noo, powiem Ci, że tak właśnie myślałam, żeby po 30ce juz mieć czas na dorastanie dzieciNo w sumie przed 30 dobrze się wyrobić
a ja na stycznowkach 2009 a że Mały mi w grudniu się urodził to jeszcze na grudniówkachpiszę jeszcze na styczniówkach 2008
Jakoś nie myślę o tym, wprawdzie to okrągła rocznica, ale nie czuję się na 30 więc nie wiem, jeszcze mam trochę czasu, urodziłam się 30.04macie jakieś szczególne zaopatrywania na te 30te urodziny??
a dziękuję dziękujęMasz śliczne zdjęcie w awatarku
tak, to mój Pan Prezes - Alan - dziś ma 17 dni rodziłam w Szkocji i powiem Ci, że w porównaniu do pierwszego porodu w Polsce to teraz było profesjonalnie a Ty gdzie rodziłaś córkę? aż tak źle było?To Twój najmłodszy synuś? Gdzie rodziłaś?
Ja rodziłam na Brochowie, dwa tygodnie po terminie, skończyło się cesarką ale Ula byla owinięta pępowiną, niedotleniona, zielone wody, masakra, nie polecam tego szpitala, jak zaczynają się problemy, to nie radzą sobie... za długo czekają.a Ty gdzie rodziłaś córkę? aż tak źle było?
Dziękuję bardzo, ona jest w ogóle pogodna i prawie zawsze uśmiechniętaTwoja córcia najśliczniej wygląda w deseniu czekoladowym od razu przebija się szczęście w jej oczkach
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość