Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 22:23

Lady,Maya oki,pomagala mi ubierac ladnie,podawala bombki ale nie mamy szklanych tylko w srodku plastikowe :ico_noniewiem: i zdejmuje je sobie jak chce,podoba jej sie choinka mowi ze jest "lal"no i krzywdy jej nie robi.....widziala ja wczesniej u Nicolaska i tam sie napatrzyla a u nas juz spoko,ale ona z tych dzieci co musza dotknac zeby sie znudzic....na dzien dzisiejszy nie robi juz na niej wrazenia :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-17, 21:27 ]
Zborra,ladnie..naprawde ciekawie...a chcialas tak krotko z tylu??wygladasz mlodziej :ico_noniewiem: a taki byl cel?? :ico_noniewiem: ladnie ladnie,jak sie czujesz w nowych wlaskach,odmieniona? :-D :ico_brawa_01:

Massumi,taaaa a Ty zaraz pierwsze co to przepisy na drina :ico_haha_01: :ico_oczko: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:28

Już widzę moje bąble... tylko gdzie ja choinusię wstawię... :ico_oczko:

U Miłosza te oczka :ico_olaboga: poleciałam z nim po przedszkolu do przychodni, a tam wiatr hula po korytarzu... pani D. wzieła wolnE :ico_zly:
Pielęgniarka poleciła Biodacyne - bez recepty :ico_puknij: musiałam się prawie rozebrac przed okieknkiem, żeby mi gościu sprzedał :ico_oczko: i podpisałam cyrograf, że jutro doniosę receptę...

A jutro mamy Wigilię pracowniczą.... :ico_noniewiem: ostatnią w tym gronie.... :ico_noniewiem:
nie wiem nie wiem....

[ Dodano: 2008-12-17, 21:32 ]
GLIZDUNIA, bo ja taka szczera i sprawiedliwa księżniczka jestem i walę prosto z mostu :-D że chcę się dokształcić w drinkowaniu :-D

wiecie, że kurczak mały czyli mój córek... jeszcze nie śpi... :ico_szoking:
stoi w łóżeczku i monologi wygłasza.... :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-17, 21:33 ]
spojrzałam na nią "zabójczym sp[ojrzeniem III" schowała twarz a rączkami i myśli, że jej nie widzę... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:36

NO dobra, jestem!
szkoda że się spotkanie Doris i Juli nie udało...no ale mam nadzieję, że to jednak ząbek wyjdzie i już będzie gitara! Juli no widzę, że rozrywkowa praca!!! kocham takie "luźne" zawody...nie wyobrażam sobie siebie za biurkiem czy w szkole...muszę czuć swobodę, której Tobie tam pewnie nie brak co?
Glizdunia noż cholera, coś nie bardzo się kleją te Twoje badania i wizyty...a moze i lepiej? zrobisz jeszcze raz, a potem spokojnie do po świętach poczekasz...oby tylko z tym dermatologiem szybko i sprawnie poszło!!! buziaki! no i dzięki za kartkę!!! bardzo miłe zaskoczenie!
Lady właśnie, Juli ma rację...niech się zdecyduje z kim on chce żyć. Bo jeśli mamusi zdanie ważniejsze, to niech spada...oj nie chciałabym takiego męża...
Doris a może jakiś materiał masz żeby za tło robił? narzutę z kanapy czy cuś?
Sikorka ja też chcę taką psiapsiółkę...a tymczasem jakoś głucho się mi zrobiło wokoło...bywa...
Massumi no wiesz, ciężko by było jakby J nie zauważył, bo...spóźnił się przeze mnie na tenisa :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no i ja przeżywałam to od tygodnia i w ogóle...widział mnie w przelocie, ale zadowolony bardzo! bo on mnie woli w krótkich włosach i pewnie z chęcią by je jeszcze skrócił :-D
Juli ale te prezenty się fajnie..prezentują :-D też chcę taki ładny!!! nieważne co w środku
Doris no właśnie taką matę tę 1 chyba Hania dostanie od chrzestnego i dziadków. Myślę, że będzie miała niezłą zabawę, bo malu malu i piś piś to jej ulubione zajęcie!

w nocy spała bardzo ładnie, wstała o 7.30 na mleko i najpierw znów chciała "do pojogu" a w ostateczności zarządziła "tu" i wpakowała się między nas po czym zarządała "baję baję" :-D a potem już urzędowała aż miło! i jadła dziś za 2, uffffffffff...szkoda tylko, że prawie jej dziś nie widziałam...za to jutro będziemy se do południa razem! no słodka ona się robi! jak leży z nami to jak tylko oczy zamknę to już łapą mnie trzepnie i mówi "mamusia obuś sie" :ico_haha_01: słodkie nie? mała paździocha...a potem się chce malować jak ja i lata z pędzlami po domu...
a ja przegapilam buty dla niej! fak! to już 3para mi przeszła koło nosa...ciekawe czy jeśli w ogóle coś kupię to czy to dotrze na święta???

