Sprawdźcie tą stronkę i podzielcie się spostrzeżeniami. W przypadku mojej pierwszej pociechy sprawdziło się.... Ciekawa jestem ile w tym prawdy http://jolmys.webpark.pl/#PLEC
ja wlasnie dla zabawy posluzylam sie ta tabelka kilka miesiecy temu (dokladnie w sierpniu) i udalo sie, bedzie dziewczynka tak jak bylo zaplanowane (oprocz tego zastosowalismy z mezem metode na zywotnosc plemnikow ) podkreslam jednak, ze wszystko to dla zabawy chcielismy druga dzidzie a ze udalo sie tak jak marzylam to mozna mowic ze te metody sie sporawdzaja
wygląda na to, że i u mnie się sprawdziło, no chyba że po porodzie okaże sie że synkowi coś odpadło hihi, ale na tą chwilę tez mi się sprawdziło i koleżance przy obojgu dzieci też - cos w tym musi byc
Ja już na poczatku ciązy, dostałam tego linka od koleżanki . Mnie wychodzi dziewczynka, a czy sie sprawdzi, to jeszcze nie wiem, bo nie znam płci mojego dziecięcia
Ja w sumie w takie :rzeczy" nie wierzę, ale o dziwo wśród kolezanek i znajomych w większości sie sprawdziło