doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 11:08

Juli, ten kapelusz specjalnie kupiłam bo Kinga nie lubi jak jej leci na oczka woda, a znalazłam go dopiero tutaj w warszawie, bo w gdańsku nie widziałam, a wiem o nim z SuperNiani :-D
No i z chęcią się z Tobą spotkam. Z Kingą w 3mieście będę przez tydzień w styczniu 19 - 25. tylko wtedy mam jazdy umówione, fryzjera i kilka spotkań, ale na pewno jakoś wykroimy wspólny termin na plac zabaw :)

[ Dodano: 2009-01-05, 10:10 ]
a jeszcze się od tych sąsiadów dowiedziałam, że gdzieś w pobliżu jest przedszkole do którego przyjmują dzieci od dwóch lat, więc muszę oblukać gdzie i już zapisać Kingę żeby chodziła tam od września.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 11:16

jestem nie wyspana okropnie. Karol tak sikał w nocy, że o 4 miał mokre śpiochy i prześcieradło. Wieczorem Kacper pił tymbarka jabłkowo wiśniowego, no i oczywiście dał Karolowi, ile ten go wypił sama nie wiem. W każdym razie jak go przebierałam to się rozbudził i nie mógł usnąć, nie wiem która była godzina jak usnęliśmy, a pobudke zrobił o 8.00 więc jakaś pijana dziś jestem. A jeszcze miałam sen :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: mnie się wcale nic nie śni, to znaczy mam tak twardy sen, że nie pamiętam, a tu dziś normalnie nawet teraz jak zamknę oczy to widzę zborę i Hanię byłam u nich, ale nie mieli czasu, gdzieś się śpieszyli, zbora gdzies pobiegła, a jej mąż zaczął się do mnie dobierać :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_szoking: no ale w końcu poszedł i ja zostałam z hanią i rodzicami i bawiłam się i sprzątałam, pamiętam taki duży zlew, taki głęboki z takim wężem wyciąganym, bo myłam tam ręce, hania się czyms ubrudziła :-D i układałam zabawki :-D
Zbora to chyba wszystko przez te wspólne łóżka :ico_oczko:

GLIZDUNIA, na którą do tego lekarza???

[ Dodano: 2009-01-05, 10:19 ]
doris, mój Kacper też mial taki kapelusz, a super niani jeszcze wtedy nie było :-D pamiętam jaki miałam z nim problem bo nie lubił mycia glowy i znalazłam to cudo w sklepie, dobra rzecz, naprawdę a teraz nie przydaje się akurat bo Karol uwielbia się wygłupiać i sam nurkuje.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 11:20

Sikorka Ty to masz sny! Ale powiem Ci, że ja dzisiaj też nie spokojnie spałam... ale mi się śniło, że mój instruktor od prawka na mnie krzyczy...

No właśnie Daria, nie zdradziłaś nam na którą do lekarza idziesz...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 12:06

NO to nadrobiłam i widzę że dużo zmian planujecie na ten rok. Ale fajnie ja lubię tez takie wybieranie, układanie itd.

Glizdunia trzymam kciuki.
doris, śliczna Kinga w czasie kąpieli :)
Sikorka, to się Karolek opił :D ATy to masz sny że hej.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sty 2009, 13:06

hallo,ja juz po lekarzu...mialam na 9.30 :ico_oczko:

Sikorko,wow...sen niezly,naprawde!!!mialas jakby juz takie spotkanie ze Zborra i Hania :ico_oczko: ..i J. :ico_haha_01:

Doris,no sliczna kapiel...i udalo sie wykapac w misce w lazience wiec chyba juz nie jest zle co?na brodzik tez przyjdzie czas :ico_oczko: i ten kapelusz ,widzialam takie tez u nas...ale Mayci w kapieli zle nie jest..jakos sobie radzimy :ico_haha_01:

a u lekarki nic...no mowi ze wszystkie wyniki dobre mam wiec nie wie co mi sie dzieje...pytala czy to ze zmartwien moze,ze z blizna czasem tak sie dzieje i ze faktycznie moze to od zrostow....i ze to bardzo prawdopodobne..mam poczekac z miesiac i potem mnie do gina umowi najwyzej...bo wszystko dobrze wyglada :ico_noniewiem: ....mi sie wydaje ze ona mysli ze to na tle nerwowym mam :ico_noniewiem: ...a moze mam?no dobra,poczekam....imoze mi minie.... :ico_sorki: ....czuje sie jak wariatka juz bo latam po doktorach mimo iz to jest dla mnie straszny stres,ja poprostu nie lubie chodzic do lekarza i nigdy nie chodzilam...odwlekalam a teraz poszlam bo naprawde cos mi doskwiera i jeszcze moze mam to urojone :ico_puknij: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch: ....oszalec mozna...moze to zrosty i juz...i nic z tym nie zrobie wiec moze sie z czasem uspokoi...a jak nie to za miesiac pojde znow!dobrze ze plamka zniknela,mam maciupka blizne po niej tylko,problemy z zoladkiem,watroba i nerkami tez ustapily...nie biore juz tabletek,nie smaruje sie niczym i zostaly tylko te podbrzuszne dolegliwosci...oszalalam czy co?! :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 13:15

GLIZDUNIA, kurcze, znowu odwlekają o miesiąc... oszaleć można. jakby od razu Cię do gina nie mogła wysłać... a nie możesz sama do ginka się zapisać??? bo jak ona za miesiąc dopiero Cię wyśle do gina to znowu będziesz na tą wizytę czekać... albo się pakuj i do polski leć!!!

Z kąpielą Kingi już nie jest źle. kwestia czasu...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 13:17

GLIZDUNIA, bardzo się cieszę że wyniki masz dobre szkoda tylko że wcześniej Cię nie umówiła do tego gina bo przecież męczy Cię to już dobrych parę miesięcy :(

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 13:32

GLIZDUNIA, wiesz, a mnie to się tak zdaje, że to jednak cała gospodarka hormonalna Ci się dopiero teraz układa po ciąży i po karmieniu i tak może być właśnie jeszcze jakiś czas, hormony to naprawdę takie "bestie'' Ja bym nastawiła się na takie myślenie właśnie i czekała, bo skoro łażenie po lekarzach to też stres, a niewiele oni Ci pomagają to musi pomóc pozytywne myślenie i czas. Ja tak myślę, bo pamiętam jak mój Kacper miał właśnie około 2 lat to wylądowałam nawet w szpitalu z podejrzeniem zapalenia albo kamicy nerek, bolało jak diabli, po trzech dniach mnie wypuścili, bo nic nie znaleźli, a z czasem wszystko wróciło do normy, przestało boleć.
A co do spotkania ze zborą i jej rodzinką, to faktycznie fajnie, szkoda tylko, że w snach. A może i dobrze, bo za J. to dopiero by mi Karola dała :ico_oczko:

A my po krótkim spacerku, ale taki mróz i wiatr, że Karol sam chciał wracać do domku i teraz sobie smacznie śpi. A ja musze jeszcze sprzątać tą moją kuchnię po tych przemeblowaniach i piekarnik umyć. kurcze dopiero sprzątałam przed świętami i teraz znowu :ico_olaboga:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 13:37

Sikorka, przed świętami sprzątałam po przemeblowaniu kuchni sprzątasz i w śnie też! :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 13:42

Glizdunia- ja mysle, ze Sikorka moze miec racje. Pojdz jeszcze do tego ginekologa i niech to wszystko zbada. Ale skoro wyniki sa dobre, to chyba nic powaznego.
Oby tak bylo!

Mis oglada Niedzwiadka w niebieskim domku, a ja nie mam na nic energii. Boje sie pojsc do tego lekarza.. MArze o tym zeby Mis poszedl lulu,a ja z nim.. Jestem zmeczona, spiaca i przeziebienie wysysa ze mnie resztki energii.
Za oknem piekne slonce i mroz.. ale nie mam najmniejszej ochoty na spacerowanie. brrr.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”