Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 gru 2008, 16:46

witam i ja w tym ostatnim dniu roku pańskiego 2008 :-D niedługo zacznę się szykować na balety :ico_brawa_01: jak nie chciało mi się iść to teraz nie mogę na d.. wysiedzieć..
chciałam Wam kochane życzyć samych szczęśliwych dni w 2009 roku, łez tylko szczęścia i spełnienia najgłębiej skrywanych marzeń, cmok cmok :ico_zdrowko:
apropos guzów, to w ktoryś dzień przez święta wzięłam Zuzię rano do łóżka bo nie chciało mi się wstawać jeszcze, posadziłam obok siebie i leżałam i ziewałam, jak tak ziewałam to Zuzi spadła głowa prosto na moją przednią górną jedynkę.. na szczęście ząb został na miejscu, ale na czole małej został paskudny półokrągły czerwony odcisk. Płaczu było co niemiara :ico_olaboga:
Anuszka, Sylwia filmy sama rozkosz.. nie wiem co jeszcze miałam napisać hmm, więc się żegnam.. do zobaczenia za rok :ico_oczko:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 gru 2008, 17:26

AniaZaba, wybaw się również za nas :-D Wszystkiego dobrego w nadchodzącym Nowym Roku :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 18:11

Kochane psiapsiułki życze Wam duzo duzo zdrówka,szczescia w nowym roku i żebysmy sie wszystkie spotkały w nowym roku na forum a może i na zywo :-) :ico_brawa_01: .Asia i Franuś

Szapmńskiej zabawy w lokalach i w domku.

Ja już wszystko przygotowałam a franki dzis bardzo marudny . Czekamy na moich rodziców i może tescie przyjdą w co bardzo wątpie bo tersciu juz grymasi :ico_zly: .

asika82
4000 - letni staruszek

31 gru 2008, 18:33

Wszystkiego co wymarzone na ten nowy rok i najważniejsze żeby dzieciaczki zdrowo się chowały :-)

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 18:55

Witam Was,wpadłam Wam życzyć wszystkiego dobrego w 2009 roku,żeby był jeszcze lepszy od tego :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 19:55

Kochane psiapsiułki życze Wam duzo duzo zdrówka,szczescia w nowym roku i żebysmy sie wszystkie spotkały w nowym roku na forum a może i na zywo
tak tak jak nabardziej
Ale się dzis wkurwiłam ... no masakra!!!!! :ico_zly: Na teściowa. poszlismy do ich zeby nie zapomneli jak wygląda kubus a ona do mnie z takim tekstem: Elu wiesz co nie życze sobie żeby mój wnuczek był na zdjęciach na NASZEJ KLASIE!!!!!1 Bo ktos te zdjęcia może w różny sposób wykorzystać i Twoje tez dopasować do takich pozycji jakich jeszcze nie znasz!!!! :ico_zly: No kur... skandal!!!! Aż mnie zamurowało i nic sie nie odezwałam. :ico_wstydzioch: ale spakowałam malego i wyszłam bez zyczeń noworocznych. Nie no mam na dzisij dość i chyba sie opiję. A mężowi to tak wygarnęłam, że też chyba ma na dzis dość. I napewno nie pójde do nich na obiad w niedzielę. W nonono to mam.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2008, 20:21

Dziewczyny, szczescliwego nowego roku!!! :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Emilia i Ania Zaba dziekuje :-)

zirafka, penwie ze sie spij, a co.

Tesciowa pinda, mogla sie inaczej wyrazic, a ona mysli, ze bedzie rzadzic. ja jak by mi moja tak powiedziala, to bym jej odpowiediala, ze mnie nie interesuje czego ona sobie zyczy lub nie, i wyszlabym jak Ty. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

31 gru 2008, 20:25

Ile równań niezależnych,
Ile jest szeregów zbieżnych,
Ile całek niewłaściwych,
Ile na płaszczyźnie krzywych,
Ile funkcji kwadratowych,
Co nie mają miejsc zerowych,
Ile krzywe mają siecznych,
Ile jest układów sprzecznych,
Ile różnych jest symetrii,
Ile twierdzeń w geometrii,
Ile przestrzeń ma wektorów,
Co nie tworzą pustych zbiorów,
Tyle szczęścia i radości
W Waszym domu,
W Nowym Roku
niech zagości.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

c

31 gru 2008, 20:25

cymojcie sie wsyscy i sie nie puscojcie :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

31 gru 2008, 20:27

Spokojnego, radosnego, pełnego niespodzianek, zdrowia i przygód nowego 2009 roku, w którym pieniążki same będą się zarabiać :-D :-D :-D :-D :-D

Zirafka - słusznie postąpiłaś z teściówką. Ja bym jeszcze od siebie jej dodała "a ja nie życzę sobie wtrącania się w wychowanie mojego syna" :-D Porozmawia z męzem i załagódźcie spór. To co jest między Tobą a teściową nie powinno mieć wpływu na Was dwoje. Nie kończcie starego i nie zaczynajcie nowego roku w atmosferze smutku i kłótni :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-31, 19:29 ]
Anuszka nie wiem co piłaś ale poproszę to samo :ico_smiechbig:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”