Awatar użytkownika
aniulka8503
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 gru 2008, 22:19

Krystuś też już śpi...
dzisiaj miał tylko jedną drzemkę, więc jak go położyłam to wypił kaszkę i zaraz spał...tyle co on nabiega...
Ja jestem wręcz obżarta i już normalnie nie mogę patrzeć na to jedzenie...ale co tam...tylko raz w roku są śięta Bożego Narodzenia :-D :-D
Chyba zaraz też się położę, bo czuję jak oczy mi się zamykają...

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 gru 2008, 23:20

Witajcie Kochane,

na wstepie skladam Wam najlepsze zyczenia swiateczne, bo wczesniej nie mialam okazji!!!

Pawelek mial 3 dniowke i wlasnie wyskoczyla mu wysypka, takze Swieta mamy nie za ciekawe, no trudno! Jest bardzo marudny i tylko na rekach caly czas, chociaz to tez nie pomaga czasami.... :ico_olaboga:
U nas wigilia tez sie udala, chociaz Pawelek byl bardzo padniety i szybko sie polozyl, a kolacja byla u nas pozno bo czekalismy na moja siostre, ktora wlasnie w wigilie dowiedziala sie ze jest w ciazy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Iwona, co to baterii w fontannie, to nie ma sensu kupowac zwyklych tylko Duracel albo cos w tym rodzaju, my mamy takie i dziala juz prawie 3 tygodnie :-)

Zycze kolejnego udanego dnia Swiat i zebyscie sie nie przejadly za bardzo.... :ico_oczko:

Buziaczki!!!

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 gru 2008, 23:57

Iwona, co to baterii w fontannie, to nie ma sensu kupowac zwyklych tylko Duracel albo cos w tym rodzaju, my mamy takie i dziala juz prawie 3 tygodnie :-)
to u Marioli nie dzialaly u nas wogole nie bylo w zestawie i dlatego maz poszedl do sklepu

a tutaj chcialam wam pokazac ja mieszkam w bloku obok nawet wlasciciel dzwonil czy to czasem nie nasz blok
http://www.canal9.es/video/informa.asp? ... 8_vila.wmv

[ Dodano: 2008-12-25, 22:57 ]
gratulacje dla siostry

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

25 gru 2008, 23:59

I My już w domu, po odwiedzinach u rodziny, obżarstwo znowu wielkie, jutro też odwiedziny u mojego brata tym razem. Kiepsko to widzę... ale jak to Aniulka napisała, święta są raz w roku :-)

Aniulka, nie dobrze, że Krystianek zaczyna być smarkotny... niech szybko zdrowieje.
Gosia, dobrze, że tylko trzydniówka, a jak już wysypka się pojawiła, to już koniec zmartwień :ico_oczko:
Mariola, baterie padły tak szybko, bo pewnie rodzinka się bawi fontanna Amelki :ico_oczko: może akumulatorki byłyby lepsze....
Mariola, Iwona, zdjęcia super :-)
Próbuję właśnie zamieścić na you tube filmik z Ulą, ale strasznie długo się ten film ściąga... nie wiem czy to normalne... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-26, 09:26 ]
Cześć :-)

Stawiamy :ico_kawa: i idziemy jeść kaszkę. Nocka z dwiema pobudkami płaczącymi i spałyśmy do 9 :-) więc nawet się wyspałam.

Tu obiecany filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=1fH3sRuG1po

Miłego dzionka

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

26 gru 2008, 13:25

Iwona, ładne rzeczy... A jak słyszę Hiszpański, to jakbym telenowele oglądała :ico_oczko:

Ależ Ulka zasuwa :ico_szoking: Gabriel nawet nie stoi sam... dzisiaj mu szczebelki wyciągnęłam, wlazł do łóżeczka i się tam przewracał i kotłował, już myślałam, że sam zaśnie, ale to by było zbyt piękne :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-26, 12:28 ]
jakby za dużo pobalował... :ico_haha_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 15:26

czesc dziewczyny cale rane nie umialam na forum wejsc

pinko ale Ula fajnie chodzi Majeczce daleko do niej

u nas noc koszmarna co chwile pobudki no i wstala majka po 7 ja teraz korzystajac tez sobie troszke pospalam

[ Dodano: 2008-12-26, 14:31 ]
a co do tego mieszkania to podobno w srodku bylo 5 butli z gazem jeszcze sie smialismy z mezem jak jechalismy z kosciola to widzielismy straz pozarna czy wylaczylismy grzejnik a pozniej przyjechali znajomi i nam mowia ze widzieli nasz blok w telewizji ze cos sie palilo a wieczorem jeszcze wlasciciek dzwonil bo on mieszka na polnocy hiszpanii i tez widzial w telewizji i chcial wiedziec ktory to blok

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

26 gru 2008, 15:33

Ale tu dzisiaj pustki, dzięki dziewczyny za komplementy, co do chodzenia Uli, teraz to już na kolankach nie chce, tylko na nóżkach, wiele kilometrów dziennie pokonuje po domu :-)

Mu zaraz będziemy się zbierać w odwiedziny do mojego brata, tylko Ula musi się chwilunie zdrzemnąć.

Justyna, zdjęcie Gabriela ekstra...

[ Dodano: 2008-12-26, 14:55 ]
Iwona, to u Ciebie był jakiś pożar? Nie mogłam tego filmu otworzyć...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 16:15

Iwona, to u Ciebie był jakiś pożar? Nie mogłam tego filmu otworzyć...
w bloku obok

Awatar użytkownika
aniulka8503
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

26 gru 2008, 19:57

Ale pożar...
A tego jak Ula chodzi nie mogę odtworzyć...nie wiem czemu...
my nigdzie nie pojechaliśmy dzisiaj, bo Krystian jest chory...kaszel straszny dostał...daję mu syrop, ale narazie nie pomaga...jutro kupię w aptece jakieś kropelki do noska, bo tak się męczy z tym katarem...
A ja jestem taka jakaś zmęczona...zdrzemnęłam się popołudniu, ale mimo wszystko tak jakoś słabo się czuję...jakbym zaraz saznąć miała...

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 gru 2008, 20:42

odlozylam juz niunie do lozeczka bo juz mi robila papa co znaczy ze chce isc spac maz w pracy a ja sama siedze

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”