Ale naklikalyscie! Szok!
My bylismy na spacerku zakupowym.. Godzinka na mrozie wystarczy. Zwlaszcza ze Mis chyba troszke podłapał ode mnie bo z ranca lecialy mu smarki z noska..

A jeszczesie Cfaniak miota iwygina, bo rekawiczek niecierpi.. I ciagle laduja na ziemi. Marudzeniu nie ma konca..

Zgubil juz jedna.. Dobrze ze kupilam 2pack w H&Mie..
Zjadł po powrocie zupke jarzynowa, paluszka z makiem ijuz spi smacznie.Taki plan dnia mi pasuje

Obudzi sie stosunkowo wczesnie, to i spac wczesniej pojdzie..
Ja o 15 jade odebrac moje tapety i zajade do centrum, do mnie do knajpy.. Bomenager chcial gadac. Uslyszal wczoraj rozmowe tel z moja psiapsiola, jak jej mowilam o moimstanie zdrowia.. Ona sie poplakała, onpodsluchal.. No i sie przejal..Wiec jade z nim pogadac, bo wiem ze sie bardzo martwi.
Ja juz tesknie za praca, wiec chyba na czwartek juz wskocze.. Za dlugo w domciu. Obyta grypka odpuscila..
Co do obiadu - ja dzis w koncu ruszylam mieso.. No i robie cos konkretniejszego niz zupa.. Kupilam brokuly, czosnek,marchewke, kukurydze.. Mielone zrobilam z sosem bolonese.. I wszystko zapiekam z serem i makaronem. Uwielbiam takie zapiekanki! mm.. Jeszcze sos beszamelowy.. i mam wyzerke na 3 dni :P
Glizdunia- a z takich tanszychdan, to wlasnie makaronowe zapiekanki, placki ziemniaczane, łazanki, pierogi kupne, kopytka, krokiety.. Duuuzo tego
Jagódka- to pakuj sie i do mamy. Jak wody nie ma.. A M. tak Ci głupio zawsze gada, niewyparzony jezyk chyba ma, co? Ja to bym zaraz sie klocila.. Tyle ze u mnie totrwa najwyzej godzine.. Bo ja taki mini choleryk.. A potem sie przymilam..
Doris- Ojj dogadasz swemu A.

Podziwiam! Super Pani domu z Ciebie
A jesli chodzi o zasypianie Kini - swietnie, ze nie robi jej roznicy, czyspi w lozeczku,czy na takim wiekszym. Misiek zasypiał raz na takim duzym lozku ibyl koszmar. 4 godziny w nocynie mogl zasnac, przewalal sie, skakał po nas, gadał.. bawil.. Jemu niestety trzeba ograniczen zeby czul sie bezpiecznie i mogl usnac.
Patrycja le. - Ja nie wiem co wydarzylo sie miedzy Twoimi rodzicami.. Ale sie oczywiscie domyslam.. Ja tez podziwiam,ale wiem, ze ja tez dalabym druga szanse. Ja szybko wybaczam i daje wielki kredyt zaufania.. Mysle, ze kazdy popelnia bledy i jak sie kocha.. to trzeba brac tez topod uwage.
A co do spotkania-nie wiedzialam, ze mieszkasz w 3 miescie! A w jakiej dzielnicy!? Ciekawe czy mamydo siebie blisko.. Jak znajdziesz czas, odezwij sie! Ja zawsze bardzo chetnie!
LAdybird23 - mmmm.. Narobilas mi smaczku pomidorowka. Uwielbiam! Misiek zreszta tez.. Z wielkiej ilosci koncentratu, lekko slodka, z makaronem. mmm...
Wcinam..mm.. Zapiekanka gotowa