mi sie juz @ spóznia i czekam czekam a tutaj nic chciałabym sie równiez takimi zdiatkami pochwalic... abstrahujac od tematu;/
starasznie jest zimno na minusie chyba z 20 było wczoraj straszne..u was jest tak samo???
Witajcie dziewczynki, pamietacie mnie jeszcze?
Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale wieszcie mi nie mialam na nic ocgoty...
Dzisiaj mialam rozprawe rozwodowa i dostalam rozwod, wiec jestem pannna , tylko wkurzylam sie, bo on dostal prawa do odwiedzin kiedy tylko chce , i gdzie tu sprawiedliwosc???? nie ma go przez rok ponad i sąd pozwala mu odwiedzac Asie kiedy chce , a szkoda gadac.... mam nadzieje, ze nadal mu bedzie tak 'zalezako' na Asi jak do tej pory, czyli wogule!
Barbara trzymaj sie kochana-a moze kolejna sprawa o ograniczenie praw do tych wizyt???? Super foteczka Asi-slodki spioszek :) Zoola sliczne malenstwo i imie bardzo mi sie podoba-jedno z tych ktore i ja wybralam Magdalena1981 trzymam kciuki
A ja szybko klikam bo Igol spi...juz troszke posprzatalam obiadek tez mam wiec czas na relax
kwiatunio, zoola27, mmarta81, nie robiłam jeszcze testu bo mój gin powiedział zebym sie wstrzymała do poniedziałku,ale cos czuje,ze jednak nadejdzie @ bo mnie dzis piersi zaczeły bolec a to zły znak myśle tylko mam straszne wzdęcia i zaparcia i nie wiem co sie dzieje moze od cebuli bo ostatnio dzień w dzień ja jem zobaczymy co bedzie dziekuje kochane ze trzymacie za mnie kciuki bardzo pragne tej fasolki:(
Barbara, Bardzo mi przykro uszka do góry musi byc dobrze
dziekuje Wam dziewczynki, mam nadzieje ze nie bedzie tak zle i ze nie bedzie czesto przyjezdzal.... a jesli chodzi o odraniczenie mu praw, to na razie zobacze jak to bedzie teraz wygladalo, bo szczeze Wam powiem na razie mam dosc sądów , stres, nerwy ... a nóż bedzie ok i nie bedzie przyjezdzal