Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sty 2009, 20:53

Zborra,no nie ma sie czym chwalic ani tymbardziej dupsikow pokazywac :ico_haha_01: ja lubilam zawsze kolczyczki,naszyjniki i pierscionki i czesto sobie jakies mle srebrne kupowalam i teraz mam ale od bardzo dawna nie nosilam tych z PL bo w starej pracy nie moglam,pote w ciazy mi w glowie nie bylo,dalej Maya mala i taka ciekawska i nie chcialam zeby mi pociagnela...i teraz jest dobry moment np. na pierscionek nie? :-D pierdola a jak cieszy :ico_haha_01:

a ten bio blonnik to hmmm,nie wiem dlaczego czujesz potrzebe jedzenia..moze jak mowisz za malo zapijasz?ja sie nie znam na tych cudach bo nigdy nie zazywalam :ico_noniewiem:

Juli,no i dobrze ze meczacy dzien sie konczy...odsapniesz w nocy :ico_sorki: i chyba troche nie zrozumialam...Ty konczysz prace czy Duzy za te 3mce? :ico_noniewiem: mam nadzieje ze Ty i ze odpoczniesz troche w koncu ale do tego czasu musisz jakos sie trzymac i czy wytrzymasz siedzac w domu?bo Ty chyba taki pedziwiatr jestes nie?no i prawko dobra rzecz.....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 21:30

witajcie kochane
przeczytalam ale moj PAN MAZ chce przjeżec oferty pracy wiec musze mu oddac kompa
niech on w koncu znajdzie tą robote bo sie rozstaniemy
dzisiaj dowiedzialam sie ze jestem beznadziejna jak kupa gówna :ico_placzek: :ico_zly:
a ja go tak kocham ze zycie bym za niego oddała.........
dlaczego on mi to robi
potem przeprasza .........................

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 sty 2009, 21:37

ajjj Jagodka,ja mysle ze stres go zjada..probuje odwrocic kota ogonem -zwalic moze na Ciebie ze sie nie udaje...albo sama nie wiem,zawsze takimi tekstami rzucal?wz nie bierz tego do siebie..dobrze ze wiesz ze go kochasz...ja bym mu powiedziala ze tylko dlatego to znosisz...z milosci...oby cos znalazl..troche dlugo juz szuka nie?nie dziwie sie ze nerwy wysiadaja bo jednak utrzymac sie trzeba,a jak z kasa stoicie...?dajecie jakos rade? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 22:30

Uff. ODezwał sie ten caly remontowiec.. Wyslal kalkulacje.. I troche sie zgarbilam :/
Wiem ze jest tam duzopracy w tempie zabojczym.. No ale i tak uderzy to po kieszeni.
Wyliczyl sobie prawie 5 tysiecy.
puuuufff...

Jutro lub pojutrze wchodzą..
Moze jednak zdąze ze wszystkim.

JAgódka- Ech.. Ciezko, gdy celuje sie do siebie takimi slowami. Rozmawialas z nim kiedys, ze takie texty moze sobie rzucac dokumpli,a nie dozony?Wiadomo.. emocje.cisnienie.zlosc. Ale bez przesady.
Moj ojciec jest cholerykiem i jak sie wscieka to bluzga do mamy.. strasznie. Nienawidze go wtedy. Gdyby Duzy tak choc raz sie zachowal, dostałby w ryj.

Daria- ja rezygnuje z pracy, ja..Duzy poki co musi zapierdzielac.. Ostro.. Narazie na bierzace-ogromne potrzeby. A jak sie urzadzimy zaczniemy odkladac.. Z zamiarem sciagniecia tutez Duzego. Zeby byl komplet..

Dzis tak rozmawialam zapłakana z tym moim mezem..Irozczulilam sie. Bo..cholera.. Kochamy sie naprawde na zabój. Wspieramy. W nim jest tyle czulosci..
Uswiadomilam sobie, ze nigdy mnie tak naprawde nie zawiodł. Ze moge liczyc tylkona niego.
Na rocznice slubu kupie u jubilera takie serce na lancuszku-jak byłykiedys.. Wkleje tam nasze zdjecie w 3..I moje. Wygraweruje cos ibedzie pieknie.
Mam nadzieje ze dorwe jeszcze cos takiego.. Podobnow Kruku są takie cacka..
Co myslicie?

