Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:31

Rowniez sie witam. Dopiero wstałam.. A Mis jeszcze spi!!!
Co do zębow -u mnie tez tragedia.. Po nowym roku musze sie zebrac,boaz wstyd.. :/

Szukam hydraulika na gwałt. A w necie pusto! cholera..

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 11:35

Sikorka, juz sie tak kochana nie postarzaj

dobra, to ja zarzuce was fotami mojego mieszkania :-D

ale zanim mieszkanie to najpierw zapakowana Fabia i to co do niej weszło, po wyjęciu i ułożeniu w jednym miejscu :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Pokój Kingi przed moim wkroczeniem do akcji
Obrazek

i po
Obrazek
Obrazek

Kuchnia przed
Obrazek

po
Obrazek
Obrazek
Obrazek

garderoba
Obrazek
Obrazek
Obrazek

przedpokoj
Obrazek

Lazienka
Obrazek

miedzy kuchnią a salonem
Obrazek

no i salon
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:37

Ja też się przywitam i idę zgrać zdjęcia bo obiecałam :)

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:47

doris, no super, cieszę się z tej Waszej chatki jakby to moja była :-D Wiesz tylko jakoś mi te róże i fiolety na ścianach nie pasują, bo to totalnie nie moje kolory na ścianach. Ale pewnie inaczej to i tak wygląda na fotach a inaczej na zywo. Oby się dobrze mieszkało!!!!

idę na te zakupy w końcu i przy okazji trochę z Karolem na spacerek. :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 11:51

Doris- super, ze juz sie zadomowiliscie. Jednak swoje graty duzo wnoszą.. Oby wam sie dobrze mieszkalo,spalo, oby bylo lepiej w 3paku :):
A co do kolorow.. no wlasnie-na zdjeciachsą takie "mocne".. Ja tez za taki minie przepadam, noale to rzecz gustu. Niewazne juz barwy.
JA tez bede miala kontrowersyjny wystroj iwiem, ze duzo ludzi bedzie krecic nochem :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2008, 12:10

no mi kolory sie nie podobaja, ale malowac nie mozemy wiec pozostaje przyzwyczajenie :-D

ja uciekam, bo cos mnie glowa boli...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 12:20

Wszystkie gdzies polecialy,a moj syn jeszcze spi! Ale nie budze go.. Zasnal przed 23, w nocy sie budzil i 2 h miauczal biedny.. To teraz odsypia.
Nie bedzie drzemki w dzien i jakos damy rade. Ale dziwnie jak otej porze nic mi pod nogami sie nie placze :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 12:33

halo,dziewczyny spalysmy do 9.30 z przerwa o 6.00 bo A. wyjezdzal i Maya sie obudzila i zacalowywala mnie z mysla ze wstajemy i ze A. wrocil z pracy a nie wyjachal :ico_noniewiem: no ale udalo sie ja przechytrzyc i jestesmy nawet wyspane...Maya pochlonela juz duzo jajecznicy a teraz obiera sobie mandarynki :-D ...aaa...i odkad ma diete bez czekoladowa to robi 1 kupe dziennie :ico_sorki:
u nas mrozik trzyma ostro wiec dogrzewam sporo....a jeszcze tareaz trzeba zaplacic ogromny rachunek za wode ktory przyszedl przed samymi swietami :ico_noniewiem: :ico_zly:

Doris,ale sie ciesze ze juz macie swoj kacik...mieszkanko badzo przytulne....i faktycznie schowkow duzo ale to bardzo dobrze!!!z czasem sie zapelni po brzegi :ico_haha_01: .......kolorki tez nie moje ale ja tam bym juz nie wybrzydzala...sama mieszkam w domku gdzie w salonie mam niebieskie sciany i musze z tym zyc wiec spoko... :-D :ico_oczko: aha i najbardziej podoba mi sie kuchnia,taka kompaktowa i poreczna...juz sama sie w niej widze :ico_haha_01: :ico_puknij:

dziewczyny dzieki za przepisy,musze nad tym usiasc i cos wybrac :ico_noniewiem:

