Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 19:18

Dziewczyny zdjecia cudo dzieciaczki szczesliwe że takie prezenty mikołaj im przyniósł :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Emila ślicznie wyglądasz jak zawsze :-)

Widzę że Tosia dostała kszesełko uczydełko ślicznie wygląda tak na różowo :-)

A ze mnie dziś wychodzi zmęczenie świąteczne jestem normalnie padnieta , byłam na solarce sie troszke zrelaksowac ale fajnie szkoda tylko że 6 min :ico_wstydzioch: .

to ja też troszkę zdjęć wam pokarze :ico_wstydzioch:
tu mój elegancki synek z tatusiem
Obrazek
Obrazek

a tutaj ja z męzem świąteczny spacerek pogoda taka jakby świeta Wielkanocne :-)
Obrazek
Obrazek

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 gru 2008, 20:09

dziewczyny zdjęcia cudne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a dzieciaczki zdolne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Tosia nie ma zdjęć ze świąt - z tego powodu miałam doła w te dni. No ale cóż. Wogóle miałam tak popsuty dzień wigilijny, że nawet świąt nie odczułam. W przyszłym roku sami sobie robimy wielkanoc i wigilię. Pojedziemy tylko na kawę i ciasto. Ale tak to sami po swojemu.

Jak nic będę chora :ico_chory: Tak strasznie zmarzłam na pogrzebie, że jeszcze teraz mną trzęsie. Na szczęście Tosieńka została u moich rodziców z P. Nie miałam sumienia jej zabierać ze sobą na ten mróz. P. zresztą też narzeka, że coś go chwyta. A jeszcze okres dostałam - stoję na mszy w kościele i nagle czuję taki skurcz i jak mi się ciepło w majtkach robi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: Normalnie myślałam, że padnę.

Dzisiaj udało nam się dotrzeć do klasztoru franciszkanów w naszym mieście i obejrzeć żywą szopkę. mamy kilka fotek. Jak zgram z aparatu to Wam pokażę.

A teraz idę królikowi klatkę sprzątnąć i czekać na wieści o Ananke.

kasia70
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

27 gru 2008, 20:20

Wiktor ma 6 zebów.Raczkuje a jak chce przemieszczać się szybciej to pełza- to wychodzi mu lepiej.Chodzi za jedną rękę i przy wszystkim co się da.Mówi tata, mama,naślsaduje odgłosy zwierząt,robi pa,pa,nunu- przeważnie mi jak mu czegos zabraniam,tanczy jak tylko usłyszy jakąs melodje.Fascynują go wszelkie kable i komputer.
Noi moje dziecie spi w nocy 12 godzin od 19 do 7.
Chętnie wstawiła bym suwaczek i zdjęcie tylko jak?

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 gru 2008, 20:29

Zdjęcie możesz wkleić na np. fotosik.pl i tutaj wkleić BBCkod, który automatycznie zamieni się w zdjęcie.
Suwaczek musisz sobie wybrać z jakiejś stronki (oczywiście musisz wpisać dane do suwaczka) i też wklejasz link/kod, ale w okienku "podpis" w swoim profilu. Jeśli chcesz mieć stałe zdjęcie w podpisie to tak jak w przypadku suwaczka wklejasz link/kod w "podpisie" w profilu.

Ciekawe jak święta u Moniki i Zuzi?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 21:55

kasia70, witam nową na naszym wątku mamuske :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pisz z nami jak najczesciej.

malgoska, dużo zdrówka dla ciebie :ico_sorki:
Ciekawe jak święta u Moniki i Zuzi?
no ciekawe pewnie dopiero napisze jak wróci do Londynu .

