witam was po pracy
coraz ciezej mi w niej a dzis juz bóli odpukac nie mam a znow nawrot hemoroidow
kurcze chyba sie wykoncze,wiem na pewno,ze po porodzie czeka mnie zabieg wyciecia na 100%,gdyz po 1-szym dziecku mecza mnie od czasu do czasu a teraz nasilaja sie i sa coraz to wieksze
Musze wam dodac,ze moj malec wg lekarzy jest nadwyraz silny i tak mi sie ostatnimi czasy wypycha z lewego boku jakby mial zaraz wyjsc na spacer hehe,to juz nie jest przyjemne,az boli

- i to zwlaszcza z rana jak tylko do pracy przyjde,moge lapac jego nozke od czasu do czasu hehe
[ Dodano: 2008-03-18, 08:26 ]
dzien dobry kochane
ja zaraz zmykam do pracy,ale wpadlam wam pozyczyc milego dnia pelnego slonca
u mnie za oknem tylko 5 stopni,ale sloneczko swieci,wiec moze sie pozniej ociepli
buziole
[ Dodano: 2008-03-18, 20:02 ]
ej a co tutaj takie pustki???
U mnie dzis jeszcze gorzej z ta sprawa z hemoroidami

Moj M. kupil mi jakies czopki w aptece na miodzie i biore od dzis,oby cos pomoglo,bo od wczoraj jest jeszcze wiekszy a kazde parcie na kiszke stolcowa przyprawia mnie od wczoraj o zgroze i choc nie mialam rano wiekszego problemu z wyproznieniem to wyszedl jeszcze bardziej i tylko sie modlilam,by prace skonczyc szybko i wrocic do domu i polezec w wannie-kazdy krok ,ruch,schylenie to bol niesamowity i pieczenie

Nie chce nawet myslec co bedzie dalej a na pewno przy porodzie
Moj M. jak teraz siedzi w domku z przymusu to obiera ziemniaczki,robi suroweczki a mieska zostawia mi hehe,dzis stwierdzil,ze jakby tak rok posiedzial to by sie nauczyl gotowac

a ja mu na to,ze za dlugo hihi
Te swieta zapowiadaja sie mi w pracy,ale to norma
Oby malo pokoi bylo sprzedanych na ten czas