Dziecko sie zesrało,nażarło,mleczkowypiło iteraz pomiaukuje sobie ze smokiem w lozeczku. Zawsze tak mruczy zanim zasnie.
Co do tolerancji - fakt- obydwoje dajemysobie dosc sporo swobody i staramy sie nie wchodzic sobie w droge. Duzy dzis pojechal na wodeczke z chłopakami,a jutro ja wychodze na wino do ulubionej knajpy z przyjaciółką

Musi byc sprawiedliwie. Lubimy poszalec, poimprezowac raz na jakis czas.. Wiec trzeba to jakos połączyc ;)
Dzis Duzy dostał telefon.. I za tydzien leci do Indii..

Jednak... Wiec teraz na gwałt jutro zakupy w praktikerze, hydraulik, dwa dni malowania.. A potem juz kupa mojej roboty. No ale dobrze.. Dobrze ze Duzy od razupoSwietach dostał kontrakt, bo przynajmniej bedzie jakas płynnosc finansowa. Dostaje kase z dwu-miesiecznym opoznieniem, wiec jak za dlugo siedzi w domu, to potem ciułamy grosz do grosza.. Boje się jak cholera tego całego wyjazdu, szczepien,lekow, chorobsk.. Niby ma opieke lekarska, niby zaszczepiony.. ale wiadomo - zawsze to inna kultura i strach.. przed nieznanym.
Pisałyscie, ze Duzy nie taki Duzy. No wiem wiem -Duzy tylko ze wzgledu na toze jest Mały Krzys..no i ten wiekszy hehe

My obydwoje mamy po 21 lat. Chodzilismy do jednej szkoly, do rownoleglych klas. Znamy sie 9 lat.. Cichaczem sie w sobie podkochiwalismy w szkole, pozniej baaardzo kumplowalismy.. No a w liceum - jak sie rozeszlismy do innychszkoł, związalismy sie juz na dobre. Pozniej ta sama praca - jako barmani, w knajpach jednej rodziny,podwoch stronach ulicy.. No a pozniej- los sam zadecydował - wiec wzielismy slub.. I lata nam lecą
Malutko juz pamietam.. Mam nadzieje, ze zadnej nie pomine :
Zborra- Wklejaj tu filmikiz gadająca Hanka- daj oko iucho nacieszyc jakims gadającym brzdącem. Moj dalej jak zaklęty ;)
A codo faworyzowania- to chyba naturalne.. Nie ma co sie dąsać. Najwazniejsze ze Hanie tez kochają, ze pamietają, ze dzwonią, czasem cos kupią. Moj tesc jest fatalny. Miska widzi raz na pol roku, praktycznie nigdy nie sklada nawet zyczen, a oprezentach... fjuuu fjuuu... Raz kupił- oblesny dres z polaru i paczke pierników
Takze.. Kochana- nie mozna miec wszystkiego. Ciesz sie swoimi rodzicami, ich pomocą, pieknym nastawieniem, cierpliwoscia.. Bo to skarb! Iwidac jak Hanutce to pieknie słuzy!
Lady - Co do kreacji - Zborra ma racje.Teraz sa rewelacyjne przeceny, obnizki. Poszukaj cos, polataj jutro. Napewno cos wyhaczysz..
Ja dzis wlozylam kiecke na sylwestra i zle sie w niej czuje. Cycke ledwo sie mieszczą i wygladam.. Mi sie osobiscie nie podoba

Ale teraz juz nic nie kupie, nic innego nie mam..I masz babo placek. Mankament kupowania na allegro
Jutro musze kupic rajstopy i jakies nakladki na cycki,zeby mi sie trzymaly.. i wyglądaływ miare w miare..
Doris- Ja bym sie bała podrozy z Miskiem w pociagu. Mimo ze on slimaczek w porownaniu do Kini..Takze podziwiam i trzymam kciuki! Powiedz Kochana, kiedy bedziesz w Trojmiescie, z jakims zapasem czasowym =-zeby sie jeszcze choc raz zobaczyc :) A codomieszkania- swietnie! Koniec rozlaki,komfort mieszkania samemu.. Wklej foty w wolnej chwili!
Glizdunia-Ja apropo krabow- robie tak,, ze kraby ( paluszki) kroje rozmrozone, dodaje seler naciowy w kostke, jabluszko, majonez i czasami kukurydze, albo kielki sojowe. I uwielbiam to! Zdrowe, pyszne i malo roboty! ;)
Gnom dalej nie spi..Czubek!
Zaraz wyjmuje zelazko i prasuje.. Bo mam do obrobienia 4 pralki

nonono.. LEce, Miś jęczy i wywala smoka!
[ Dodano: 2008-12-28, 22:09 ]
Ach! Jagódka- wszystkich tutaj oswieciłas z tym patentem na uruchomienie krzesełka! hehe!
Ja sie jednak na nim jakos zaiodłam.. Takie drogie cholerstwo, a malo funkcji.. I Misiek tylko wali w lampe i ucieka. Nie chce siadac na to.. I zaluje ze Miś to dostał- mogłam poprosic rodzicow, zeby kupili cos innego.. Typu farma z little people, albocos z tej serii.. ajj.. nonono.