Matko kochana.. W koncu sie tu doturlalam. Od 14:30 jezdzilismy.. Ogladalismy kafle, mozaiki, podlogi.. No i 4 godziny spedzilismy na zakupach w praktikerze. Wariactwo. Z kalkulatorkiem wyliczalismy co, ile, jak,gdzie .. Tragedia. No ale juz wiekszosc mamy.
Dwie parydrzwi (do pokoju i lazienki) , podlogi - sliczne ciemne panele, farby, sprzety, kibel, zlew, szafke pod zlew i wanne..
Kafle raz, ze cholernie drogie, a dwa..beznadziejne. Nic mi sie nie podoba,a tocosie podoba..Wyniesie kilka tysiecy.
Wiec stwierdzilismy, ze lazienka na potem. Nie bedziemywybierac nic na gwałt-wazne zeby sie umyc i załatwic.. Kafle kupimyw lutym,takie jak sie nam podobaja, drozsze, lepsze.. jak kasa bedzie ;)
Mielismy problem z hydraulikiem.. Brak dobrego,zaden z netu nie odpowiedzial.. A my stoimy w miejscu,bo nie mamy podlaczenia rur od wanny i kibelka..
I w praktikerze oblugiwal nas taki mily koles. Boki zrywał z naszych pytan, niewiedzy i ogolnie.. Spedzil z nami cierpliwie ponad godzine. Znał sie na rzeczyimial humor.. wiec zapytalismy,czy nie zrobilby nam tego w jakis wolnydzien.. Wymienilismy sie numerami iw srode rano jedziemy po niegoiwszystko raz raz zrobi. Oczywiscie taniej, lepiej.. I potem chlopaki sobie wypija drinka.
Wiec sprawa super załatwiona i Duzy jeszcze pomaluje chatke przed wyjazdem!
JEstem zmeczona.. Nie wiedzialam, ze tyle energii, czasu i KASY to pozre. Mieszkanko to jedno,ale wyposazenie.. fjuuu fjuu..
Rok pracy przynajmniej!
Super jest to, ze wybralismy juz tapete do duzego pokoju na ozdobną sciane, kolory.. I kupilam sobie fioletowa deske do prasowania

hehe.
Tapeta bedzie czarno-biala, nieco podobna do tej:
http://www.allegro.pl/item471181580_471181580.html ale wiecej białego.. sciany w duzym pokoju fioletowe..Korytarz na pomaranczowo,pokoj Misia na sliczny zielony -taki seledyn..limonka.. Sliczny w kazdymrazie.. No a kuchnia- kiiieeeedys.. Czerwona. A lazienka turkusowa. Uwielbiam zywe kolory wiec bedzie odwaznie
A teraz poodpisuje, bo zaraz padne na lozkoi absolutnie z niego nie wstane. Duzy przyniesie drineczka.. I koniec dnia!
Doris- Dziwne, ze Kini wyszlo dopiero teraz uczulenie.. Sprawdz to. Ja myslalam, ze alergia objawia sie jak najwczesniej. Misiek jest alergikiem juz od pierwszych dni i pokico cykam sie ze wszystkim,co posiada mleko czy laktoze. U mnie on sie strasznie drapie, sama widzialas.. Wiec nie wiem co poradzic. Napewno kup cos dla alergikow- swietny jest krem emolium,albo masci robione na receote, od dermatologa. Masc kosztuje 5 zlotych a jest rewelacyjna!
Zborra- no my mlodzieniaszki.. Z długim stazem i bagażem doswiadczen, ale mlodziutcy hehe

Ciesze sie, ze tak sie wszystko poukładało i juz bym sie brała za nastepną fasolke.. Gdyby nie kasa icaly ten rozgardiasz z mieszkaniem..
Swietnie, ze z J. sie ostatnio układa.Oby tak juz bylovcaly czas..Jeszczesylwester zaraz, zabawa.. Ciechocinek planujesz.. Pieknie! Pieknie! ;)
Glizdunia - Ale cudne rzeczy kupilas.. Zazdroszcze. Jak ja patrzylam na cenynexta, to az mi wlosy stanely dęba. Na moje zarobki, to fortuna.. Zreszta..ja lumpiara jestem. I uwielbiam takie łowy, zdobycze.. Ze za 5 zł mam sliczna kiece, albo super spodnie z HMu dla Misia
Lady - Trzymam kciuki za jutrzejsze polowanie kreacji sylwestrowej. NApewno znajdziesz cos ladnego. Najwazniejsze zebys sie w tym dobrze czuła!
Patrycja- Super Krystek.Dostal chyba trafione pprezenty, bo widac ze zainteresowany! Nie tak jak u nas

Izdjecie w okularach-slicznosci

hehe
Sikorko- Karolek mnie powalił.. Padam z zazdrosci. O! I tyle.
A teraz wybaczcie, lece do męża. Pochlaniamy kolacje, spijamy herbate i.. lenimy sie..