Gabi, no nie wiem czy można dodatkowo nagrywarkę podłączyć, ale na pewno możesz wykupić dekoder z funkcją nagrywarki. Myślę, że szczegółowych informacji udzielą Ci w punkcie obsługi klienta.
w dekoderze są dwa wejścia na eurozłącze (mam cyfrowy polast od dwóch lat) więc powinno się podłączyć, znajomy ma tak podłączone wideo więc nagrywarkę też powinno.
Gabi, na pewno da się podłączyć nagrywarke DVD pod dekoder i cyfry+ i polsatu i n i najnowszego wynalazku "telewizji na karte" wszystko to wyprubowaliśmy przez oststnie 5 lat i działało więc myśle, że spokojnie możecie kupować, a co do infolinii, to tam się nie wiele dowiecoe, najlepiej pujść do sklepu i dopytać u sprzedawcy.
jeśli chodzi o nagrywarke, to na pewno się da pytałam właśnie o to mojego P, u nas to on jest specjalistą od tego rodzaju spraw, a z kablówką to nie pomoge, u nas jej nie ma..
Gabrysiu, odpowiedź mego Piotrka pewnie nic Ci nie wyjaśni i nie pomoże. Myślałam, że napisze coś więcej mądrego. On pracuje w centrali Cyfry+ w Warszawie.
To jego odpowiedź:
"nie wiem jak jest w polsacie. u nas nagrywanie zależy od dekodera jaki
abonent wynajmuje lub kupił. jest tak, że są ograniczenia w nagrywaniu
(protokół htcp) i nie wszystko można nagrać."
ja mam cyfrPolsat ale nigdy nic takiego nie robiłam więc nie doradze.. a moge jedynie dodac ze Cyfrowy Polsat jest w 100%lepszy od Cyfry + bo ją takze mialam i malo kiedy mozna cos obejzec wystarczy lekki wiatr i brak sygnalu