Dziewczyny witajcie!
Kolka-szkoda,ze nie moglam slyszec tych komentarzy Juleczki :))Bardzo lubie takie szczere dzieciece wypowiedzi.TY stracilas pieniazki przy Murzynku a moj na pasterce uparl sie na skarbonke Sw.Antoniego(ciekawe,ze akurat te wybral

) i wrzucil wszystkie pieniazki jakie mialam przy sobie i byl bardzo niepocieszony,ze nie mam wiecej.A tez mialam z nim wesolo na pasterce.Zaczelo sie juz przd wejsciem,kiedy cala procesja z ministrantami i ksiezmi z pochodniami wchodzila do kosciola,proboszcz zauwazyl ,ze Antos akurat wchodzi z nami do kosciola,wiec zatrzymal wszystkich i podszedl do Antosia z Dzieciatkiem Jezus na rekach ,zeby z blisko mogl sobie Antos Jezuska poogladac.Wiec potem Antos chcial stac tylko przy szopce i pilnowac "swojego"Jezuska.Wiekszosc kosciola spala na kazaniu,tylko ta czesc przy szopce byla przytomna,bo Antos siadal u stop stajenki i wysylal do ludzi piekne usmiechy na zmiane z wielokrotnymi probami usuniecia chodnika dywanowego spod stajenki.A ja mialam w planach,ze na poczatku mszy ( wkoncu byla polnoc) dam Antosiowi mleczka i bedzie spal :)
ZYcze Ci Koleczko,zeby szybko Ci zlosc przeszla na tego z Marsa,wiesz,ze oni juz od zawsze sa inni, za duzo po nich nie mozna sie spodziewac...
Przed swietami tak bylam mocno zajeta calym tym ambarasem,ze nie zdazylam Ci powiedziec,jak bardzo Ci wspolczuje chorej sytuacji z rodzicami i Twoja siostra,Wiem,ze tak moze byc,bo moja osobista tesciowa tez bardzo niesprawiedliwie traktuje dzieci czego nigdy nie moglam pojac,bo ja nigdy nie poczulam zadnej roznicy pomiedzy traktowaniem mnie i moich siostr w domu
Kari-.ale masz zajefajna zime,po prostu bajka,prosze przyslij troszke sniegu.
[ Dodano: 2008-12-29, 09:52 ]
Kolka-ja zmienilam numer,dlatego nie wiedziialam o Twoim sesemesku,przepraszam i dziekuje,ze mi przyslalas.Nastepnym razem jak bede zmieniac nr to oglosze
I jeszcze jedna wstydliwa sprawa,wczoraj wyszykowalam malego na spacer z tata.Przyszli dosc szybko,bo Antos kulal no i okazalo sie,ze zalozylam Antosiowi buty z foremka do piasku w srodku

Chyba tylko ja potrafie byc taka zdolna

Biedny Antos maszerowal tak z 20 minut!