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

27 gru 2008, 22:42

Witamy nową mamę. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja juz przyjechalam z kolejnych gości. Uffff mam już tych świąt dosyć. :ico_noniewiem: Dobrze że się skończyły.
Jak będę miala chwilke wolnego to może wkleje zdjęcia jakieś.
Małgośka Ty kiedys mówilas że wklejałas filmik na YouTube. Kurcze próbowałam dzis ale nie chce się zaladowac :ico_olaboga: Jak to się robi??? Mam taki filmik ponad minutę jak moja panna się śmeje i chciala bym Wam pokazać :-D Tylko jak??? :-D
ja zawsze kozystalam z www.imageshack.us tam przerabialam zdjęcie i bralam zawsze ostatni kod z adresem http przed adres wstawiala [img]a%20za%20adres[/img] i taki caly kod wklejasz w profilu. Tak gdzie wpisałas "kasia70" bo widzę ża taki masz podpis pod każdym postem. A suwaczek musisz zrobić na jakiejś stronce i też kod wkleić w profilu

[ Dodano: 2008-12-27, 21:44 ]
Wogóle miałam tak popsuty dzień wigilijny
A co się stało????

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 gru 2008, 23:07

Jak to się robi??? Mam taki filmik ponad minutę jak moja panna się śmeje i chciala bym Wam pokazać :-D Tylko jak??? :-D
czasem długo się ładuje. Wejdź w zakładkę "moje filmy" i tam powinien sie pojawić Twój filmik. Czasem trzeba czekać nawet godzinę, bo oni go "przerabiają".
A co się stało????
rano we wigilię poszliśmy z P. i Tosią do cioci w odwiedziny. Była u niej siostra mojej mamy, która tradycyjnie wygadywała mi, że Tosia bez butów chodzi i że ja taka chuda, że na pewno mam anoreksję. :ico_zly: potem u moich rodziców zatkał się wucet i niby to moja wina :ico_zly: A okazało się, że to starość i zużycie muszli. Ostatecznie tato jeszcze w wigilię jeździł za nowym wucetem. No ale ja się nasłuchałam, że nieodpowiedni papier toaletowy kupiłam i to dlatego :ico_zly: Potem jak myłam okno w naszym pokoju u rodziców, to rozcięłam sobie łuk brwiowy bo Tosia się obudziła i mnie przestraszyła. A po kolacji przyszła ciocia z rodziną i znów gadanie, że Tosi mam buciki zakładać po domu i mam przytyć, bo za chuda jestem. W końcu mi nerwy puściły, wykąpałam małą i poszłam spać. A w pierwsze święto po południu brat postawił "pępkowe" i znów mi ciotka wygadywała te Tosi buty, a raczej ich brak i moją chudość. Nie wytrzymałam, spakowaliśmy się i wróciliśmy do domu.
Dzisiaj na pogrzebie to mi nawet "cześć" nie odpowiedziała.

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 gru 2008, 23:12

i ja się witam! wczoraj też nie mogłam wejść na forum :ico_zly:
kasia70, pisz nam wszystko o swoim bąblu, zadomowisz się u nas raz dwa, bo lutówki i marcówki to super babki :one:
Dziś wracam do męża (tzn, do łóżka naszego), w końcu, bo 8 dni cichych dni (w tym całe święta) dla mnie było rzeczą nie do zniesienia. Nastał dzień zgody, nawet się pocałowaliśmy :ico_wstydzioch: i wiecie co?? czułam się jakbyśmy to robili pierwszy raz.. takie emocje, taki dreszcz :ico_oczko: a ja mam cholera okres :ico_zly:
Byłam dziś na zakupach, kupiłam wszystko na sylwka (buty, rajstopy, materiał na bluzkę.. chcę taką coś ala gorset) i zahaczyłam też o solarium.. kolejka :ico_olaboga: ale wystarczyło 7 minut i jestem cała czerwona i wszystko mnie piecze.
Emilka, asiab zdjęcia superowe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak mi siostra wyśle foty to też coś wkleję.

Zuzia dziadyga nie chciała dzisiaj usnąć, musiała być na rękach przytulona do mojej opalonej piersi :ico_oczko: ale na szczęście śpi.. oby do rana.. życzę Wam wszystkim snu nieprzerwanego co najmniej do 7 rano :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

27 gru 2008, 23:35

Udalo się :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: filmik wgrany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Oto link http://pl.youtube.com/watch?v=sMGopCpvE ... annel_page

Malgośka :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2008, 23:43

ale boska Julka :-) jakie ma dlugie wloski :-) sliczna jest :-D :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”