witajcie, sliczne zdjecia
Marcys dzis obesral lozko o 6 - wreszcie, bo tak strasznie sie meczyl
ja tez musze pomyslec chyba o tych probiotykach, bo moj maly robi kupe raz na kilka dni i teraz ostatnio ma problemy
sama nie wiem ale przy moich ostatnich "dobrych wieściach" to by bylo cos cudownego... czasem mysle ze dobrze jakby "tak wyszlo samo" bo pewnie na drugie swiadomie sie bedziemy decydowac do 40 ale jak pomysle ze w sierpniu bylabym w 9 mc... to mi sie odechciewa bo spochnieta bylam bez upalow w poprzedniej ciazy... no i rysia troche szkoda by mi bylo moglby miec jeszcze chwile mame tylko dla siebie!Mika a może Ty a chciała byś????
u mnie w miare regularnie ale ja przed ciaza to mialam okres jak w zegarku max jeden dzien przesuniecia!Drogie mamuśki mam do Was pytanko.
Jak było u Was przy pierwszych @ po ciąży? Ja miałam juz raz @ i spodziewałam się jej 19 grudnia i jeszcze nie mam Nadal karmię i raczej nie czuję się na , nie robiłam testu bo myślę,że to organizm tak się poprzestawiał. Jak u Was było? Regularne @ od razu czy raczej nie?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość