl, chyba ze one sa juz ponaklejane na jakis wiekszy format i tylko sie fugami to przykryje?
doris to pieknie schudłas w tej pracy :ico_brawa_01:

teraz lece bo Pan Zgred zas buczy, ze zamiast z dzieckiem na necie siedze :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 15:04

Lady,a ja tak z ciekawosci zapytam ile tych farm w koncu kupilas?i wszystkie to farmy czy inne zestawy tez?bo juz sie pogubialam chyba :ico_haha_01: :ico_puknij: dawaj najlepiej linki to sobie wyobraze :ico_oczko: jak oczywiscie Pan A. pozwoli Ci tu kuknac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 15:22

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Prezenty :):

Lady - nieeee... bede pracowala.Zlozylam wypowiedzenie wynajmu! :): hehe
Glizdunia- no to masz zapotrzebowanie rzeczywiscie.. fju fju.. Ja tam wszystkouzywane, albo na promocjach ku[uje. Ale marzy mi sie perfum - escada rock in rio.. mmm... Uwielbiam dobre perfumy.. A juz misie moj konczy.. :/

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 15:31

Juli,no to ja pprosze ten prezent pierwszy z gory,wyglada baaaardzo apetycznie,sliczne opakowania!!!ladne kolorki...
Ty perfum..a ja nawet ich nie kupuje jako tako,od zawsze mialam z tym problem,nie potrafie w sklepie powachac zapachu i stwierdzic ze mi sie podoba :ico_noniewiem: moge powiedziec ze cos mi smierdzi ale dopiero na kims zapach mi sie podoba ...i tak kiedys pasowal mi naomi campbel chyba lato o ile sie nie myle... :ico_noniewiem: mialam tez fajna wode diesla....a teraz mam kilka Nextow i jeden z nich mi naprawde pasuje.... :ico_noniewiem: ja juz nie chce kasy na perfumy wydawac jak mam do nich tani dostep bo A. w tych paczkach dla pracownikow ma zawsze jekies :ico_noniewiem: czesto tylko m&S albo Next...no ale np. Arek mial ostatnio super Bena Shermana :-) choc uwielbia szarego Hugo Bosa i ciagle takie kupowal ....sie rozpisalam.... :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”