doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 17:08

a ja poszłam spać razem z kingą. zjadłyśmy obiadek przed chwilą i teraz chwila wolnego, bo dzisiaj do pracy idę...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 gru 2008, 18:15

Ja wróciłam z radomia przed 16.00, było super, bo oczywiście pojechałam do mojej kochanej psiapsiółeczki i nagadać się nie mogłyśmy. jej mąż podrzucił mnie samochodem do szkoły z tym indeksem, karol w tym czasie pięknie się bawił z ciocią i Mają.
Resztę napiszę i przeczytam wieczorkiem. Tylko jeszcze słówko o Krzysiach, no pewnie , że to cudowne chłopaki te Krzyśki, Krzysie, Krzysztofy, bo mój Sikor to Krzycho!!!!

Narazie zmykam coś jeszcze w chatce porobić i w piątek u Kacpra w klasie wigilia, muszę coś mu wymyśleć i upitrasić.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 18:18

no i nici z profesjonalnego fotografa... będziemy sami urządzać a'la profesjonalną sesję Kingi, ale z wydrukowaniem nie będzie problemu - od ręki będzie :-D tzn pewnie jakąś godzine czy dwie to potrwa, ale zawsze wiemy na czym stoimy :)

no to teraz myślę nad tłem tej fotki... kurcze najlepsze światło do fot mam w kuchni, ale głupio taką fotę w kuchni zrobić... może kupię jakiś plakat z fototapetą czy coś w tym stylu... już sama nie wiem :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-17, 17:33 ]
ja uciekam kochane

nie naklikajcie za dużo, bo później ma się zaległości, że głowa boli i tu nawet Goździkowa nie pomoże :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 19:53

oj nie chcialabym isc teraz nigdzie do pracy wiec podziwiam dziewczyny :ico_sorki:

jestem wogole jakas nie w humorze tak zabardzo,boje sie i to przycmiewa mi wszystko....nie potrafie sie cieszyc z niczego,bole sie chyba z nerwow od razu nasilaja...ach......powiedzcie cos wesolego :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 21:33

fakt Krzysie to fajne chłopaki, moj brat ma tez Krzys na imie :ico_oczko:
a Julii to Justyna :ico_szoking: kurcze myslałam ze Julia, no jestesmy we 3 Justysie na Majowkach :ico_haha_01: ja teraz juz lepiej podchodze do swojego imienia, kiedys mi sie strasznie nie podobało..ale tak jak juz kiedys pisałam jest jakas prawda ukryta w znaczeniu naszych imion i bardzo wiele sie sprawdza, przykładem moze byc Arek, to fajny chłopak a swoje za uszami ma - kazdy, jak jeden!!to samo Justyna - sprawiedliwa :ico_haha_01: Arek mowi ze jedno zdanie najlepiej sie sprawdza u mnie "Kazda Justyna ma cos w sobie z ksiezniczki", uwierzycie?? :ico_haha_01:

ide pomysc podłogi i wracam..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 21:59

Lady,ksiezniczka powiadasz? :ico_haha_01: a no wiesz ze moze i racja :-D cos by sie znalazlo :ico_haha_01: :ico_oczko: a Arki sa charakterne to fakt...i jeszcze koziorozce to napewno...ale mnie osobiscie nigdy nie ciagnelo do gluptaskow...wole faceta z silnym wlasnym zdaniem mimo wszystko :ico_noniewiem: ja tez uparta wiec musze miec sie z kim podroczyc :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:09

hej hej! czy mamy jakiś ciekawy temat???
wróciłam właśnie od fryca...zaraz się pokażę i lecę czytać

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:12

glizdunia a twoj tez koziorozec?? :ico_haha_01: w sumie to ja tez wole takich co potrafia byc konkretni, dlatego wybralam A. w koncu, ale widzisz w moim przypadku to wybor taki se sredniawy :ico_haha_01:

podłogi w koncu wygladaja normalnie..

glizdunia a jak Majcia reaguje na choinke w domu?
ja powiesiłam na razie tylko jeden złoty łancuch na stojaca lampe w pokoju i juz jest pozrywany :ico_olaboga: jakos nie widze tej naszej choinki, boje sie jak Mila zareaguje i bedzie sie zachowywac wzgledem bombek :ico_noniewiem: dzis w sklepie jak zobaczyła choinke to od razu do bombek sie dała i w nie stukała :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:16

dobra, ja...
Obrazek
Obrazek

tylko nie patrzcie na mój nos rudolfa, bo katar mnie dziś zalewa...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:16

Wita się Justyna - Księżniczka III :ico_haha_01:

Ja tam mogę być i Justychą, Dżastiną, Dżastą, Justyśką, Justką łodewer :-D
Ale dla rodziny będę zawsze Tiną - tak mnie wylansował tatuś :ico_haha_01:

A Januszowi zdarza się powiedzieć Justynka, kochanie ... :ico_brawa_01:
No a Krzyśki są jedwabiści, kręciłam kiedyś z jednym :ico_oczko:

Teraz tak Doris 58kg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: WOW a ile masz wzrostu ??? czy aby nie za bardzo poleciałaś w dół ???

Lady, trzymaj się swojej racji, szkoda tylko, że musisz od nowa "programować A." żeby Ciebie rozumiał. Błedne koło z tymi teściami... :ico_noniewiem:

Zbora, Zbora, Zbora :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: no no no nie poznaję koleżanki :ico_haha_01: Glizda ma rację cycki w górę i jest BYCZO !!!

Sikorka super że się napsiapsiółkowałaś :ico_brawa_01: mnie to też dobrze robi, może dlatego, że faktycznie zdarza się to bardzo sporadycznie :-)

Juli , to Ty z innej bajki do nas tu wracasz :ico_oczko: extra miejsce pracy i pewnie ludzie ciekawi... można się oderwać od szarej rzeczywistości :-) A podałabyś nam kilka przepisów na fajne adziabadzia czyt. drink w wersji domowej :-D Co?

[ Dodano: 2008-12-17, 21:18 ]
zborra, no pięknie RUDOLFIE nasz Kochany :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: A J. jak ??? Zauważył zmianę ? :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”