nienie masz weny
och szkoda przyjechala by Emilka z Marcelkiem i zrobili bysmy sobie bibeBasiu a wiesz moja siostra jedzie jutro do Poznania do brata beda do niedzieli szkoda że nie mają wiekszego auta bo jadą z dziecmi to my bysmy sie zabrali z nimi ale niestety nie ma miejsca dla nas . Kurcze a tak by było fajnie sie z wami spotkac , moze nastepnym razem
znam ten bol.... kiedys kupilam siostrzenicy na 4 czy 5 urodziny bojownika w takim plastikowym akwarium i zdech po kilku godzinach wieczorem rano siostra schowala akwarium i wymyslila jakas bajke i kupila inna rybke i podrzucila ja i ta tez zdechla ale mala sie juz pokapowala...A wiecie co kupiłam męzowi na gwiazdke 2 rybki welonki złote i wczoraj dwie zdechły a dzisiaj 1 chyba te co kupiłam były jakieś chore bo jednąjuz mieliśmy rok czasu a teraz wszyskie zdechły .
szkoda ale co sie odwlecze to nie ucieczeechhh @ dostalam a juz myslalam... niewiem czy sie ciesze czy nie
zawsze jakis procent jest, dziwne ze tak długo nie masz przeciez juz długo nie karmiszja to bym chciala dostac...
ale kurna zawsze uzywamy gumki.... jakbym mogla byc w ciazy..?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość