najwięcej 200 ml. Ale zazwyczaj 180 bo wiecej nie chce na raz.Anuszka, kochana a ile mleczka Olo dostaje na noc??
moj wlasnie nie trawi kaszkiNa noc dostaje kaszkę.
niekoniecznie po kaszkach dzieci lepiej spią. Moja kaszką sie na noc nie najadala dopiero humana z bananami i probiotykami ją napasła i jak zje jej ok 180 o 21 to je dopiero o 9 rano.Joanna24 napisał/a:
Na noc dostaje kaszkę.
moj wlasnie nie trawi kaszki
brawa dla męzusianaszczescie mezu sie znow zlitowal i wzial go rano do salonu a mama spala wstala na zrobione przez meza sniadanko i poszla spac dalej
jak masz bardzo suche powietrze w mieszkaniu to niech chodzi całą noc.dziewczyny jak my mamy nawilzacz powietrza, to ma on byc cala noc wlaczony?? czy tylko troche przed spaniem?? co myslicie??
Czesc laski weszłam na chwilke pochalić sie że zaliczyłam ostatni egzamin
moja mama ma nawilzacz i pamietam ze jak go uruchamialysmy to w instrukcji bylo napisane ile wody i jak dlugo w jakim pomieszczeniu tzn zalezy od wielkosci pokoju. jak masz instrukcje jeszcze to tam sprawdzdziewczyny jak my mamy nawilzacz powietrza, to ma on byc cala noc wlaczony?? czy tylko troche przed spaniem?? co myslicie??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość