hey kochane!!!
El juz sie poprawiam obiecuje
Ja jescze siedze w pidzamie,bo ogladalam Malysza i tak mi sie nie chce nic,ze az wstyd normalnie..
Ela super fotki ksieciunia,a ja tam uwazam,ze Twoj Pawel ma zadatki na papparazzi,bo jak dla mnie fotki jak z pierwszych stron gazet..a gdzie P. pracuje,ze ksieciunio im wizyte zlozyl?pochwal sie nam szybko???cos mi sie pamieta,ze Twoj P.cos w branzy budowlanej,ale nie jestem pewna na 100%..
Kasiula a ja tam pamietam jak Kubus kupowala Lence nawet oliwke jak go wyslalas do sklepu,wiec Tatus dba o Lenke...fajnie,ze zaszaleliscie na imprze,na pewno Ci sie nalezy,bo taka zapracowana jestes i jeszcze ten remont jednoczesnie..
Juz sobie wyobrazam jak Lenka slodko spala z wozeczkiem,mam nadzieje,ze strzelilas jakas fotke corci!!!!
Kasi.k a ja co 5minut sprawdzam komorke,czy Ty czasem juz nie zaczelac rodzic,normalnie nawet do kibelka biore ze soba..mam nadzieje,ze do kibelka mi nie wpadnie i nie utonie..
Jasnie Pani:) Twoja Lucja to jak prawdziwa kobietka lubi sobie pojesc,i tak trzymac...
co do propozycji pracy,to nie wiem co Ci doradzic,fakt faktem,ze kaska naprawde niezla jak na polskie realia,tak wiec macie trudny orzech do zgryzienia,jedyne co mnie zastanawia to tak jak
Lucy wspomniala,ze troszke mezulka nie bedzie w domku....jestem pewna,ze podejmiecie dobra decyzje..
Gdybym ja byla w takiej sytuacji,,,nie wiem ciezko powiedziec,to zalezy od wielu rzeczy,ale ja bym raczej nie wrocila,,chyba sie troche odzwyczailam od Pl,poza tym mnie zawsze wszedzie nosilo,i chyba dalej bedzie nosic...hihih
Uff....dzisiaj Bablu ma ostatni dzien w pracy,a od jutra wolne do czwartku,ale w srode juz jedzie na interview,to jest ma je w czwartek,ale tak rano,ze musi jechac dzien wczesniej i spac w hotelu,bo innego wyjscia nie ma niestety...
[ Dodano: 2007-03-25 ]Kasiula fajowe te jajo-zwierze,strasznie mnie ciekawi co sie Wam z niego wykluje,super,chyba tez sobie takie sprezentuje...
co teraz nie wymysla....jestem w szoku