hehehehheh znaczy Marcelkowi, tak??
o bosz... ale plama

a wiecie co dzis Kubus zjadł??? Rybke po grecku i bardzo mu smakowała.
ja mam sporo tych książeczek m.in wieś. pjazdy, male stworzona, warzywa, części ciała i jeszcze coś tam ale nie pamiętam. Julka uwielbia tąz wsią i na niej nauczyła się jak robi kurka i krówkakupiłam mu takie fajne ksiązeczki są u nas w Intermarche "Obrazki dla maluchów"
u nas na okrąglo prawie leci ceebebes czy jakoś tak. kuba oglada a Julka nie bardzo. julka to się gapi w tv jak jej płyty edukacyjnę wlącze a na bajki nie bardzo patrzy.Dziewczyny czy Wasze dzieci tez tak patrza w tv
a wiecie co dzis Kubus zjadł??? Rybke po grecku i bardzo mu smakowała
napewno tak! wszystkie drozsze mleka maja probiotyki np bebilon, nan active humana. ja rysiowi nan active daje caly czas, one maja tego probiotyku malo bo dziecko przewarznie kilka porcji mlekka pije. napewno mozna bo na moim mleku jest napisane ze w wieku pow 7 mc powinno zjeść 3 porcje tego mleka dziennie. a ty pewnie jeszcze mniej dajesz.Dziewczyny mam pytanko. Daje małej mleko humanę z probiotykami i bananami i pije ją codziennie wieczorem i nie wiem czy tak może dziecko pić codziennie mleko z probiotykami?????????? Co Wy na to???????
mja tą humanę z probiotykami i bananami je raz dziennie i jeszcze raz dostaje kaszke mleczno ryżową. Czyli ogólnie ma 2 posiłki mleczne mam nadzieję że wystarczya ty pewnie jeszcze mniej dajesz.
a rysio je 4 mleczne ale chyba dlatego ze sie zagapilam bo do7 mc 4 posilki maja byc. pozatym on ladnie je zupke sloikowa i kaszke i deserek a doroslymi smakolykami sie raczej bawi. Twoja Julka to jak piszesz duzo wcina i waszego jedzonka i pewnie dlatego wystarcza jej dwa mleczne.mja tą humanę z probiotykami i bananami je raz dziennie i jeszcze raz dostaje kaszke mleczno ryżową. Czyli ogólnie ma 2 posiłki mleczne mam nadzieję że wystarczy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość