Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 23:32

Uff. Mis dopiero zasypia. Byla u mnie parka przyjaciol i siedzieli. Misiek gwiazda, jak zwykle.. Zabawial ich ikazal sobą..No i jakos zlecialo :-D hihi.
Ja zaraz do zelazka..
Napisze tylko, ze piesek jest bezowy, ma brazowe latki.. Ale jest jakby siedzacy-rozkraczony -z blekitna chusteczka na szyjce.. JEsli to ten, kupie w tym tyg i Ci wysle Gosiu!

Co do bananow- pieczonych nie jadlam. Wcinalam smazone w panierce w swietnej chinskiej knajpce w Gdyni.. Tak samo ananasy. Polecam.
W ogole kocham azjatyckie zarcie. Dzis odkrrylam swietna chinska restauracje. Jak Duizywroci zabieram go tam na obiad,albo kolacje.. mniamm...

No nic. Obowiazki wzywaja. Rozkladam fioletowa deche i jade... :*
Dobranoc!

[ Dodano: 2009-01-04, 22:34 ]
A! Ja mam ogrzewanie podlogowe na klatce schodowej. Zawsze jak w nocy wracam z pracy to zdjemuje w windzie kurtke i buty, zeby wejsc bezszelestnie.. I kafle są az gorace.
Ja mam takie nowoczesne maluskie grzejniczki w pokoju - taki pol metrowy starcza na ogrzanie 20metrowego pokoju.Polecam. W dodatku wydajne i ekonomiczne.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 23:45

buuu nie ten - tego tez mamy ..ale to nie jego "Zuzia " - ale dziekuje kochana za pamięc!!!!! teraz ide spac - jutro pierwszy dzien w pracy od 2 tyg .... jutro wprawdzie zjazd firmowy - ale koniec sielanki - do dziewczyny

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sty 2009, 00:02

.....a ja zestresowana przed jutrem znow smiertelnie :ico_wstydzioch: ja juz sie chyba nie zmienie :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: ...no coz poradze ze sie boje?na pocieszenie to Arek mi znalazl ten wynik wymazu co robilam kiedys na chlamydie wysylkowo-bo to to samo badanie z ktorego wyniki zgubili,i mialam negatywny kilka mcy temu wiec powinno byc ok. bo kochankow nie zmienialam nie? :ico_haha_01: ...wiec moze drugi raz badania powtarzac nie bede musiala....pogadam o bliznie...bo ogolnie jest brzydka-ale byla taka od poczatku....po w szpitalu po cc jak poszlam pod prysznic to mi tam wszystko na ziemie pospadalo i jak sie schylalam to sie lekko otwarlo,i musialam suszyc duzo i sie zroslo...z grudami ale lekarz to widzial na 6tygodniowym przegladzie i mowil ze mam grudy ale nic z tym nie robic...no i tak mysle ze moze od tego gdzies mi promieniuje nie?....to jakby bliznowiec czy cos takiego....no ale czy mi to wylecza?chyba nie bo jakby wycieli to znow sie moze zrobic i najprawdopodobniej sie zrobi...no nie wiem sama,dumam tak i dumam...i ciagle cos mi dolega i wkurzam sie :ico_noniewiem: .......nooooo i pomarudzilam wiec koniec na dzis...trzymajcie kciuki bo dobrze na mnie dzialaja...do juterka papa

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 00:10

GLIZDUNIA, kochana moja dziewczynko zestresowana
pamietaj ze my wszystkie tu jestesmy z tobą i wszystko bedzie dobrze
dzisiejsza medycyna nie takie cuda unicestwiała zobaczysz bedzie ok

moze to byc od tej blizny
pamietasz to byla jedna z naszych teorii?

powiedz wszystko co podejrzewasz nic nie ukrywaj a oni będą szukali

trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 00:32

GLIZDUNIA, będę jutro myślami z tobą!!! Będzie dobrze, zobaczysz.

Oj widzę, że tu dwie prasowaczki niezłe są, a ja odłożyłam żelazko na jutro, dziś mi się już nie chciało, chociaż górka coraz większa.

Samochodziki, co kamizela pokazała są super, dwa Karol dostał od naszej Gosi kochanej, a dwa my mu kupiliśmy i ma też identyczne tylko takie miniaturki dwie, są naprawdę fajne. Ale generalnie to Karol ma dużo zabawek co właściwie nie są dla niego, uwielbia bawić się klockami lego, potrafi już złozyć nawet jeden do drugiego i te ludziki lego to ulubione zabawki, mówi że to jest pan i wsadza do samochodów typu burago z otwieranymi drzwiami, no i ma całą skrzynię actionmanów i dużego jepa. A książeczki uwielbia i przynosi mi książkę, mówi " na kolana" siada i czytamy.
Mamy cztery sztuki z seri obrazki dla maluchów o takie http://www.lideria.pl/Swiat-w-ruchu-Nat ... nr=59694#o
Ale one już nie pasjonują tak Karola, bo on lubi jak mu czytam, a w nich nie ma wiele do czytania. A ostatnio dostał książeczkę z seri "Akademia dwulatka" i też fajne mieliśmy zajęcie, zadawałam mu pytania, on odpowiadał, pokazywał, a potem naklejał naklejki.

