Ooo.. Taki kocyk sliczna sprawa!
Zbooora Ty masz łeb!
Ja wlasnie bym grała w takie sentymenty.. To sie wspomina całe zycie.. i milosie wraca do tych rzeczy..
Mojej przyjaciolki tata jest rzezbiarzem. Jak jej mama ją rodziła, tata siedzial z kawalkiem drewna i dziubal... Nie wiedzieli jak dac na imie corce.. A on wymyslil. Wyrzezbil taki piekny napis PAULINKA i ozdobil to malymi rozyczkami na okolo..
No i tak została Paulina.. A nad lozkiem wisi to do dzis. Piekne!
No ale wiadomo.. To trzeba poprostu umiec..
Ja bym wlasnie kupila jakiegos anioła nad lozeczko.. Z napisem, albo dedykacja..
U mnie spokoj. Mis oglada Niedzwiedzia w niebieskim domku.. Zjadł całą michę kisielku z tartym jablkiem!!! Wiec super! Wiecej pije i ogolnie dzisiaj jest bardziej ruchliwy.. Wiec powolusku,powolutku, wracamy do zdrowia
A co do lumpoholizmu.. Wiem.. Ale juz nawet Duzy sie nie denerwuje na mnie.. Bo wie, ze wydaje na to naprtawde male pieniadze. Jak jade doswojego krolestwa, na dostawe w czwartek..To zwykle wydaje z 50 zl na cala siate rzeczy dla mnie i dla Misia. A coja bym kupila za te 50 zl w sklepie!? JEden t-shirt!? Beznadzieja.. W ogole nie lubie centr handlowych..
Lubie polowac, szukac,szperac, grzebac..Zdobywac! Oczywiscie- wiekszosc ciuchlandow jest beznadziejnych.. Ale ja mam swoje itam zawsze cos sie trafi. Mam juz 3 pary nowychbalerinek do pracy,czy na wiosne.. I kazda para po ok 10zł!
Ja jestem po prostu Pani Promocja/Okazja/Lumpoholiczka
Jak dlugo czegos nie kupuje, to mam zly humor :P
Ale... kazdy ma swoje hobby. Moj Duzy motor.. Ja lumpy.. W ogole kocham mode. Na urodziny dostane maszyne do szycia i bede dziergala jakies odjechane ciuszki
Lady- Prosilas oprzepisy na drineczki.. Mam pytanie- masz shaker!? Bo wiekszosc drinkow trzeba tak wymieszac.. Ale spoko- jak nie masz-wystarczy sloik z kostkami lodu:-) Tez sie da ekstra polaczyc skladniki