Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 17:33

ladybird23, ta sama rada dla ciebie co dla juli
wyciągnij kawałek plastkiku z baterii z krzesełka to lampka zaświecie

ja tez lubie teanczyc ale moj M nie potrafi i nie lubi

wczoraj poszliśmy ze znajomymi do pabu na piwko
tempo mielismy takie ze jak o 22 zaczelismy to o 24 juz byly 4 piwka na łebka
niestety kumpeli mały sie tak rozpłakał ze jego ciocia nie dała rady go uspokoic więc musielismy sie zwijac
ale za to dzisiaj cały dzien boli mnie glowa ale to jak cholera
nic nie pomaga

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2008, 18:27

jagodka24, to dzis kolejne piwko i głowa przestanie :ico_oczko:

zbora no kalendarze to dobry pomysł, mnie aż mój tata wycałował z radości za ten kalendarz, taki był szczęśliwy z prezentu. Ale co ja teraz wymyślę to nie wiem. Może tez jakies ramki ze zdjęciami :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

u nas leniwie, karlo biega i gada, chłopaki brzdękają na gitarze, a ja tak się snuję po domu. :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 18:29

hehhehe, Jagódka no to i tak fajnie było!!! no 4piwka...ja bym już padła...w takim tempie...

a ja marzę o wyprzedażach.......właśnie lukam na nexta...cholera, zaraz mam ochotę się pakować i lecieć do Darii :ico_haha_01:
Hania buszuje na całego...właśnie stwierdziła, że babcia ma na imię Leszek :ico_haha_01: i dziadek też...ciekawe prawda?
a Wy jak dzisiaj, odpoczywacie? hej, czy jutro już poniedziałek? matko!!! :ico_szoking: ja nie chcę iść do pracy!!! mi tak dobrze już w domu....nie chcę do pracy, ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale...planujemy z J wypad do Ciechocinka...na minimum 3dni, a max tydzień...on woli krócej, ja dłużej, musimy wynegocjować i z tatą pogadać, bo to on ma załatwić formalności...Moi rodzice jadą za 2tygodnie na tydzień, potem mój brat z żoną, a małą przywożą tu, no a potem pewnie my...ale mi się marzy odpoczynek...posiłki gotowe, sauna, basen, masaże...i spanie w spokoju...i tylko ja i J....mmmmmmmmmmmm

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 gru 2008, 18:51

halo,my tez spalismy z Maya i jestem jakas niedorobiona teraz :ico_noniewiem:

Lady,ze za powazna? :ico_noniewiem: phi...no mile ,niepowiem :ico_noniewiem: :ico_puknij: ...nie przejmuj sie tym...lepiej byc powaznym niz zbyt rozrywkowym...niech sie ciesza ze ktos z rozsadna glowa czuwa nad ich synem!

Kamila,a pewnie...posladac papiery zawsze mozna,a moze w najmniej oczekiwanym momencie sie przydadza... :ico_oczko:

Zborra...taaaa wyprzedaze...sa i owszem ...dzis sobie kupilam nawet tunike do legginsow tanio jak barszcz ale ogolnie to kasy brak na zakupowanie wiec po sklepach nie latam...na nextcie juz wszystko przebrane,dziwne rozmiary zostaly tylko...a juz od soboty sie na butki dla Mayci czailam...ale jakos do zakupu nie doszlo :ico_noniewiem:
aaa...i widze ze tez czyscioszke masz w domu :-D :ico_haha_01: Maya to wyczulona na brudne rece i nie daj boshe by jej sie cos do skarpetki przykleilo :ico_olaboga: :ico_oczko: ..."budne"wola tak glosno ze trzeba leciec umyc zaraz :ico_haha_01: kazda plamka na ubraniu musi byc nam pokazana i chociaz musimy sprobowac wyczyscic...ale to ma ponoc po mnie :ico_haha_01:

A. zrobil deser...pieczone banany z custardem i owocami..ide jesc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 19:15

o, a coz to jest?
a mi Hania cos dotknela na klawiaturze i w ogole pisac nie moge! :ico_zly:
lece

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 19:15

Sikorka, nietsety ale to nie tylko wina piwa

najgorsze jest to ze te bóle trwają od mojego zabiegu!!!!!!!!!!
codziennie mnie boli prawie ale dzisiaj to bylo apogeum
nie mogłam sie zwlec z wyrka
wstałam rano a potem jak sie polozylam to zasneła do prawie 13

macie racje chyba na dzien dziadków to sprawie im kalendzarze

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 19:32

No ja kalendarze dałam pod choinkę więc teraz mam trudniejszy orzech do zgryzienia :ico_oczko:

Szwagierka wzięła małego do siebie żeby poszalał z Dawidem więc tak do 20 nie mam dziecka w domu :ico_oczko:

Daria no twój A. punktuje, co ? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 gru 2008, 19:42

czy moj A. punktuje?nie bardzo..co chwilke sie sprzeczamy bo za dlugo chyba w domu siedzi...a wiecie jak to jest :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2008, 19:44

No od jutra już powracamy do rzeczywistości, ja też nie lubię tego rozbicia ... Człowiek za długo siedzi w domu, a później nie chce mu się wracać do rutyny :ico_noniewiem: My dziś też mieliśmy sprzeczkę, oczywiście dotyczącą finansów :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 gru 2008, 20:13

Kamila,no finanse brrr..nic fajnego,my dopiero po nowym roku wrocimy do tego tematu...jutro A. idzie na dniowke i do 15.00 jestesmy same w domu..dziwnie mi jakos bedzie ze moge halasowac bo nikt nie spi :ico_haha_01:

no a Zborra pytalas co to custard?to taki budyniowy sos do dererow...jajeczny jakby,zolty i smaczny..pasuje do ciast,galaretek i owocow :ico_noniewiem:

a nam sie zoladki porozciGALY W swieta...ciagle jesc nam sie chce a juz nic nie ma mimo ze dzis male zakupy zrobilismy :ico_olaboga: ...

a i dajcie jakis fajny przepis na salatke bo na sylwka musze cos pysznego zrobic :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”