no dziewnie tek bez zawiadomienia..u nas w sumie w kosciele ogłaszaja..| chore no nie??? strasznie zdziwiona bylam zadnej kartki itd nic a nic i tak pozno
u nas to nie mam pojęcia, bo ja do kościoła nie chodzę. Jednak nie życzyłabym sobie żeby mi się tak ksiądz bez zapowiedzi do domu pakował.milutka204 napisał/a:
| chore no nie??? strasznie zdziwiona bylam zadnej kartki itd nic a nic i tak pozno
no dziewnie tek bez zawiadomienia..u nas w sumie w kosciele ogłaszaja..
to tak jak ja chociaz jestem katoliczką.....u nas to nie mam pojęcia, bo ja do kościoła nie chodzę
wlasnie zaraz lece kują mnie stawy biodrowe brzuch krzyz i wogole jak stoje to takie parcie itd.... ale to napewno przepowiadajace rychly porodjak coś Ci się rozkręca, to tym bardziej idź polatać po sklepach, wtedy to podobno może przyspieszyć.
no to trzymamy kciuki żebyś jeszcze dziś była na porodówcewlasnie zaraz lece kują mnie stawy biodrowe brzuch krzyz i wogole jak stoje to takie parcie itd.... ale to napewno przepowiadajace rychly porodzaczynam sie bac
mnie tak rodzice próbowali wychować, ale od ponad 10 lat nie chodzę do kościoła i ta cała demagogia do mnie nie przemawia.to tak jak ja chociaz jestem katoliczką.....
zobaczymy czy sie rozkreci bpo to moze trwac i trwac..... ale niech sie malutka uroszi 1 styczniano to trzymamy kciuki żebyś jeszcze dziś była na porodówce![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość