Doris dzięki! a to nie bluzka i spódnica tylko kiecka z orsaya kupiona za całe 39zł!!!

poczekaj Kinga się rozgada to będziesz miała czasem dość
Ja nie znam się na gazowym...ale mamy olejowe i w cholerę drogie! dlatego mamy też 2piec węglowy i nim ogrzewamy, a olejem tylko wodę. Gazowe różnie, niektórzy mówią, że w miarę inni że drogo...ja uważam, że jednak najtańsze jest węglowe, lub na ekogroszek, ale to tylko w domach...
Juli no ale Twój Duży ma rozrywkę!

a kiedy on znów wyrusza do pracy?
Lady Ty się nie załamuj tylko ruszaj na sklepy! w końcu wyprzedaże są, może coś trafisz fajnego?
ja tam uwielbiam tańczyć, z J się w miarę da, ale nie zawsze. Choć na imprezach tańczymy chętnie. Zobaczymy jak będize na sylwestrze, ale ja bym sobie z wielką ochotą poszalała w jakimś klubie...hmmmmmmm....
Magda26 witaj! może i Ty się rozgościsz u nas? widzisz, Juli się zadomowiła na dobre
laski, ale miałam ubaw...Hania tak śpiewała i tąńczyła że łzy mi kapały normalnie!!! niesttey większość mam na kamerce...ale może choć coś wrzucę jutro z aparatu to zobaczycie moją małą pierdołę...jajcara z niej...
J ją kąpie, mleko i mam nadzieję, że do 22 uśnie...mam ochotę na spokojny wieczór, a jutro do pracy, więc nastawić się trzeba psychicznie...boshe, jak ja to wytrzymam???