hallo,u mnie juz ciszaaaaaa...Maya dzis nie spala i taka slaba byla ze wrecz wyprosila naszych gosci...bawili sie fajnie i masz racje Zborra ze ostatnio mi sie powodzi w tej dziedzinie
Massumi,wow..no usta masz...wiesz jakie

wogole sliczne focie,i znajomi maja sliczny kominek...wnetrze wydaje sie byc takie"angielskie"
Zborra,no widze ze sesjonos udanos

a wiesz co..a mozesz zrobic focie tej plamki Hanutkowej?to zwykly chropowaty liszaj czy bardziej"zbita czerwonawa rzecz"...bo takie mniejsze i bardziej zbite miala maya na posladku i po moze 3 tyg zniknelo samo

a liszaj to oilatumem robie i znika po czasie
Juli,no juz europa...to dobrze...ale ten bagaz....

powiem Ci ze juz sie sporo nalatalam i nigdy mi sie nie zgubil bagaz tfu tfu...ale moim dziadkom czesto
[ Dodano: 2009-01-08, 22:06 ]
Doris,regips to cienka sciana,gladka...po pomalowaniu wyglada i sluzy za sciane tylko jakbys sie uparla to mozesz ja zburzyc

sama rekoma

i powodzenia w nauce zycze!!!
u nas z wyborem chrzestnych problemu nie bylo,u mnie jedyna siostra a u A. najstarszy brat
a i sie tak zastanawialam ostatnio do jakiego wieku ma sie te barierki na cschodach?

Maya fajnie wchodzi i schodzi ze schodow,zamyka sama barierke ale za mala zeby otworzyc sama...i tak mysle ze po 2 urodzinkach znikna

czy za wszesnie?
[ Dodano: 2009-01-08, 22:24 ]
i jeszcze fotki z dzis...