[ Dodano: 2008-12-17, 21:44 ]
Glizdunia no najpierw chciałam tak ja na tym zdjęciu z wczoraj...ale jak już podszedł z nożycami..ehehe, to się poddałam i powiedziałam, że w sumie to niech robi co chce , bo mam ochotę dziś zaszaleć! a on mnie zawsze dobrze rozumiał i w sumie czuję się rewelka! bynajmniej w kolorze, którego raczej już na ciemniejszy nie zmienie! :ico_nienie: a cięcie...hm..no ładnie, ale musze się przyzwyczaić...w końcu długo już miałam takie baty... :-D
Massumi no i dobrze, że o driny pytasz, też bym chętnie poznała jakiś sympatyczny skłądzik alkoholowego szaleństwa :-D
a MiusiUla jak Hanka? myśli że jak ona nie widzi to jej nie ma :ico_haha_01: moja dziś śpi już, ale wczoraj do pana z emki se gadałą, że śpi i obuś się do niego :ico_haha_01: i panu psiona! :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:45

No mata jest super, ale mi teraz non top po głowie chodzi to:
http://www.allegro.pl/item508390645_zam ... _smok.html
lub to http://www.allegro.pl/item503194423_far ... _nowa.html
i to http://www.allegro.pl/item505161047_fis ... urier.html
ale podobno w Niemczech taniej.....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:46

ej.........czuję się chyba...mniej kobieco na razie bez tych kłaków...łaj?

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:49

zborra, fajnie masz, Michu też tak palał w wieku 18 miesięcy, że wszyscy takie oczy robili :ico_szoking: a dla mnie to była norma... tylko ciężko mi było zrozumieć w piaskownicy inne dzieci, które nie potrafiły Michowi nic odpowiedzieć yyyyyy :-D

A Urszula to inna bajka INDYWIDUALISTKA I klasy :-) trzeba uszanować... i czekać... bo zdanie potrafi, ale jedno: mamo tu nie ma dydy buuuuuu :-D
a drobnych słówej więcej :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-17, 21:50 ]
zborra, bikoz, to dyfrent fryz od ostatniego :-D kwestia zatrybienia... :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-17, 21:51 ]
ludzie ona teraz dorwała paputki... i siedzi pod moim łóżkiem i się ubiera... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:52

a.........to teraz rozumiem! :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-12-17, 21:54 ]
to ona nie w łóżku? :ico_szoking:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 22:58

no wyjęłam ją bo jęczała.... nonono i mam com chciała.... :ico_puknij:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 gru 2008, 23:03

grejt!!! to co? daj kawkę, ciastka i se pogadajcie o facetach :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

17 gru 2008, 23:06

Massumi,my tu wszystkie po jednych pieniadzach jak to sie mowi-domki rozne i rozniaste modne w tym sezonie swiatecznym wiec kupuj!!no :-D :ico_brawa_01:
ej no i Maya tez czasem jak blysnie pomyslem to poskladac sie ze smiechu mozna :ico_haha_01: narozlewala mi wczoraj i jak podnioslam glos to ta wielce niewinna sie za kubkiem juz pustym schowala :ico_szoking: :ico_puknij: a potem odwraca uwage,biegnie do okna i pokazuje gojaka-nowa wersja pajaka :ico_oczko:

Hanka tymi zdaniami mnie rozbraja,no zesz nagraj ja w koncu bo tu uschne w wyobrazaniu sobie :ico_sorki: Maya zdan to nieee....ona tylko mama daj!!!i ciagle chodzi ostatnio i mowi dam i daje...nawet na sile chciala Nicusia uszczesliwic i jedna reka go za ramie zlapala a druga mu smoczka na sile do buzi pchala i mowi ""dam""dam dam i konca nie bylo a ten biedny nie chcial :ico_noniewiem: ale fakt faktem coraz smieszniejsze sa te lobuzy nasze :ico_haha_01: dzis nad ranem dostalam porcje caluskow w usta od Mayci...takich naslinionych øo matko ale ona ma pomysly zeby mnie tak budzic....i szepcze mama,mama....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”