Oj się rozpisałam, a tu już tak późno. Dobranoc.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 01:01

Doris niestety...już wyprasowałam :ico_haha_01: teraz mam spokój do następnego prania, hehehe
Daria banany brzmią apetycznie! ja bym się nie obraziła jakby mnie ktoś zostawil cały półmisek :-D My robimy banany smażone w powidłach śliwkowych, mniam!!! polecam
I słuchaj...głowa do góry...zobacz, już tyle stresów miałaś...a jakoś na razie idzie ok. No wiem, że to, że nie znaleźli przyczyny to nie do końca powód do radosci, ale bynajmniej wiesz, że nic poważnego się nie dzieje. Buziak ogromny i głowa do góry! trzymam kciuki!
Jagódka no właśnie...my byśmy pod panele kładli...a grzejniki i tak by zostały...ale boję się, że duży koszt to będzie...jak myślicie? mamy prawie 30m pokój...?a macie elektryczne czy wodne?
Juli ja lubię egzotyczne żarcie, ale jakoś nie często mam okazję bywać :-D za to przy każdej wizycie u brata obżeram się shusi!!!!!!!!!!
o Sikorka, o tych myślałam...uwielbiam te książeczki...są super!

ok, idę lulku...do jutra!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 10:21

witam z rana

mąż w pracy, Kinga zjadła śniadanie, dla mnie pieczywa zabrakło więc muszę potajemnie jakiś jogurt zjeść. potajemnie bo kini nie daje narazie nabiału, ale mleko modyfikowane już pije i ma po nim większy apetyt. :-D
Teraz bawi się klockami, a ja piję herbatkę wspomagająco odchudzanie, pralka wstawiona, jeszcze tylko ręczne mi zostało... 3 farbujące bluzki kingi, ale to na potem zostawiam.

Sikorka, mi też chodziło o tą serie książeczek

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 10:24

Dzień dobry.
Wróciła majówka marnotrawna. Kurde w weekend byłam w szkole i jakoś mi się dzisiaj nic nie chce. Tym bardziej że M. dzisiaj w łóżku został bo ma jeszcze wolne a ja musiałam wstać.
Przeczytałam tylko tą stronę. Zaraz lecę nadrabiać.

zborra, ja mam podłogowe wodne i bardzo sobie chwalę bo jest cieplutko i uwielbiam chodzić boso, a koszt nie jest taki duży bo mi wychodzi około 100zł m-cznie

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 10:35

Tak moje dziecko się wczoraj kąpało

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu dzisiaj SAMA weszła pod prysznic po swoje kąpielowe nowe zabawki - kaczuszki zostały w Gdańsku. normalnie jestem z niej dumna, że się nie bała i weszła :-D

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2009-01-05, 09:36 ]
mi chyba by się przydało takie ogrzewanie bo ja uwielbiam chodzić boso :-D

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 11:00

Witam!
Ja wstalam z dziwnym bolem w splocie slonecznym i jeszcze gorszym kaszlem itp.. Spalam jakos czujnie, budzac sie chyba z 5 razy..
Mis jeszcze słodko spi, a mnie obudzil sms od Duzego. Spie zawsze z telefonem pod poduszka i pisze na dobranoc i dzien dobry.. Ijakos czuje sie pewniej.A jak sie cos przysni, to ogladam zdjecia i czytam smsy..
Nie mam jakos dzis weny.
Tez dzis chce jechac po moje wyniki histopatologii do mojego ginekologa,
Chyba ze stresu tak sie zle czuje.
Ech... Oby ten rok był bez zadnego krojenia, bo sie powiesze :(

Doris-Super fotki! I Kinia jaki ma "kapelusz" na glowce hehe :-)

Daria-jestem z Toba serduchem..Mysle ze z ta blizna to calkiem prawdopodobne. Mam nadzieje, ze ktos Cie wyslucha izbada Twoje przypuszczenia. Glowa do gory :*

Gosia- Szkoda, ze to nie ten piesio. Zrobilam od razu fote i juz chcialam kupowac. No ale coz..

Doris- Kiedy teraz bedziesz w 3miescie? Mialabys ochote sie jeszcze spotkac? Mam nadzieje, ze wypad na ten placyk nam wypali :):

Uff. Ide do wyrka.. Musze sie wygrzac..

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”