zoola mąz mój jest bardzo nerwowy i impulsywny, ale ja mu tego nie daruje - no czy ja wyglądam na glupią żeby jakies takie zdjęcia wsadzac na nk? mógl najpierw sprawdzic , szkoda mi na niego slów, a ost. bylo tak milo a teraz wszystko popsul i ja mu tego tak latwo nie daruje, nie pozwolilam mu wejsc na USG za to :)
Witajcie My juz po usg U maluszka wszytsko w najlepszym porzadku...Rozwija sie idealnie jak na swoj "wiek" wazy 680gram Jesli chodzi o plec to... pieknie pokazal nam i jajeczka i siusiaczka a pozniej chyba sie zawstydzil i pokazal kregoslupek wiec synus byl i bedzie (mamusi przeczucie byly trafne) hehe najsmieszniejsze jest to ze kiwal do nas palcem wskazujacym powiedzialam do meza ze chyba cos musial przeskrobac ... z wizyty mamy 10 minutowy film i dwa zdjecia ktore wkleje jutro bo nie mam skanera a potrzebuje swiatla dziennego by aparatem zrobic dobre zdjecie ze zdjecia w kazdym razie jestem dumna ze nasz synek rozwija sie prawidlowo...i przede wszytskim szczesliwa
[ Dodano: 2009-01-07, 19:21 ] ejustysia, ciesze sie ze u Was tez wszytsko ok
avanti super, że na majóweczkach jes wszystko ok. Czuje, że teraz to juz z górki będzie mimo, że najtrudniejsze przed nami, ale za to od szczęścia dzielą nas tylko 4 miesiace :)
Wogólr dzien dobry, ja juz siedze od 6 u mamy bo mąż pojechal do Bydgoszczy i bardzo późno, wczoraj sie do niego nie odzywalam, wyszedl gdzies i wrócil po 23, próbowal zagadać , ale ja uparta jestem. Sie nauczy wreszcie kultury może i oglady :) stawiam z rana ciepluteńką herbatkę bo mrózzzzz , że hej