moje cykle zawsze trwaly 26-28 dni...a pierwsza @ po poronienu przyszla po 26 dniach,a nastepnej juz nie bylo:)..wiec jk zoola pisze -nie ma
@ jest ndzieja!
rybcia82, miałysmy podobna sytuacje moj pierwszy cykl miał rowniez 26 dni hmmmm zeby tylko finish tez był podobny do Twojego, bardzo bym chciała :) moze jutro zrobie tesciora jak nie przyjdzie ale to sie jeszcze zobaczy
Moj mezus mnie pociesza ze napewno termometr sie zapsuł ...... hihihi to mi pocieszenie
[ Dodano: 2008-12-22, 16:11 ]
No i przylazła @ ufffff ale jaka bolesna
Ale bez obaw kobietki ja sie tak łatwo nie poddaje bede walczyc nadal w koncu to dopiero 3 cykl bedzie to chyba nie ma tak źle co nie ?
Martwic sie bede dopiero w kolejnych narazie jest oki ale miałam na poczatku tego cyklu jakies obawy ze to raczej nie ten ............ mam jedynie nadzieje ze bol tych jajnikow to nie było cos zlego
lidziasc bardzo gorąco Ciebie przytulam.
Moja siostra 6 dni temu poroniła jeździłam razem z nia po lekarzach, a dzien pozniej sama odkrylam, ze jestem chyba w ciazy. Jejku, tylko caly czas plamie. Ona tez plamila i tak sie boje
lidziasc, Bardzo mi przykro ubolewam razem z tobą...nawet nie wiem jak mam cie pocieszyc,bądz silna kochana ja tez poroniłam niedawno,ale samoistnie wiem jak się teraz musisz czuc megi5566, na nic nie czekaj idz jak najszybciej do gina!!!