Juli,no ...wyprzedaze..ja tez ich fanka :ico_haha_01: od zawsze tak sie ubieralam bo mnie bardziej cieszy jak cos kosztuje polowe ceny i lepiej mi sie nosi od razu :ico_puknij: :-D z tym ze tutaj mam jakas godzine drogi autostrada do takich sklepow typu next,primark,h&m i reszta tych popularnych...w miasteczku obok mam 2 dzieciece i kilka dla doroslych wiec poszalec zbytnio nie moge......a u mnie na wsi tylko uzywane ale za to duzo :-D ....z nexta to jeszcze spoko bo zamawialam czasem z netu i na drugi dzien dowoza wiec mozna bylo ale to nie to samo co dotkanac i ocenic na zywo :ico_noniewiem:

Matko ale Maya palaszuje...jajecznica z 1,5 duzego jaja i z szynka,kromka chlebka z maslem,2 mandarynki duze i jeszcze rodzynkami dojada :ico_haha_01: :ico_brawa_01: wczoraj wieczorem jak spac nie mogla to wciagnela jeszcze kromke chleba z maslem na wlasne zyczenie :-D ...nie poznaje kolezanki :ico_oczko: pewnie brak czekolady w diecie rozwija jej apetyt :ico_noniewiem:

Sikorko,zaraz tam mama....dla mnie to masz super wiek...podobny do mojej sasiadki a ja tak lubie madre babki...to tak jakbys byla w polowie wieku mojej mamy a z nia tez sie super dogaduje :-D i mam ja za mloda mimo iz ma juz 43lata :ico_noniewiem: ...no ale ma jeszcze syna 9cio letniego wiec musi byc na czasie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2008, 13:11

hej i ja - co do zebów - róbcie!! My z sikorka w podobnym wieku- to wiemy co mówimy :-D ja mam postanowienie ze w styczniu skończe wszystkie - jutro tez i w sobote i zrobie je wszystkie -a co do ceny :ico_olaboga: to fakt w wa-wie drogo ... ja za plombe płace 120 pln ..za czyszczenie kanałow 80 i znieczulenie 30 pln... juz wydałam 400 pln :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
u Hubiego natomiast pojawiły sie czerwone placki na twarzy i szorstkie sa ......... :ico_olaboga: alergia ... zyrtec dostaje ale nic nie pomaga - hmm... czekolada odstawiona - jak juz to tylko biała malutki kawałek .. kurna od czego to ? na kota by kichał nie? u nas katar 3 tydzien ... ale juz ku końcowi - juz nie ma rzygania tylko kaszelek czasami ..
ja mam dzis wolne i jutro tez :ico_brawa_01: wiec jestem z rana
buziaki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

29 gru 2008, 13:30

Gosia,no z zebami trzeba walczyc i to ostro...ja zawsze jak do PL jade to mam poumawiane wizyty z gory-moja mama ma na tym punkcie bzika wiec mnie pilnuje :-D i chyba mialam szczescie bo karmienie mi specjalnych szkod nie zrobilo....ciekawe po kim zeby bedzie miala Maya bo moj A. ma baaaardzo slabe...chyba od lekow :ico_noniewiem: w dziecinstwie mial astme dziecieca i duzo sie nalykal specyfikow przeroznych :ico_noniewiem: no i palil dlugo to tez swoje robi nie? :ico_noniewiem:

oj no ale z Hubim juz lepiej...i dobrze ale ten katar dlugo juz meczyl nie? :ico_noniewiem: a gdzie masz fotki swiateczne?masz superasny aparat wiec pokazuj tu jakies cudenka i to juz!!! :-D :ico_sorki:

Jak tam mala Jagodka?

no a ja umylam czupryke...posuszylam troche i zrobilam wielka przymairke moich nowych legginsow :ico_haha_01: i pasuja do tej tuniczki dosc fajnie wiec na sylwkowa impreze stroj mam...ale kupilam moim kumpelom z PL na urodziny po bluzce tunikowej...i tez przymiezylam i tak mi fajnie leza ze az zal wyslac :ico_wstydzioch:

a i nie wiem czy juz pialam ze Maya w koncu wymyslila jak wolac na Misie Pisie-bo dlugo nie nazywala ich wcale...i od jakiegos czasu mowi sie na nie..."Pli"kudre nie mam polskich znakow ale l to jak "w"po angielsku...i tak czuje je wola teraz :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”