ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 18:46

ja powoli zaczynam przygotowania do jutrzejszej imprezy A., bo odprawiamy jego urodziny i wole sobie juz przygotowac to co czasochłonne dzis, bo jutro jeszcze sporo rzeczy do zrobienia i zas mamy dylemat jak tych wszystkich gosci pomiescic, z nami bedzie 16 osob :ico_olaboga: i wydawałoby sie ze we własnym domu duzo miejsca a tu nic z tego, trzeba kombinowac :ico_noniewiem:

glizdunia chetnie tez bym cos przemeblowała, ale nie mam juz jak.. :ico_noniewiem: pokaz jak macie teraz..

doris a wiesz o czym sobie dzis pomyslałam jak pokazałas te zdjecie A jak otwiera szampana..ze takie sprzety sobie przewiezliscie a o apteczce zapomnieliscie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 sty 2009, 18:46

Doris,znalazlam fajne stronki z rozrywkami dla dzieci w PL...i w Wawie jest sporo..jedno Tarchomin tez ma..no zobacz...jak dasz wstecz to inne rozrywki sie pokaza typu baseny itp.
http://czasdzieci.pl/warszawa/katalog/d ... zabaw.html

[ Dodano: 2009-01-02, 17:49 ]
Lady,to jutro A. ma urodzinki?moj A. ma 18ego....i bedzie nas 6 doroslych i 2 maluszki a i tak ledwo sie zmiescimy u nas w saloniku...ja na podlodze usiade :ico_oczko:
zaraz wrzuce fotki

[ Dodano: 2009-01-02, 18:07 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

troche dziwnie i pusto to na zdjeciach wyglada,ale na zywo jest calkiem przytulnie......na srodku miejsca wiecej a lownie nam o odsloniecie grzejnika chodzilo

[ Dodano: 2009-01-02, 19:29 ]
a tu pusto,ja wlasnie odebralam fotki mojego chrzesniaka...a wlasciwie mojego wujka rodziny(brata mamy)i oni maja 5 dzieci...i wygladaja dosc kwitnaco...az mi sie zamarzylo..na takiem rodzinnym zdjeciu to normalnie slicznie wyglada :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 20:32

hello!!!

ja na razie nie poczytam, bo dopiero co niedawno wróciłam z pracy...więc zajrzę później...widzę tylko, że Lady ma piękne zdjęcie nowe, więc na bank jest więcej ze spaceru co?
no i spadam...napiszę tylko do Juli, że ja butlę niedawno jak zmieniałam to też kupiłam LOVI więc też dziubek dokupiłam tylko za całe 6.50zł :-D i pasuje do innych butli canpola, a my na canpolu "pracujemy" hehehe więc spoko luz
A ja dziś w pracy spisałam 4strony A4 z postanowieniami na nowy rok i zmianami...od jedzenia, przez wychowanie Hani i dbanie o zdrowie, dom, a skończywszy na rozwoju zawodowym itp... zaraz przedstawię to J, już widzę jego minę :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 sty 2009, 20:38

4 strony A4 :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_sorki: noooo powiem ze podziwiam....za dobre checi...i za postanowienie spelnienia tego :-D ...nie wiem co tam dokladnie ale i tak spoooro :ico_oczko: ...ja nie jestem taka ambitna...a wrecz chyba leniwa zbyt...i nie mam postanowienia na nowy rok...ale ja nigdy ich nie robie....poprostu biernie lub mniej biernie czekam na rozwoj wydarzen...nie potrafie dazyc do celu niestety....czasem z lenistwa cos ciagne :ico_wstydzioch: bo na jakiekolwiek zmiany musi mnie najsc chec...a to nieczesto :ico_wstydzioch:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 21:10

ladybird23, mój mąz śrubokręt itp. wozi w samochodzie no i on w warszawie jest juz pol roku to jakis swoj sprzet sciagnal przez ten czas. a z apteczki wzielismy aktualne leki ktore bierzemy

Karolina Ty chyba kosmitką jesteś!!! skąd ty tyle postanowień wzięłas??? nudziło Ci się w pracy czy jak??

GLIZDUNIA, jak dla mnie nowe umeblowanie bomba :)

my juz po zakupach :-D regal tysiac razy solidniejszy niz na fotkach w gazetce wiec zakup baaaaardzo udany - ale udalo mi sie go wychaczyc

a do mnie to można zadać pytanie rodem z superniani! "co ty zrobiłaś, że dziecka na chwile nie mozesz zostawic bo ryk jest" kiedys super niania zadala takie pytanie jednej kobiecie. Kinga jak mnie nie widzi to ryczy - nawet jak jest z tata... masakra jakas

Daria dzieki za linka - poszperam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 sty 2009, 21:16

Doris,a tak jest eraz po przeprowadzce czy juz wczesniej tak mialas z Kinia? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 21:22

Witam i ja wieczorową porą.

Wiecie, że mój Wiktor jak usnął wczoraj o tej 18.45 to spał do dziś do 7.15 :ico_szoking: :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 21:24

GLIZDUNIA, wydaje mi sie od jakiegos czasu, aczkolwiek teraz to moze sie bac ze chce ją zostawić tu czy coś. w koncu inne miejsc, nie ma babci, dziadka, psa... oby jej przeszlo.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 sty 2009, 21:25

nooo Kamila to super wyspana bylas co?mi Maya czesto tak spi wiec ja ogolnie sie wysypiam od dluzszego czasu :ico_sorki: .....a przypomnij mi kiedy wyprowadzka?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sty 2009, 21:25

kamizela, witaj kobieto pracująca

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”