Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 20:58

asiab brawo za egzamin
:ico_sorki:

Franuś śpi od 19.20 :-) . Dzis jak wróciłam ze szkoły to tak sie Franek ucieszył jak mnie zobaczył że zrobiło mi sie tak cudownie :-) przytulił sie do mnie tak mocno ahhh jakie słodkie uczucie że dziecko już tak bardzo poznaje i kocha.

Byliśmy na krótkim spacerze po południu ale coś Franek zaczął płakać w wózku a że zimno to wrócilismy szybko do domku , no i myślałam że coś u nas w miescie na rynku bedzie z okazji orkiestry Owsiaka a tu lipa pierwszy raz nic nie zorganizowane kilku wolontariuszy tylko z puszkami chodziło żadnej sceny nic poprostu nic :ico_puknij: , normalnie zła jestem o to przeciez to na taki szczytny cel napewno by sie wiecej kasy uzbierało gdyby coś zorganizowali i jak zawsze światełko do nieba o 20 :ico_olaboga: masakra :ico_zly: .

Emila jak w szkole dzisiaj ?

[ Dodano: 2009-01-11, 20:03 ]
Acha ide jutro z małym do lekarza na bilans i przy okazji pokarze pani doktor co franuś ma na rączce od łokcia do dłoni ma czerwone plamy szorstkie kiedyś miał może jedną a teraz mu sie pojawiło tego wiecej i nie wiem czy go to czasem nie swedzi :ico_olaboga: na bużce tez ma coś takiego na brudce smarowałam linomagiem jakiś czas ale znowu sie pojawiło i to bardziej zaczerwienione wiec dla spokoju świetego niech obejrzy.

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:20

Emila jak w szkole dzisiaj ?
tylko sie wynudzialam, ale z kolejnym zaliczeniem do przodu
Asiu gratuluje zaliczenia
Malgoska, przykro mi

Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

11 sty 2009, 21:26

Ale moi rodzice mieli wypadek - auto skasowane a mama ma coś z miednicą i kręgosłupem
miejmy nadzieje ze to nic poważnego!
Dzis jak wróciłam ze szkoły to tak sie Franek ucieszył jak mnie zobaczył że zrobiło mi sie tak cudownie :-) przytulił sie do mnie tak mocno ahhh jakie słodkie uczucie że dziecko już tak bardzo poznaje i kocha.
to napewno przecudowne uczucie! niestety (stety) ja go na dluzej niz 2 godziny jeszcze nie zostawilam no moze jak byl malenki to z mama na 3 godziny jak cos zalatwic musialam. generalnie jak z jakis wiekszych zkupow wracam to rys jakos sie specjalnie nie cieszy :ico_placzek: ale jak ma dzien marudzacy to potrafi sie rozryczec jak z pokoju wyjde :-D - to tak dla pocieszenia siebie samej :ico_haha_01:
Acha ide jutro z małym do lekarza
oby to blachostka jakas byla! ja jutro tez do lekarza sie wybieram z malym zeby lekarka go osluchala...jusz wydobrzal katarku prawie nie ma kaszle bardzo rzadko ale jakos tak mu to rzezi wiec sie troche cykam o to. z drugiej strony boje sie isc do przychodni zeby nie zlapal czegos nowego... a jak pokasluje to do poradni dzieci zdrowych mnie nie przyjma musze na chore isc.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:28

A propo Dnia babci i dziadka to dla dziadków zamówiłam od Franusia koszulki z napisem Najlepszy dziadek na świecie a dla babci mysle o zrobieniu kalendarza musze tylko znaleźć w necie jakiś program co sie robi zrobie sama i dam do wywołania aby koszt nie był za duży bo jeszcze roczek musze zrobić a z kasa licho . Mika też fajny pomysł z tym zdjeciem i dciskiem stópki i rączki :-)

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:40

asiab, gratulacje!!! :ico_brawa_01:
Małgoska, strasznie wspolczuje.. :ico_pocieszyciel: trzymaj się nam... i zagladnij w owlnej chwili...

[ Dodano: 2009-01-11, 20:41 ]
Tosia :ico_brawa_01: juz masz calkiem fajny zestawik zębolków! :ico_brawa_01:

A moj Olo dzis od popoludnia ma podły nastroj, strasznie marudny, ciagle sie ciagnie za uszko... nie wiem, moze to w koncu te oczne idą...? :ico_noniewiem: teraz juz spi, uff...

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:44

asiab, gratulacje!!!
Asiu gratuluje zaliczenia
dzieki :-)
ufff naprawde sie ciesze że zaliczyłam ten przedmiot jupiii !!!!!!! :-D

[ Dodano: 2009-01-11, 20:46 ]
A moj Olo dzis od popoludnia ma podły nastroj, strasznie marudny, ciagle sie ciagnie za uszko... nie wiem, moze to w koncu te oczne idą...? teraz juz spi, uff...
możliwe skoro za uszko sie ciągnie że to kolejne ząbki , bidulek malutki

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:46

ufff naprawde sie ciesze że zaliczyłam ten przedmiot jupiii !!!!!!! :-D
miło Cię widzieć usmiechniętą :-D a tak powaznie to naprawdę wierzę Ci, ze sie bardzo cieszysz, pamiętam, ze to niesamowita ulga i duma, kedy sie coś powiedzie na studiach :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-11, 20:47 ]
sliczne zdjecia w podpisie :-) ja chyba też takie sobie kiedys zrobię :-D :-D :-D mogę? :-) :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:49

sliczne zdjecia w podpisie ja chyba też takie sobie kiedys zrobię mogę?
oczywiście nie pytaj tylko rób fajnie jest popatrzec jak nasze maluchy sie zmieniły z noworodków na takie fajne chłopaki i dziewczynki :-)

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 sty 2009, 22:01

ja tylko na chwilkę, właśnie dziś zamówiłam kalendarze na dzień babci na fotojokerze.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 22:02

ja tylko na chwilkę, właśnie dziś zamówiłam kalendarze na dzień babci na fotojokerze.
Aniu ile Cie to bedzie kosztować ? :ico_wstydzioch:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”