magda83, oby jak najdluzej
 magda83, oby jak najdluzej  

Filipek ładnie je z obydwu piersi. Czasem tylko marudzi jak mu za dużo leci
 Filipek ładnie je z obydwu piersi. Czasem tylko marudzi jak mu za dużo leci  Bo nienadąża łykać i się ksztusi. . . ale ogólnie idzie nam coraz lepiej i maluszek mój kochany coraz lepiej sobie radzi. Pomogło tak jak pisałyście wyciąganie brodawki palcami i laktatorem no i ciągłe przystawianie Filipka do cycusia
 Bo nienadąża łykać i się ksztusi. . . ale ogólnie idzie nam coraz lepiej i maluszek mój kochany coraz lepiej sobie radzi. Pomogło tak jak pisałyście wyciąganie brodawki palcami i laktatorem no i ciągłe przystawianie Filipka do cycusia 

wiem ze wczasie pracy mama bedzie mogla mi ja pozrzucic na 1 lub 2 karmienia bo na szczesci pracuje blisko ale jednak bedzie musiala dac jej butle w miedzy czasie
 wiem ze wczasie pracy mama bedzie mogla mi ja pozrzucic na 1 lub 2 karmienia bo na szczesci pracuje blisko ale jednak bedzie musiala dac jej butle w miedzy czasie 

Pierwszą córkę karmiłam 3 lata, drugą rok i 9 miesięcy , teraz zamierzam karmić minimum rok.

Och jak cudownie! Naprawde chyle czoła i podziwiam!
  Och jak cudownie! Naprawde chyle czoła i podziwiam!Na pewno, pierwsze koty za płowy już tak, że teraz do przedu!mam nadzieję że nam się uda
Świetnie!mala urodzila sie to wazyla 2660 a teraz juz po 2 miesiacach i tygodniu wazy 5800 ja jem wszystko a ona rosnie silna i duza .
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość