oj pamiętam pamietam jak to szybko minęłobozena, foteczki śliczne ja pamiętam jak jeszcze w ciąży byłyśmy i zawsze rano o drożdżówkach gadałyśmy
oj zdecydowanie koniec. Plan wykonany . Moim marzeniem zawsze było mieć dwójeczkę i tak jest najlepiej. Zresztą na trzecie to już nawet warunków nie mamy, małe ciasne mieszkanie bez perspektyw na zmianę przez najbliższe ok 10lat a potem to już będe w tym wieku że o wnukach się mysli a nie o dzieciach.bozena, za szybko a myślicie o kolejnym maluszku (może córci) czy to już koniec ??
więc uważaj hihi moja siostra też chciała mieć tylko jedno a w lipcu urodziła czwatre hihi i to w końcu chłopca bo ma starsze trzy dziewuszki. A po pierwszej tak się zarzekała, że już koniec. Ale szwagier chyba szukał syna hihia mi się marzy ostatnio trójeczka ale to raczej pozostanie w sferze marzeń, bo jeden Kubuś mnie wykańcza, a troje takich to by mnie do grobu wpędziło
no mi się właśnie marzy czwóreczka po dwie parki więc teraz by mi córy zabrakłoa w lipcu urodziła czwatre hihi
wiesz co ja z własnego doświadczenia wiem że jak była tylko moja córa to strasznie mnie wykańczała bo wszystko musiałam robić z nią i cały czas tylko ona jak pojawił się Kuba miałam taką dwójeczkę ona jeszcze troszkę zazdrosna że już jej tyle uwagi nie poświęcam ale bardzo mi pomagała no i musiałam bawić się i z nią i z nim jak pojawił się Miko to powiem ci szczerze że w końcu odpoczęłam oni byli zajęci zabawą ze sobą a ja cała byłam dla maluszka teraz kiedy już Mikuś jest straszy i sam chodzi bawią się wspólnie a ja odpoczywam przy kawce i forum więc wiesz co ci powiem nie taki diabeł straszny jak go malują a i wam się jeszcze pochwalę i oboje z mężem rzuciliśmy palenie i juz chyba z tydzień 0 papierosów i żadnego z nas nie ciągnie a mój mąż się śmieje że w nowym roku możemy śmiało zachodzićjeden Kubuś mnie wykańcza, a troje takich to by mnie do grobu wpędziło
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość