Miszka a jak tam AZS a Natalki???? Mi lekarka w PL potwierdzila ze Igol na AZS i na jej suche nozki przypisala mi swietna emulsje buzka wyglada pieknie tylko te nozki takie suche ale mam madzieje ze to z wiekiem ustapi
dziewczyny ja przepraszam ze Was nie doczytalam po powrocie -ale same rozumiecie po prostu nie mam jak i kiedy
Martus no ja wlasnie nie wiem co robic z tymi suchymi nozkami
Smaruje ja caly czas Aqous Creame,na nia to dziala jak afrodyzjak,ale niestety nie pomaga na suchosc nozek
Na glowe stosuje szampon Oilatum Scalp-rewelacja Martus,smialo polecam ,niby nie pisza ze dla dzieci,ale stosuje go z powodzeniem od miesiaca i nic jej po tym nie wywala.
Nie jestem pewna ale wyglada to tak jakby mial lupiez. Wczesniej mial tylko takie suche na czolku ale pediatra powiedziala zeby na pieluszke tetrowa polac oliwki i delikatnie zetrzec te suchosci z czolka. Nie wiem nczy moge srobic tak samo z glowka. Smaruje mu oliwka glowke ale suchosci nadal sa.
Tobie tez kochana polecam ten szamponik,Natalie tez miala cos takiego na glowie,pozniej przypominalo to luski ale stosowalam ten szampon i wyczesywalam po myciu tak jak juz dziewczyny pisaly
Mi lekarka w PL potwierdzila ze Igol na AZS
Czyli jednak obie nasze kobetki maja to gowno
No coz bedziemy sobie razem radzily.U nas na razie buzia w miare ladna,zobaczymy co bedzie za tydzien jak zaczne jej podawac ryzyk i przeciery
Mam nadzieje,ze to jednak nie alergia pokarmowa