ZAGLADAM TYLKO JAKOŚ Z PISANIEM GORZEJ

[ Dodano: 2008-12-29, 15:04 ]
My byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowity

ja karmie Zuzie cycema które jeszcze na cycu jadą?
ZAGLADAM TYLKO JAKOŚ Z PISANIEM GORZEJ
i od nas dla kochanego rysia 1000000 buziaczkow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:Wszystkiego najlepszego dla Rysia z okazji ukończenia 9 miesięcy
Franek tez jeszcze na cycu i Tosia laluni też cycusiowaczy tylko ja i Emilka karmimy cycusiami nasze dzieci????
i ode mnie teżi od nas dla kochanego rysia 1000000 buziaczkow
mi tez sie nie podoba i jak dzis byłam u rodziców i chciałam do was wejsc to nie mogłam znależć zakładki forumAnuszka nam też się ta nowa szata nie podoba. Jakaś taka bez smaku i nieczytelna jest
u mnie podobnie zrególy Franek zasypia ale jak sie obudzi to pędem do domu musze leciec bo marudzi i buczy.My byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowity
dostalam pierwszy okres na poczatku listopada i drugiego nie mam do dzis...
ja tez bylam alle zimno brrry wczoraj było przyjemniej! jak taka pogoda mi coraz trudniej jest sie zmusic na spacerek- ale trzebaMy byliśmy dzis na krotkim spacerku bo Julka ostatnio miączek jest niesamowityzimno bylo ale chociaż się troche dziewczynie odmienilo a nie tylko ten dom
moj lobuz ma gdzies ogolnie wszystkie zabawki... on lazi caly dzien po mieszkaniu i patrzy gdzie tu cos otworzyc gdzie sie wdrapac i w ogole zbroic... zabawkami sie krudko zajmuje. jestem troche zla bo na gwiazdke dostal od nas 4 zabawki fischer price (przecena byla) i tesciowa z chrzestna jeszcze dwie... i wszystkie ma gdziesMika widzę, że Rysio też ma słonika z Fischer PriceBawi się nim? Bo Tolcia to targa swojego za sznurek po pokoju, a nawet się na niego kładzie i jeździć próbuje
ja tez bym kupilaAnuszka ja to na twoim miejscu test bym kupiła...
Ty to wypluj!!!!Anuszka ja to na twoim miejscu test bym kupiła...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość