jestem juz i ja :)
troche sie zeszlo, bo Pan mial nakarmic mala jak ja bede suszyc wloski, a ona sie rozplakala i przestawala tylko przy mnie... czy Wasze dzieciaczki tez tak maja, ze jak sa juz zmeczone i spiace, to nawet jesc nie chca?? Bo moja wciagnela tylko 50 ml kleiku i plakala, wiec jak jej dalam smoka i pieluszke, to od razu zasnela... i tak jest prawie co wieczor... a najbardziej sie denerwuje jak jej przed spaniem czyszcze nosek - od razu jest placz na widok spray'u do nosa i fridy...
dobra, teraz foty mojej ognistej czerwieni na glowie :
co do farbowania - no ja mam krotkie wloski, wiec od lat sama sobie farbuje i obcinam, bo szkoda mi czasu na lazenie do fryzjera... obcinam tez mamie od czasu do czasu, ale nie lubie tego, bo ja nie mam w tym kierunku zadnego "wyksztalcenia", jestem samoukiem, wiec to dla mnie wielki stres za kazdym razem... (obcinanie mamy, nie siebie...)
włosy wyłażą mi nadal, chociaż tez juz nie tak jak 2 m-ce temu, bo to był po prostu horror... teraz jest nieco lepiej, chociaz niewiele... ale zawsze po obcieciu wlosow farbuje, bo widac mi jasnorude odrosty i brzydko to wygląda... jutro musze sobie brwi jeszcze "sieknąć..."
MARGARITA - no to można powiedzieć, że dzięki "Włatcom móch" Maja jest na świecie, hhihiii...
my z nasza ekipa tak to uwielbiamy, ze jak myslelismy z Panem nad imieniem dla dziecka, to znajomi co chwila się przekrzykiwali: "Konieczka Krupa", albo "Maślana Krupa" , niezłe loty były... :)
wszystkie poszly juz spac?? to i ja chyba ide... Pan ledwo zyje, ma 39,2 st. goraczki... oby mu przeszlo przez noc...