hej
ja dzis miałam zabiegany dzien, mama mi dała przykaz zebym jechała koniecznie dzisiaj zawiezc cv do kompanii bo niby w mojej sprawie gadała z dyrektorem itp w sprawie pracy dla mnie, no ale my auto nawalone (ku..siadł akumulator i trzeba nowy kupic

a za 2 dni przeglad

)wiec musiałam busem, no ale A musiał isc do mechanika wiec Mile musiałam wziac ze soba, zaprowadzilam ja do siostry i jechałam, potem nie miałam busa powrotnego, 40 min czekania potem spowrotem po Mile, ku..mialam kawał drogi, chyba z 3 km zrobiłam dzis pieszo

i juz pod gorke myslałam ze sanek nie dotaszcze, ale wrociłam ,nadzieje na prace jest wiec ok
Mila ost tez ma jakies fanaberie z jedzeniem, a to dlatego ze co chwile ktos jej przez te swieta dawał słodycze albo paluszki i ta zamiast konkretow same "guwno" i teraz kiepsko z jej apetytem..
glizdunia u nas repertuar na cbeebies zmieniaja, od wczoraj wrocilo boogie beebies

ale nie ma "kucharzy" a ich Mila tez lubiła, "Pinky dinky" jakas leci, "listonosz pat", "dobranocny ogrod" jeszcze jest i "teletuby" i "fimbusie" i "roly mo" i o jakichs słoniach dzis było i " jeszcze 5 min" i "bill i ben"a nie zauwazylas zeby kiedys były jakies zmiany?bo ja odkad patrzymy na ten kanał juz chyba z 3 czy 4 razy zmiany w repertuarze zauwazyłam..
zborra oby wam starczyło, a w jakim banku chcecie wziac ten kredyt ze tyle kasy za taka mała rate i na ile lat?bo ja miałam wziete 10000 na 3 lata i rate mam 360

a teraz bedziemy kombinowac cos nad nowym autem i myslimy o dogodnym kredycie..
doris Kinia wyglada na zadowolna w tej misce
a co do prysznica to ja myslałam ze Milka tez sie bedzie bała, a tu wrecz przeciwnie, jak bylismy na wczasach to kapała sie tylko pod prysznicem i była zachwycona
musze jeszcze reszta doczytac bo sporo tego nadrukowałyscie przez ten jeden dzien..ale to dopiero po okapaniu Milki...a jeszcze mam w cholere prasowania