Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 22:56

slecze wlasnie nad ostateczna lista zakupow swiatecznych-jedziemy jutro....i kurka...ciagle mi czegos brakuje,fakt faktem kupowalam juz wczesniej zeby naraz nie bylo teraz ale jakas krotka ta lista :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-19, 21:58 ]
ho ho ho,to Kamila niezly wypad sie szykuje :ico_haha_01: :ico_brawa_01: w styczniu tak??

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:01

Kamila, fajnie taki wypad. też bym chciała gdzieś się wyrwać, ale na razie na głowie mam przeprowadzkę do Warszawy :ico_placzek: wszyscy dzisiaj na tej Wigilii życzyli mi, żeby mi się tam ułożyło, a mi się płakać chce bo ja nie chce do Warszawy... im bliżej tego to tym ciężej mi opuścić Trójmiasto...

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 gru 2008, 23:02

hej hej
ja poczytałam ale muszę iść pozmywać bo jakaś góra mi urosła w kuchni :ico_oczko:
marzę o zmywarce!!!!!!!!!

no no Doris spódnica powiadasz - fajnie, ja nawet nie mam żadnej dobrej więc w gaciach śmigam...

Kamizela no niezłe zawirowania u Was, mam nadzieję że autko szybko jakies fajne się znajdzie i praca dla Ciebie i w ogóle że się Wam w PL poukłada... :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:02

No jeśli tylko się uda to w styczniu :ico_sorki: Pewnie tylko na wekend bo przecież teraz i ja pracuję :ico_oczko:

No to ja póki co nie muszę robić żadnych zakupów ... Prezenty mam a sprawy związane ze świętami to działka teściowej ... Ja jej się tam w nic nie wcinam choć owszem pyta np. jakie ciasto upiec, ja robię swoją sałatkę i mogę jej oczywiście pomóc w gotowaniu tylko nie wiem kiedy skoro nawet w Wigilię pracuję do 16 ... Za to D. ma wolne to chociaż zajmie się małym :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2008, 23:05

kamizela, czyli udało się z pracą D.?
Glizdunia cieszę się że lekarz profesjonalny i doświadczony :)
Doris zostań u nas! Nie no oczywiście żartuję. Wierzę że i w Wa-wie Wam się poukłada i będzie tak jak chcecie.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:06

doris oj wiem co czujesz bo przecież sama miałam wizję wyjazdu ale pocieszające jest, że Warszawa to nie koniec świata, co ? I wreszcie będziecie razem ... Trzymam za was kciuki :ico_sorki:

Właśnie sąsiadka napisała mi smska, "hurrrrraaaaaaaaaaaaa" na wieść, że zostajemy w PL :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:07

Anza,ja tez chce zmywarke!!! :-D i Tobie tez same te gorki rosna w zlewie?no popatrz... :ico_oczko:

Kamila,ej no to Ty i w Wigilie do 16.00to sie nie dziwie ze tesciowa sama wszystko..ale z drugiej strony ona chyba lubi tak co? :ico_noniewiem:

ja obie te liste i mi sie przypomnialo ze do wigili tez trzeba cos jesc :ico_haha_01: no i juz lista jest dluga i kosztowna...lo matko....wlasnie tu juz sa braki finansowe... :ico_noniewiem: do dnia dzisiejszego wystarczylo a teraz zerowanie na oszczednosciach chyba sie zacznie :ico_chory: choc w sumie jutro ciutek dostane w pracy i we wtorek jakis wplyw na konto...moze wystarczy na ten tydzien :ico_noniewiem: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 gru 2008, 23:09

No w końcu i mi się udało wpaść choć na chwilę do Was wieczorkiem. Mały śpi, M. się kąpie a ja wypiłam piwko i Was poczytałam.
Była dzisiaj u nas na herbatce sąsiadka. Kurka mieszkam tu już prawie rok, a z Moniką gadałam tylko par e razy. Jakoś ciężko nam się spotkać i pogadać a taka fajna kobietka. No i mieszka zaraz koło mnie. Umówiłyśmy się że będziemy od stycznia razem chodzić na aerobik a raczej step. Mam nadzieję że to wypali bo doszłam do wniosku że muszę się za siebie wziąć a nie ciągle tylko zmęczona chodzę po domu bo tylko szkoła, praca, dom i tyle mam z tego życia. Mam nadzieję że chociaż trochę humor mi się przez to poprawi.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 gru 2008, 23:10

Daria dokładnie, ona na każde pytanie czy w czymś jej pomóc odpowiada nie ... Woli zrobiś sama, jej wybór .... Poza tym ... gdzie kucharek sześć, tam nie ma co jeść :ico_haha_01:

Oby wam wystarczyło tej kaski :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Oki ja lecę do wyra pospać troszkę :ico_oczko:

Buźka.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 gru 2008, 23:10

Doris,Wawa moze okazac sie calkiem ciekawa,popatrz nasza Gosia tez sie tam jakos osiedlila i chyba zadowolona jest :ico_noniewiem: bedzie dobrze,troche inaczej napewno ale znow nowe wyzwania...troche dreszczyku...nowe mieszkanko,zwiedzanie okolicy..poznawanie sasiadow..place zabaw...i moze jakies zajecia dla mamusiek :ico_oczko: odwiedziny u Gosi i Sikorki..i pol dnia na tt :ico_haha_01: :ico_brawa_01: :ico_oczko:

Kamila,no widzisz....sasiadka tylko na to czekala co? :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”