Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 00:12

Glizdunia no wiesz, to w sumie normalna cena u dobrego fryzjera, a nie np pani Krysi czy innej...więc jakoś to przeżyję...bo go kocham :-D
Massumi te w kremie nie, nawet na to nie licz...a zabieg bardzo prawdopodobnie, ale kilka w odstępie powiedzmy do 2-3tygodni

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 00:13

bielenda chyba mie uczula... ale nivea , vichy si si si ...
ale niveę wolałabym z hamburga, ordżinał a nie Polena Lechia Poznań SA ..... :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 00:13

a....Zborra jeszcze tak te Twoja fryzure podziwiam i wiesz co...Hanka to tatusiowa jest...ona taka do niego podobna ze chyba musisz sobie synusia sprawic na swoaja podobizne :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 00:14

avon często uczula...poza tym, ja tam nie ufam tym kosmetykom...skoro tyle jest sprawdzonych naszych w sklepie to po co nam avon?
no co do syropu to nie wiem...wiem, że wykrztuśny to ambrosol jest rewela i też Hani dawałam teraz jak miała kaszel. Pomógł w 3dni...

[ Dodano: 2008-12-17, 23:15 ]
Glizdunia nie dobijaj mnie...........ja tak chciałam żeby ona była "moja" :ico_placzek: ale, moja bratanica do mnie podobna, więc wytrzymam. A syna nie chcę, po co? wolę córeczkę :-D ale jak też będzie niepodobna?
Massumi to kup na ebayu

[ Dodano: 2008-12-17, 23:16 ]
dobranoc!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 00:16

kurka,skoro jest tyle syropow na swiecie dla dzieci to dlaczego w UK sa po 2 latkach dopiero...i nikt wczesniej nic dziecku nie poda a lekarz przepisac nie moze...dziwne nie..i na ulotkach pisza :ico_noniewiem: czy u nas az takie zacofanie??!! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 00:17

zborra, a Oriflame?

[ Dodano: 2008-12-17, 23:18 ]
Znajoma mi mówiła, że odwiedziły ją szwedki.. no i gadaka szmataka a ta się pyta czy używają kosmetyków O.......... a one na siebie... i nigdy o nich nie słyszłay.... :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 gru 2008, 00:18

Massumi,mi zawsze mowili ze Oriflame gorszy d Avonu :ico_haha_01: ale moze Zborra cos wiecej wie :ico_oczko:

dobra ja tez juz sie klade,do jutra panie...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 gru 2008, 00:21

GLIZDUNIA, nie no u nas syropy od roczku się zaczynają jak np. Lipomal... a wcześniej wiem, że delikatnie babkę lancetowatą dzieciom podawałam.... i sobie w ciąży też :-D

dobra to ja też się ewakuuję :-)

tym czasem ...

borem lasem :-)

pa

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 gru 2008, 01:07

rety kobity!!! ja to mam już jakieś stadium głębokiego uzależnienia bo zamiast opinie pisać do pracy to ja tu Was czyatm do tej pory :ico_puknij:

na marginesie mata wodna jest super - bez Was bym czegoś takiego w życiu nie wynalazła - może na 2latka Iga dostanie :-D

Zbora :ico_brawa_01: fajowo, mnie się ppodoba bardzo, jaśniej też by mogło być ale :-D to może innym razem :-)

Maycia ślicznota, w kaloszach po domu pomyka hehehe
Massumiątka jak zwykle wprawiły mnie w dobry humor a raczej ich Masssmusia :-D
Juli super wcielenie przebierańcowe :ico_brawa_01: no i też czekam na przepisy :ico_oczko: bo my sylwka w domu niestety :ico_placzek: to może chociaż go sobie jakoś umilimy - aaaaaaaaa zapomniałam Cię chyba powitać od siebie na naszym wątku :ico_sorki: bardzo się cieszę, że jesteś :-) no a Krzyś jest słodki nie mogę się napatrzeć takie sympatyczne, kochane dzieciątko do schrupania :-D

no i biedny Hubcio... całuski od cioci w piętkę :-)

no i idę bo godzina szok :ico_olaboga:

buźki

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 gru 2008, 09:49

dzień dobry.
No tak wczoraj posiedziały i nagadały się a dzisiaj wstać nie mogą ???
zborra, bardzo mi się fryzurka podoba. Bardzo fajnie Ci w niej.
massumi, no ja to też wolałabym oryginalne tylko że tutaj ciężko dostać. Chociaż u mnie jest sklep z chemią niemiecką. Muszę tam spojrzeć.
GLIZDUNIA, Mayeczka jak zwykle wymiata. A Krystkiem w końcu się pochwalę :)
anza, to Twoje uzależnienie fajne. Cieszę się że do nas zaglądasz :)

A ja dzisiaj wyspana, tylko pogoda nie taka jak powinna i nie bardzo chce mi się pracować :(

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”