ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 12:40

patrycja le nic nie pisałas o powrocie taty i mnie tez ta nowina :ico_szoking: podziwiam twoja mame za ten krok, oj podziwiam, musi go kochac skoro go przyjela :ico_noniewiem:

jagodka ale chyba do czasu az naprawia ta wode i zagrzeja co? :ico_noniewiem:

ja na obiad dzis gotuje zupe pomidorowa, w sumie z mysla o Milce bo my sama zupa nie pojemy, a dla nas potem jeszcze dorobie nalesniki z sosem bolonese ( z wczorajszego spaghetti :-D i takim sposobem nic sie u mnie nie zmarnuje) :-)

a zimno jest juz u nas -12 :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 13:03

ladybird23, no kocha go, kocha. Mam nadzieję że się nie zawiedzie.

Maile w końcu poszły więc jeśli możecie to proszę o pomoc.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 13:21

Patrycja.le, ja sie zarejestrowałam

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 13:22

doris, dziękuję

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 13:24

Patrycja.le, nie ma za co. ja kiedyś zbierałam takie aktywacje na innym serwisie, ale nie uzbierałam bo się okazało, że będę musiała za te kosmetyki podatek zapłacić i zrezygnowałam...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 sty 2009, 13:24

a ja mam juz pomysl na obiad,frytki i paluszki rybne,zdrowo nie? :ico_wstydzioch: Arek pojechal kupic paluszki i chleb....taka pizdziawa u nas ze szok...ponoc w tym roku zima 10lecia w UK :ico_noniewiem: ..nie wiem ile na minusie ale wszystko pozamarzane...piaskownica Mayci jest pelna lodu bo najpierw napadalo a potem zamarzlo...auto cale oblodzone...szkoda ze nie mam termomerta :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 13:26

GLIZDUNIA, zdrowo nie zdrowo, ale na pewno smacznie :)

[ Dodano: 2009-01-06, 12:30 ]
moje dziecko zrobiło mnie w balona. chciała iść spać i przez ponad pół godziny jej czytałam bajkę a ona nie zasnęła... chyba chciała smoka se pocyckać, bo wie, że ma go tylko do zasypiania... cwaniara mała... ciekawe o której jej się zachce spać... a wstała o 7...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 14:11

moja poszła dzis normalnie spac, poł godz juz kima :ico_sorki: pomidorowa juz gotowa, jeszcze tylko nalesniki ale to jak Milcia sie obudzi, bo nie chce jej robotem obudzic..

patrycja le ja nie dostalam zandego maila :ico_noniewiem:

doris teraz jak Kinia spi na tym duzym łózku to masz gorzej ja utrzymac na nim co?Mila na zadnym otwartym łózku jeszcze sama nie usneła, zawsze wychodzi, jak mamy wychodne to zasypia w wozku :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 14:23

ladybird23, ja ją usypiam czytając bajki więc nie ucieka - ale znowu mnie w balona zrobiła... pokazał na smoczki - czyli że chce iść spać, poszłyśmy były baje i co??? ta leżala spokojnie do czasu... zaczęła się śmiać bawić. powiedziałam: oddaj dydosie. oddała i wyszła z łóżka... no co za cwaniara...

no i przed chwilą jeszcze było siusiu na nocniczek i powiedziała "mama opa" czyli już łączy swoje wyrazy :)

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 14:55

Ale naklikalyscie! Szok!
My bylismy na spacerku zakupowym.. Godzinka na mrozie wystarczy. Zwlaszcza ze Mis chyba troszke podłapał ode mnie bo z ranca lecialy mu smarki z noska.. :/ A jeszczesie Cfaniak miota iwygina, bo rekawiczek niecierpi.. I ciagle laduja na ziemi. Marudzeniu nie ma konca.. :/ Zgubil juz jedna.. Dobrze ze kupilam 2pack w H&Mie..

Zjadł po powrocie zupke jarzynowa, paluszka z makiem ijuz spi smacznie.Taki plan dnia mi pasuje :-) Obudzi sie stosunkowo wczesnie, to i spac wczesniej pojdzie..

Ja o 15 jade odebrac moje tapety i zajade do centrum, do mnie do knajpy.. Bomenager chcial gadac. Uslyszal wczoraj rozmowe tel z moja psiapsiola, jak jej mowilam o moimstanie zdrowia.. Ona sie poplakała, onpodsluchal.. No i sie przejal..Wiec jade z nim pogadac, bo wiem ze sie bardzo martwi.
Ja juz tesknie za praca, wiec chyba na czwartek juz wskocze.. Za dlugo w domciu. Obyta grypka odpuscila..

Co do obiadu - ja dzis w koncu ruszylam mieso.. No i robie cos konkretniejszego niz zupa.. Kupilam brokuly, czosnek,marchewke, kukurydze.. Mielone zrobilam z sosem bolonese.. I wszystko zapiekam z serem i makaronem. Uwielbiam takie zapiekanki! mm.. Jeszcze sos beszamelowy.. i mam wyzerke na 3 dni :P

Glizdunia- a z takich tanszychdan, to wlasnie makaronowe zapiekanki, placki ziemniaczane, łazanki, pierogi kupne, kopytka, krokiety.. Duuuzo tego :-)

Jagódka- to pakuj sie i do mamy. Jak wody nie ma.. A M. tak Ci głupio zawsze gada, niewyparzony jezyk chyba ma, co? Ja to bym zaraz sie klocila.. Tyle ze u mnie totrwa najwyzej godzine.. Bo ja taki mini choleryk.. A potem sie przymilam..

Doris- Ojj dogadasz swemu A. :-) Podziwiam! Super Pani domu z Ciebie :-)
A jesli chodzi o zasypianie Kini - swietnie, ze nie robi jej roznicy, czyspi w lozeczku,czy na takim wiekszym. Misiek zasypiał raz na takim duzym lozku ibyl koszmar. 4 godziny w nocynie mogl zasnac, przewalal sie, skakał po nas, gadał.. bawil.. Jemu niestety trzeba ograniczen zeby czul sie bezpiecznie i mogl usnac.

Patrycja le. - Ja nie wiem co wydarzylo sie miedzy Twoimi rodzicami.. Ale sie oczywiscie domyslam.. Ja tez podziwiam,ale wiem, ze ja tez dalabym druga szanse. Ja szybko wybaczam i daje wielki kredyt zaufania.. Mysle, ze kazdy popelnia bledy i jak sie kocha.. to trzeba brac tez topod uwage.
A co do spotkania-nie wiedzialam, ze mieszkasz w 3 miescie! A w jakiej dzielnicy!? Ciekawe czy mamydo siebie blisko.. Jak znajdziesz czas, odezwij sie! Ja zawsze bardzo chetnie!

LAdybird23 - mmmm.. Narobilas mi smaczku pomidorowka. Uwielbiam! Misiek zreszta tez.. Z wielkiej ilosci koncentratu, lekko slodka, z makaronem. mmm... :):

Wcinam..mm.. Zapiekanka gotowa :-)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”