Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 20:09

nie bactrim nie jest antybiotykiem
to wlasnie podaje sie zanim włącza sie antybiotyk

a kaszle powiem szczerze ze nie wiem jaki ale wydaje mi sie ze mokry bo cos sie tam odrywa
moze jutro kaze mamie wziąść ambroksol z apteki bo wiesz w weekend latałam po nocnych
nawet musialam nową fride kupic bo przeciez z domu nie wzielam a dziecko z dnia na dzien zalało sie katarem
teraz tez siedzi ogląda kubusia i pociąga nosem
juz czuje tą nocke :ico_szoking:

to ja mam dla kolezanek propozycje

zamiana mężów :ico_brawa_01: :-D myśle ze wszycy będą zadowoleni
moze troszke mniej ja bo mojego byście uzywały a ja z waszymi bym sie dupką odwróciła i poszła grzecznie spać :-D

[ Dodano: 2008-12-21, 19:13 ]
ciesze sie ze o mnei myslałyscie bo ja o was tez

daria no i napisz mi koniecznie nazwe tego kremu

no i ciesze sie ze to nic powaznego

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:29

Dziewczyny to ja też mogę oddać wam na jakiś czas mojego D. :ico_haha_01: My właśnie jesteśmy po małym figlowaniu :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Dziecko śpi już godzinkę więc wykorzystaliśmy ten czas hehe. A tak serio to nie wiem, może wizyta u seksuologa ... Ale który facet się do niego potafyguje, co? :ico_noniewiem:

Karola a ten syrop jest bez recepty ? Bo wiktor pokasłuje właśnio mokro, od tego kataru. A Eurespal któraś miała ?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:36

kamizela, eurespalu nigdy juz nie dam mojemu dziecku
wielu lekarzy uwaza ze to placebo ale zapisują

no widzicie to juz mamy na wymianke dwóch zawsze gotowych :ico_brawa_01:

a nasza dopiero zasneła

a co tu takie puchy???????

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:38

Aha ... W takim razie jutro pójdę chyba po ten Ambrosol :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:56

Faktycznie Jagódka...zapomniałam, że już kiedyś o tym baktrimie się naczytałam...a ambrosol chyba też na receptę jest... :ico_noniewiem: tak mi się mocno zdaje...nie pamiętam, bo ja go mam w domu już jakiś czas i tak używam w razie draki. a eurespal często przy infekcjach nam zapisują i szczerze mówiąc u nas się sprawdza, więc nie wiem...Jagódka a Ty u mamy jesteś? to chyba coś przegapiłam... :ico_wstydzioch:

doooobra! ja się zamieniam!!! tylko czy któraś jest pewna, ze chciałaby mojego męża??? no i na pewno nie zamieniłabym się z Glizdunią :ico_haha_01: heheheh
moje dziecko się pluska...a ja zupełnie nie mam energii...nie wiem co mi jest, ale totalnie jestem...zużyta...
czekam tylko aż ona padnie i lecę poprasować do końca, popakować prezenty...jutro wcześniej na nogi i choinka, ostatnie prezenty, spisać zakupy musze i J wysłać po nie, w domu ciasta chyba...we wtorek sałatki...jescze ciuchy nam muszę przygotować...i cholera zaraz sobie spodnie muszę wyprać...albo jutro...boję się, że o czymś zapomnę!!!
a moje dziecko ma już butki...lakierki z haema :-D niestety kuźwa za 22,90, a jak u nas były za 10zł to się idiotka zastanawiałam czy nie będą za małe...a potem kupiłam droższe...debil...no cóż, bywa.,,,
ok, zmykam młodą wcisnąć w bety a potem do pracy rodacy...i bynajmniej nie takiej jak Kamizela :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 21:58

ale ja nie wiem czy to na recepte
ale zazwyczaj syropy na kaszel są na recepte

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

21 gru 2008, 22:01

Jagodka,DERMOVATE CREAM sie nazywa ten krem....nie wiem czy ze starydem czy cos bo tam tak dziwnie pisze...no znajdz mi jakies nazwy chorob to cos sobie dopasuje :ico_oczko: i bardzo ciesze sie ze juz jestes :-D

Zborra,to moze my jakies kolo rozzalonych zalozymy? :ico_haha_01: nie no mamy problem niebylajaki nie? :ico_noniewiem:

bylam z Maya na kawce u sasiadki,dzieci sie troche pobawily,wycalowaly ze hohoho...

Maya wogole dzis miala nowa zabawe,dosiegla do klamki a mamy wysoko bardzo i otwarla sobie drzwi,schowala sie za nimi i glowe wysawila i mowi papa i wychodzi...i tak co chwilke...do tego pomachala ladnie raczka i ubaw po pachy...a w aucie po drodze tsy tsy tsy...ciagle trzy liczy...niewazne ze rzeczy sa np.2 :ico_haha_01: cyba to slowo jej sie spodobalo poprostu :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Karola ja tam mogę się zamienić :ico_oczko: Poogladam sobie tv w miłym męskim towarzystwie hehe, albo pogram w karty :-D :-D

A pójdę jutro do apteki, mamy w niej bardzo kumatą kobiecinę i popytam o te syropy. Póki co nie idę do lekarza bo w sumie małemu nic nie jest a skasuje 50 zł :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

juz jestem w domu
byla w piątek i sobote bo spalismy tam
rano w sobote jechalismy do szkoly i nie chce mi sie wstawac wczesniej zeby młodą tam wiesc
wiec tam spimy

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2008, 22:04

Daria u nas króluje dwa :ico_haha_01: Wszystko jest dwa :ico_haha_02: Aaaaaaaaa zapmnałam ogłosić, że moje dziecko pięknie mówi Jadzia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czyli babcia Jadzia :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”