Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 11:11

ooo, to z jednej strony dobrze, bo i ja teraz odejde od kompa i wezme sie za jakas "robote domowa", inaczej bym tu siedziala i z Toba gadala...

udanych zakupow i czekam na fote dywanu :)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

10 sty 2009, 11:11

Witam....ale lektura od rana :ico_szoking:

Gie, jessoooo...ja tez nie wiem co to bedzie jak mala zacznie raczkowac.Ja mam dwa psy,ktore klacza jak cholera :ico_zly:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 11:30

JAGNA - ja jestem zalamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Jagna30

10 sty 2009, 11:36

Gie, do tego u nas w pokoju jest wykładzina!
Nie oddam psów,bo za bardzo je kocham.Ale nie wiem co mam zrobić.Rano jak wstaje pierwsze co to odkurzam,bo w pokoju gdzie są panele po kątach walaja się tzw."koty",a u nas na wykładzinie biała powłoka z siersci psów :ico_olaboga: Załamka normalnie....czasem ręce mi opadaja i jestem zła na siebie,że pozwoliłam aby ta druga suczka z nami została.Ale to co wyprawiał mój młodszy syn ,aby jej nie sprzedać :ico_olaboga: ..Młody by się zaryczał.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 12:00

JAGNA - u mnie to samo... wszędzie kłeby kłaków, za drzwiami, w kątach, pod szafkami... masakra... włosy psa są wszędzie... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ooo, proszę - tak wygląda wyczesywanie mojego psa (a to sierść tylko z jednego boku...) mysle, ze 1/3 tego mam codziennie rozsianą po domu... i mogłabym zamiatac 5 razy dziennie...

Obrazek

to zdjęcie jeszcze z kawalerki, tam miałam mały dywanik...

póki co - też żeby położyć Zu na macie rozkładam na podłodze jakieś narzuty i koce, a piesek jej towarzyszy wszedzie:

Obrazek

Obrazek

Zuzia już ładnie wyciąga rączki do wszystkiego

Obrazek

Obrazek

JAGNA - a jak twoje psy w stosunku do Emi?? Przyjaznie, czy obojetnie??

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 sty 2009, 12:16

ale żeście napisały :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

czytania i czytania :ico_szoking:

Wieczór minął bardzo miło i spokojnie. Zjedliśmy kolacyjkę potrm filmik no i ... wiecie :ico_wstydzioch: :-D :-D :-D

Gie ja też myslalam że poleciałaś po fajki do sklepu, nabrałaś mnie, punkt dla Ciebie. Trzymaj sie dzielnie w tym postanowieniu.
A w ogóle to Twoja Zu grzecznie lezy na macie, Maja nigdy sobie tak nie poleżała, zaraz sa jakies wywrotki, przekręcania i cuda niewidy :-)

Co dp psa to ja miałam malutkiego rudego kundelka ale liniał się cały rok i miałam tyle kłaków co Gie ze swojego bydlaka. Jak sie wyprowadziła do P. to ojciec oddał go na wieś a tam go zabili :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Boshe jak ja ryczalam,a ojca myslalam że zatłukę. Przyznam szczerze że teaz jest to ulga bo nie wiem co bym zrobiła jak Maja zacznie raczkować :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-10, 11:16 ]
Lecę wysuszyc wloski :-D

Awatar użytkownika
Jagna30

10 sty 2009, 12:18

Gie, z początku były bardzo zainteresowane,teraz ze tak powiem...mają ja w "nosie".
Piękny jest ten Twój psiak...no ale ma długą sierść... :ico_olaboga:
Narazie nasze dzieciątka nie maja styczności z podłogą...ale za chwilę przyjdzie się nam zmierzyć z problemem. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 12:22

MARGARITA - ciesze sie, ze wieczor sie udal :) A jak Majka? Ma apetyt??

wiesz, Zuzia sie jeszcze nie przekreca z pleckow na brzuszek, wiec ona raczej grzecznie lezy na macie, macha tylko raczkami i nozkami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ojciec oddał go na wieś a tam go zabili
o matko :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ja tez sobie nie wyobrazam, ze moglabym oddac gdzies mojego psa - on by sie za nami zaplakal (my za nim pewnie tez), w ogole jak oddac takiego psa komus?? A jakby ktos mu robil potem krzywde?? Nigdy nic nie wiadomo...

ale z drugiej strony - dziecko i jego zdrowie jest dla mnie wazniejsze, niz pies... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jagna30

10 sty 2009, 12:23

margarita83, no to tylko pogratulować udanego wieczoru.
U mnie narazie mało romantycznie,ja chodzę obolała i podminowana.Mąż mi schodzi z drogi...

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2009, 12:25

JAGNA - nooo mój pies jest zainteresowany mała, ale tak przyjaznie, chociaz zdarzaja sie takie dnim ze w ogole nie zwraca na nia uwagi... :ico_noniewiem:

ale jak sie bedzie zachowywal jak Ona mu zacznie okupowac podloge...?? nie wiem... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

no, mój piesek jest śliczny, ale sierść ma bardzo długą i strasznie teraz linieje...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”