[ Dodano: 2009-01-11, 21:35 ]
A! Wystawilam na allegro krzesełko uczydełko Misia.. Dostal je ledwie na Swieta, ale nie kreci go juz taka zabawa. Kilka melodyjek i tyle kasy.
Mam nadzieje, ze dostane za nie z 150zł i kupie wtedy Misiowi cos fajnego..
Co polecacie!?!?!?!! Prosze.. Pomocy. On jest taki majsterkowicz.. Najlepiej bawi sie kluczem i udaje, ze odkreca srubki, kreci wszedzie.. Taki Pan Techniczny.

http://www.allegro.pl/item527922804_fis ... _nowe.html To moja aukcja :):

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 sty 2009, 22:41

Juli no ja zrozumiałam że Ty konczysz pracę tak? jeśli tak to powodzenia i obyś znalazła coś lepszego i spokojniejszego! a rodzice tak często? szkoda, że pzy Misiu...
Glizdunia no tylko wiesz, jak Maycia zobaczy to pozazdrości i podbierze kosztowności :-D
Jagódka no nie mam słów........przykro mi nawet to czytać. My nawet jak się kłócimy to ja raczej rzucam bluzgami...J mi nigdy w życiu czegoś takiego nie powiedział. Ja...nie umiałabym takich słów chyba wybaczać co jakiś czas.... :ico_noniewiem: No al miłość....kochana, ciągle trzymam za Was kciuki...czyli to co kiedyś podpowiedziałam nie wypaliło?

moja po kąpieli...dzis kilka razy wołała "aa" i robiła na sedes!!!!!!! :ico_brawa_01: ale niestety w drzemkę zrobiła kupę w pampa.... :ico_puknij: no ale przed kąpielą siuśku było na kibelek więc super!!! niestety....chyba przez rajtki znów otarła to pod kolanem i czerwone :ico_zly: jutro ubieram jej luźne spodnie...i umawiam do dermatologa i do poradni...jak długi termin to chyba prywatnie do alergologa pojedziemy :ico_noniewiem: jaaaaaaaaaaaaa....Hania sobie zażyczyła "aa"!!!! :ico_haha_01: siedzi na kiblu i sika...osikała se rękę.... :-D a na kupę stęka i mówi "nie mogę" :ico_haha_01: więc idziemy do pokoju, podcieram dupsko, a tam ślady kupy...więc z powrotem na kibelek...ja nei mogę ....ale jaja...i zrobiła! :ico_brawa_01: no normalnie się zsikam ze śmiechu!!! co za dzieciak...

[ Dodano: 2009-01-11, 21:49 ]
Juli no takie serduszko to byłby piękny prezent!!! na prawdę! ja mam taki medalion po babci...wkleiłam tam jej zdjęcie, choć chciałam żeby ktoś to profesjonalnie wkleił...
a aukcja śliczna! nie wiedziałam że umiesz takie ładne robić :ico_brawa_01: może kup mu jakieś narzędzia właśnie? choć ja bym polecała arkę noego :-D A uczydełko widziałam u kuzynki i właśnie byłam zniesmaczona...tyle kasy a to przecież nic fajnego... :ico_noniewiem:

płaczę ze śmiechu!!!!!!!!!!....ubieram ją po kupie a ona patrzy w tv gdzie J ogląda film i mówi "muzinek bambo, muzinek bambo!" patrzę zdziwiona a w tv murzyn! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: dżizas.............skąd ja mam to dziecko?

[ Dodano: 2009-01-11, 21:51 ]
aaaaaaaaaaaaaa zapomniałam! już stukają 3 kły!!! :ico_brawa_01: co prawda ledwo wychodzą ale już stukają!!! jeszcze kilka dni i będzie czwarty...A Hania sobie mówi właśnie "mikołaju chcesz jaju" :ico_haha_01: nie mogę laski, pęknę ze śmiechu!!!!!!!! o, teraz liczy "osiem, dziewiec, dziesiec" :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 sty 2009, 23:39

zborra, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: no Haneczka to aparatka!!!! Ale mi dobrze śmiech przed snem zrobi :-D No i zazdroszczę tej kupy do sedesu, bardzo, mój ani myśli, zachęcam, zagaduję, jak zapytam gdzie kupkę trzeba zrobić to pokazuję na pupę i pampersa :ico_olaboga: A co do kaszek to tak, kupuję te ryzowe, najczęściej brzoskwiniową, bo jakoś mnie się wydawała najsmaczniejsza i aromatyczna i chyba Karol najchętniej ją teraz wcina, tylko kaszka bezmleczna i z wodą rozrabiam i kupuję bobovity, bo nestle Karolowi nie smakują.

Juli no faktycznie ale fajnie ta Twoja aukcja wygląda, życzę żeby dobrze się sprzedało, no a w zamian możesz właśnie jakiegoś majsterkowicza mu kupić.
No i zdrówka Ci zyczę Kochana, taka młodziutka jesteś, a już tyle problemów ze zdrowiem.

No a ja mam kolejną piątkę, aż jestem dumna, co prawda kobieta powiedziała mi, że w dobrym spiewaniu trema mi przeszkodziła i nie było tak jak trzeba, ale widzi że muzykalna jestem więc wierzy, że się rozśpiewam. Tylko rysunków wam nie pokażę, bo zabrała, a z nich też dumna jestem, bo fajnie mi wyszły, bardzo lubię malować farbami. A jak wróciłam to moje dzieciątko, nie zawołało mama ani mamusiu, ani mamuniu jak czasem woła tylko przywitał mnie słowami "cycek, cycuś, cycki" - uzależniony już na maksa :-D
No to ide juz spać, muszę odespać te dwa dni, bo rano wstawałam :-D

[ Dodano: 2009-01-11, 22:43 ]
Juli, widziałaś to: http://www.allegro.pl/item517648372_smo ... ement.html

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 00:33

Zborra,suuuuper postepy kibelkowe wiec ogromne brawa sie naleza!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D jak zachecic dziecko do sedesu?ja tez chce zeby tam robila...a Maya znow dzis cyry robila ze bez pampersa nie chce chodzic :ico_noniewiem: ...i komunikuje nam ze chce zrobic ale do pampera :ico_zly:

Sikorko,gratulacje...nooo wzorowa uczennica :-D :ico_brawa_01: ....a Karol to musi byc niezly w tej branzy cyckowej :ico_haha_01: :ico_oczko:

a ja mam humor do niczego z wieczora..poruszylismy temat finansow nieszczesny i klapa...wyszlo na to ze musze szukac pracy na caly etat..albo nie wiem...a co z Maya?masakra jakas..o malo sie nie poryczalam bo nerwy mi siadaja..nie czuje sie psychicznie na slach rzucic wszystko i szukac pracy znow :ico_olaboga: ...i mamy postanowienia strasznie ostre...jedzenie trzeba ograniczyc znacznie...bo na to idzie najwiecej...wlasciwie wszystko co nam zostaje to przejadamy :ico_noniewiem: ...musimy tez pozamykac zbedne konta...i rachunki rozdzielic miesiecznie a nie kwartalnie bo powinno sie latwiej placic....i czekamy na wiosne..moze bede miala wiecej godzin w pracy...moze A. bedzie mial nadgodziny...ide spac bo nie moge sie skupic na niczym....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 09:25

Dzień dobry!!! i kolejny tydzień nam się zaczął, u mnie będzie szkolny, w srodę wywiadówka w czwartek zabawa choinkowa i zaczynamy ferie zimowe.

GLIZDUNIA, problemy finansowe, no cóż większości nas są znane, ale przetrwaie ten trudniejszy okres, zawsze po biedniejszych latach nadchodzą te bogatsze. A najważniejsze, że opiekujesz się Mayą, jesteś z nią na codzień widzisz jak pięknie się rozwija dla tego warto czasem ukrócić troche pasa i zyć skromniej. Dobrze będzie, juz niedługo, potem Maya do przedszkola Ty do pracy i będziecie zyć pełną piersią!!! :-D My też na to czekamy, ja planuję od września, ale czy mi się to uda, bardzo bym chciała.

No to tyle na dzień dobry, może wpadnę w czasie drzemki jeszcze. Przed drzemką mamy obowiązkowy spacerek, muszę ziemniaki kupic, bo kopytek mi sie na obiad zachciało.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 09:48

Dzien dobry
JA wczoraj poszlam spac kolo polnocy.. A Mis zaczal sie budzic od 3.. I wstal juz przed 7 :( Caly czas poplakuje i teraz nie wiem czy to choroba, czy to ząbki.. :/
Niewazne co,martwie sie troche.. :/ Mam nadzieje ze teraz zje, wypil herbatke,do ktorej dodalam nurofen.. Oby przeszło :(
Mam juz lepszy humor, choc tez martwie sie o finanse.
Przerosły mnie troche te koszty remontu. Pod koniec miesiaca przyjdzie wypłata Duzego z grudnia.. A pracowal malo.. i mialo byc na ZUS za firme, na podatek do skarbówki, na raty.. Z 1000 zł na oplaty wlasnie. Mialam jeszcze wyslac mu kaske na zakupy w USA.. A tak to zapłace za robocizne i zostanie 0 :/
Wiec zabraknie mi 2000 zł :ico_noniewiem: :ico_szoking: Znowu pozyzanie, sranie, kombinowanie.
Ja zyje z Misiakiem z mojej wypłaty. Oszczedzam na jedzeniu, nie gotuje prawie nic poza zupkami.. Kupuje warzywa i owoce.. zadnych slodkosci. Duzo rzeczy tez biore z pracy.
No ale opłaty to priorytet.. :/ echh.. :/

Sikorko - JAk piszesz o tych rysunkach, piosenkach.. To sobie mysle, ze z Ciebie to taka super mama. Jeszcze nabierasz takich umiejetnosci, ktore napewno przydadza sie Twoim chłopcoom. Fajna taka wszechstronna mama. No i same 5! Jestes niesamowita!

Glizdunia- Nie martw sie. Wszystkich drecza kłopoty finansowe.
MAm nadzieje, ze uda sie wam zaoszczedzic na jedzonku i bedziesz mogła jeszcze posiedziec w domku z Maycia. No a jesli nie- to i tak jestes najlepsza mama na swiecie dla Mayeczki.. I jakos sobie dacie rade. Glowka do gory!

Zborra- Chcialabym uslyszec takie wesole gadulenie Hani. Hehe wierze ze bylo wesolo :): Aparatka.

Wiecie ze krzeselko juz stoi po 65 zl!? :ico_szoking: A jeszcze6 dni do konca aukcji!!! Super!
Caly czas szukam fajnych zabaweczek.. Podoba misie taki warsztacik SMOBY - Podobny do tego od Sikorki,tylko ten z Kubusiem Puchatkiem :-) http://www.allegro.pl/item526756095_war ... _nowy.html

lub to :http://www.allegro.pl/item523097799_fis ... e_zoo.html
No ale.. Poki co - szukam dalej :-)

[ Dodano: 2009-01-12, 08:55 ]
:ico_szoking: Zobaczcie jaka rewelacja!
http://www.allegro.pl/item525871784_poz ... pecie.html
Jak sie przeprowadze, to kupie i zasadze.. mmm..

Uwielbiam poziomki. MAmyz Duzym taka ukochana polane na gorce, przy lesie.. z 5 km od naszego domu.. Gdzie zawsze rosna miliony poziommek.
Kiedys zbieralismy chyba z 3 godziny. W domu duzy ulepil z nimi pierogi.. Ale cos sie stalo, ze poziomki zgorzknialy i byly ooooochydnie niejadalne... :/
Alebylo i tak cudownie.
Zawsze jezdzimy tam najpierw na grzybki, a pozniej na poziomki :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 11:22

A co to wszystkie jeszcze śpią. Ja zaraz wychodzę na spacer.

A nasza Doris juz wróciła??? Jak tam tatuś wytrzymał z córcią???

Juli, eeeeee tam taka super mama to pewnie nie jestem. Zobaczymy po latach, kiedyś synowe mi powiedzą czy wychowałam kolejnych beznadziejnych samców :ico_oczko: A to co teraz robię, to chyba odnalazłam w końcu swoją pasję, to co tak naprawde chcę robić w życiu, zajmować się małymi dziećmi, bo moje szybko rosną :-D I tak jak napisałam robię to z pasją z chęcią z przyjemnością i satysfakcją. jednego się tylko boję, że nie bedzie dla mnie pracy w tym zawodzie w moim mieście, a na dojazdy już nie mam ochoty.

A poziomki świetna sprawa, może i ja wypróbuję, właśnie zastanawiam się co wymyśleć w tym roku na balkonie, bo w tamtym nic nie miałam, bo malo czasu, mały Karol co grzebał w donicach, ale w tym roku chcę, żeby mi zakwitł balkon.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”